Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
73
Favori
52.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O değilde beyler maçlar sanki stad da izliyormuşum gibi geliyor. Halbuki ben tv'den izliyormuşum gibi olsun istiyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 8 Ağustos 2018; 23:35:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-427C16E22

    Bence full sürümü bekle hayal kırıklığına ugrama derim.
    kaç senedir fifa oynuyoruz ama artık bir yere kadar bu senede böyle olsun yapıcak birşey yok demosu bile gayet güzel
  • Pes 14 ün grafigini yukseltip cikartmislar. Eger full surumde bazi seyleri düzeltmezlerse 14 ün kaderini yasayacak pes. En basiti pas verdiginde iki saat topu ayagindan cikarmiyor özellikle biraz baski altindaysa sittin sene o pasi vermez ayagindan cikarmaz.
  • Pes 2019 çok güzel grafikleri çok çok daha iyi fifadan ve oyunun verdiği hissiyat gerçekten futbol oyunu oynadığını hissettiriyor ben çok beğendim fakat bazı sıkıntılar var, fifa oyuncusu olarak oyunu çok basit buldum.Oyuncular her topu kontrol ediyor her hızda her açıdan gelen top tak diye anında kontrol ediliyor bu biraz gerçek dışı ve işleri kolaylaştırıyor.2 pasta kaleye gidip gol atabiliyorum.Yapay zeka en zor ayarda süper starda bile çok kolay geldi.Sanırım bu ayarda pes oynayan biri fifa da legendary seviyesinde maç yapsa en az 10 gol yer.Onun dışında dediğim gibi oyun güzel ama fifayı bıraktıracak kadar da değilmiş.
  • Birisi çıkmış 3 gblık demoda (oyunun tam sürümü yaklaşık 25 gb) grafik hatası var demiş, öbürü oyuna hertürlü giydirip 10 üzerinden 9 puan vermiş. Söylenecek çok şey varda Allah akıl fikir versin deyip bırakıyorum...
  • Yine Fifacilar basmis konuyu. En cokta Fifa oynuyorum diye kendilerini iyi oyuncu sananlara uyuz oluyorum. Sanki PES oynayan Fifa oynayamazmis gibi. Zevk meselesi arkadas anlayin artik...
  • Pes serisini sürekli oynayan biri olarak geçen sene online problemlerine kızıp indirime giren fifayı oynadım fifa da her oyuncu gerçek dışı hareket ediyo,tactical defans dediğiniz alıştıktan sonra kolay eğlenceli,100 yakın online maç oynadım div 4 e kadar gelmiştim gol atmak çok kolay heleki sağ analogla köşeden yardır yardır git tren misali,şutlar rezalet bir maçta 3-4 top direkten dönüyo pes oynayıp fifaya başlayın tacticale alışınca oyyn çok kolay geliyo buraya gelip yazanlar boşuna uğraşmayın tek artı yönü online iyi ona laf yok ,hele ki o oyuncular bukadar berbat fizik olamaz ama sırf online için katlanılabilir bir süre oynanabilir onun haricin de balondan ibaret bir seri.
  • Pes 2009 a kadar fifa ardından 13 e kadar pes sonra tekrar fifaya dönen biri olarak söylüyorum bu sene Pes, fifanın çok ilerisinde. Demoyu oynayınca fifanın 2013 ten beri her sene azar azar arcade e kaydığını tekrar farkettim. EA güzelim futbol simulasyonu serisini sadece çalım hareketleri ekleyerek, oyunu hızlandırarak, çocuk oyunu gibi parlak renkler kullanarak ve oyun içi ödemelerle yeni nesilde efsane olabilecek bir seriyi batırdı. En çok para kazandıkları kitle olan 10-15 yaş aralığındakiler fortnite veya diğer oyunlara zaman ve para harcamaktan fifa da paket açmayınca seriye ne yaptıklarını fark ederler umarım. Oyuncuların çarpışmaları, topun fiziği hakikaten gerçek hissettiriyor peste ayrıca oyun hızı da epey iyi. Muhtemelen bu seneden itibaren pes e devam edeceğim fifa kendini düzeltene yada yeni bi futbol serisi piyasaya çıkıncaya kadar.
  • arkadaslar ben oyunu çok ama çok beğendim hala beğenmeyenler ne istiyorlar daha anlamış değilim. top ayağındayken sana düşünmen için fırsat sunuyor açılar harika. ortasahdan ceza alanına uzun top gol olayı kalkmış en çok buna sevindim orta gol arada oluyor taibki olucak normal futbolda ortadan gol olmuyormu..açıkçası cok begendim .. elştiri olarak sadece biraz ağır gibi geldi bi tık güncelle oyun hızlanırsa cok iyi olur. bir de dikkatimi çeken şu oldu ... 18 de cok rahat duvar pası yaparken pası vren oyuncu hemen koşu yapıyordu .19 da biraz daha ağır kalıyor sizde bunu yaşıyormusnuz 1.2 saniye beklıyorum atmak için. ama işin özü ben cok beğendim ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    sanarsın bu gol benzeri fıfada atılmıyor daha güzelleri atılıyor :) momentum demişsin bu oynamayı iyi bilmeyenlerin bahanesi iyi derecede oynamayı biliyorsan maçlarını çatır çatır kazanıyorsun bilmiyorsan benim gibi ortalama oyuncuysan hepsini kazanamıyorsun tabi yoksa ortalama kadrolarla ut de hafta sonu turnuvalarında 40da40 yada 35+ win alan oyuncular mevcut

    ben uzun zamandır momentum bahanesine sığınmıyorum sizde sığınmayın oyununuzu geliştirmeye bakın
    Şimdi o golleri battlefield askerleriyle atmak var bir de bire bir tasarlanmış futbolcularla atmak var. Kale filelerinin beton gibi olduğu oyunda atmak var bir de gerçekteki gibi salım salım sallanmasını izlemek var. Ne biliyim kar topuna vuruyormuş gibi atmak var gerçek futbol topuna vuruyormuş gibi olanı da var. Mesela 2019 yılında hala fifa 17.4'ü 2 ay daha bekleyecek olmak var bir de Pes 19'u 2 hafta sonra oynamak da. Örnekler çoğaltılabilir say say bitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 9 Ağustos 2018; 19:19:43 >
  • Oyun hızı +1de tam ideal. Her şeyiyle çok güzel olmuş taraftar ve pozisyon tepkimeleri hariç. Diğer gördüğüm ufak eksiklikler şunlar. Oyunculara top gelmeden ters tarafa attığımız paslarda (topukla ters yöne atılanlar vs ) çok isabetli gidiyor biraz hatalı gitmesi lazım gerçekçi değil..Bir de oyuncuya topu atıyorsunuz ve eğer arkasında bir defans oyuncusu varsa biraz ağır davranıyor ama defans yoksa hızlı gibi bu da bir yapaylık katıyor biraz..Kaleciler çok hızlı uçuyor bir tık yavaş ve esnek olursa daha estetik olur..Şut bar çubuğu çok ani doluyor bir tık daha yavaşlamalı ki şutlardaki başarılı vuruş yaptım hissini daha top ayaktan çıktığı anda hissedelim..Bunlara bir ayar çekerlerse efsaneler efsanesi bir oyun oynamış oluruz tabi benim düşünceme göre. :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightandwithlove -- 9 Ağustos 2018; 22:3:23 >
  • Bu arada Turkiye Kupası ve TR Süper Kupa da PES19'da varmis 👍
  • Herkese Merhaba

    Fifa 2010 ile fifa ya geçtim ve bugüne kadar aralıksız fifa satın alıp oynadım.Bu sene ilk defa pes satın alacağım 9 sene sonra.Doğrusu pes 2019 u ilk defa (Hatta bizim ligimiz dahil olmadan ve şampiyonlar ligini kaybettiklerini bildigim halde) büyük heyecanla bekledim.2 gündür demoyu oynuyorum beklentimi fazlasıyla karşıladı.



    Sorunum ise şu; Uzun süredir fifa oynadığım için sağ analog stick i fazlasıyla kullanıyorum vücut hareketleri çalımlar vs olsun.Pes de sağ analog u kullanamıyor muyuz? Veya kullanılıyorsa ne amaçla işlev yükleniyor.Uzun zamandır oynayanlar için cahilce bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Always

    Ya şu tek pas ve deli pres yapanlara nasıl çözüm bulunur deliricem yine aynı saçmalık devam ediyor.
    Adam maç boyunca ölümcül pres yapıyor ve hiç durmadan tek pas yaptığı için benim adamların resmen içinden geçip o pası takım arkadaşına mutlaka veriyor, araya girersen kesiliyor yoksa adamın ayağındaki topu alsam da Xe basınca içinden geçip o pası takım arkadaşına mutlaka veriyor
    Oyun hantal ve gecikmeli olduğu için, kimse ikili mücadeleye giremiyor, yakın temastan kaçınıyor, hemen topu ayaktan çıkarmaya bakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Oyun kısaca rezil kardeşim. He ben fanıyım her ne olursa olsun oynarım dersin saygı duyarım. fifacıda degilim pes severim 18 var ama bu 19 tek kuruş vermem. 200 tl iken almadıgıma çok üzülüyordum demodan sonra iyikide almamışım diyorum.

    Alıntıları Göster
    Bireysel anlamda begenmeyebilirsin hic bir sekilde bizi ilgilendirmez ve neden begenmedin diye sana tek kelime de edemem..bence de bes para etmez dedigin oyun çok guzel.. Simdi sen mi haklısın ben mi ? Demek istedigim subjektif yorumların pek önemi yok desekte oyunu alacaklarin, bir sene bu oyunu bekleyen insanlarin sevkini kırmanin bir manasi yok.. Denersin oyunu begenmezsin almazsin sessiz sedasiz...insanlarin su zor şartlarda 259 tl verdigi oyunu kötülemek cok dogru degil diye dusunmekteyim.. Kirk yilin basinda adamlar cok büyük bir jest yapti ligimizi ekledi ve iyiki burayi okumuyorlar bence burayi okusalar ulkemizin ligini eklemeyi birak burada oyunu satisa bile sunmazlar o derece yani :) youtuberlar zaten baska bir boyutta uc bes video cekince kendilerini yazilim uzmani saniyor cogu :) velhasil her yer sikayet her yer kotuleme ama hepde oyunu alan insanlarla dolu.. nedense ben de dahil sanki biz bu adamlari cekemiyoruz dunyada bunu yapabilen maalesef iki firma var...ben fifayi pek begenmem ama bu fikirlerimi konu acilmadikca saldiri olmadikca kendime saklarım.. Hem fifayi yapan ekibe hem oyuna para odeyen insalnlara saygimdan.. Neyse iyi forumlar..
  • Bence bu jenerasyonun en iyi futbol oyunu. Tek problem hantallık. Offline maçlar sanki online gibi gecikmeli oluyor. Anlık hareket yapılamıyor. Çalım için illa özel hareketleri kullanmak gerekiyor. Onu da yine en az 3 saniye ilerisini görerek önceden yapmak gerekiyor ki, adama tam yaklaştığında hareket devreye girsin.
  • Kime göre rezil neye göre rezil .bana görede şimdiye kadar çıkmış en iyi futbol oyunu.oyundakı yenilikleri 18 ile arasındaki farkı göremeyecek kadar oyundan bi haber oynuyorsun o zaman .rezilmiş bana rezilin tanımını yaparmısın sonra bu oyuna rezil dersin.gelipde burda rezil çöp vs demenin kimsenin hakkı yok bura pes ana konusu ve burda bulunan arkadaşların çoğu severek oynuyor oyunu ha konuyu basan fifacılarA sözüm Yok onların ki boş muhabbet ergence şeyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82

    05:33'den sonra Ronaldo'ya dikkat!




    Konami bu esneklik ile başa çıkamayacağını halâ anlayamadı
    FIFA, oyuncularını şununla mutlu olabilecek duruma nasıl düşürdü ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 12 Ağustos 2018; 3:9:25 >
  • Kendimizi kandirmayalim lag konusunda!



    Turk rakiplerin alayi lagli ve kimse demez benim netim kotu.ben turk gelmesin diye baglanti kisitlamasi yok yapiyorum bazen 18 den beri.yabancilarin cogu ile lagsiz geciyor yeminle maclarimiz.. ama ne zaman arap yada turk gelse hemen basliyor lagli maclarimiz...



    Istanbul kismen dahil..tum illerin baglantilari igrenc otesi.konamiden once ttnete sovun bence
  • 6 senelik fut deneyimimi bırakıp pese geçeceğim bu sene, 7 maç yaptım liverpoolu alıp çok kolay galip geldim her girdiğim pozisyon gol oluyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.