Şimdi Ara

[SIMAGE] (Küçük Resim) ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli Forum Yönetimi .

    @gun@Citizen

    İkinci El ilan açımında ; İlana resim eklendiğinde [simage] . [/simage] kullanma koşulu çok beğenilen bir özellikti ancak forum içerisinde şuan bu özellik tamamiyle çalışmıyor gözükmekte. İlan açarken resimlerin allak bullak çıkıp , forumu / konu içeriğini kaplayıp düzeni bozması , Hem ziyaretçi (alıcı) , hem de konu sahibi (satıcı) için yorucu bir durum oluşturmakta.

    Bu konuyla alakalı detaylı bir inceleme yaparsanız , kendi adıma sevinirim.
    İyi çalışmalar.

    Burada , Sevgili Burak'ı (citizen) göreve davet ediyorum Facebook'tan da yazdım ancak bekleyemedim



  • Biz bir bakalım
  • Hocam gördüğüm kadarıyla hepsi resim olarak görüntülenmiyor kod olarak kalmış, ondan bahsediyorsunuz değil mi?
  • Foruma yüklenen resimlere tıklanılmıyor.Tıklansa bile "Resim Bulunamadı" hatası veriyor.Aylardır devam eden bir hata.Bunun dışında mobilde gifler hareket etmiyor sabit duruyor.Bu sorunda uzun zamandır devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    Biz bir bakalım
    Afedersiniz ama forumda aylardır varolan bir problemi ciddi ciddi hiç mi fark etmediniz? Bu soruyu sorduğuna göre fark etmediniz. Ha doğru siz gidin 9 sene boyunca çıkaramadığınız abidik gubidik mobil uygulamanızla uğraşın. Biz pc sürümünü kullananlar hiçiz çünkü.

    Aylardır bu forumda simage komutu çalışmıyor. Resimlerin bazıları büyük bazıları küçük çıkıyor ve sayfayı yenilediğimde bu durum değişiyor mesela az önce küçük gözüken resim sayfa yenileyince büyük gözüküyor falan. Yani simage kullanılsa bile image ve simage birbirine karışıyor. Ve ayrıca küçük simage durumdaki resimlere tıklanmıyor. Veya sürekli tıklanmıyor sayfayı yeniliyorsun düzeliyor, tıklıyorsun bazen yeni sekmede açıyor resmi; bazen aynı sekmede kalıyor. Kafasına göre takılıyor forumun fotoğraf ekleme sistemi kısaca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.