Şimdi Ara

Apple'ın otonom araç filosundaki otomobil sayısı 55'e çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, devam etmekte olan sürücüsüz araç projesinin detaylarını açıklamadı ancak şirketin otonom araç filosu günden güne genişliyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple'ın şu an itibariyle halka açık yollarda test edilen 50'den fazla otonom aracı var.

     

    Ayrıca Bkz.HTC, blockchain tabanlı bir akıllı telefon çıkaracağını duyurdu
    Kaliforniya Motorlu Taşıtlar Dairesi, Cupertino merkezli teknoloji devinin eyaletteki kamuya açık yollarda test etme izni aldığı otonom araç sayısının Mayıs itibariyle 55'e yülseldiğini doğruladı. Apple'ın filosu geçtiğimiz Ocak ayında 27 araçtan oluşuyordu. Şirketin ayrıca araçlarda güvenliği sağlamakla görevli 83 güvenlik sürücüsü var.

     


    Güvenlik sürücüsü olmadan test izni yok


    Kaliforniya Motorlu Taşıtlar Dairesi henüz Apple'ın otonom araçlarını direksiyonda biri olmadan test etmesine izin vermemiş durumda. Bunun için şirketin Waymo gibi ayrı bir izin başvurusunda bulunması gerekecek. Otonom araçlarını halka açık yollarda, güvenlik sürücüsü olmadan test etmek isteyen ancak ismi açıklanmayan bir başka şirketin daha olduğu belirtiliyor.







  • Önümüzdeki 10-15 yılı merakla bekliyorum. Biz her ne kadar ülke olarak geriye gidecek olsak da, global çapta teknolojide çok büyük bir aşama katedileceği ortada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trump uzay ordusu kurulması için imza attı araçlar elektrikli ve kendisi gidiyor... yaşlanınca bir cep telefonu kullanamayan dedeler gibi olacağımı hissediyorum şu an.

  • Anlamadığım tesla nasıl39?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.