Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
73
Favori
52.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    Pro Evolution Soccer 2019 Hong Kong PlayStation Store üzerinde kısa bir süreliğine listelendi ve böylelikle oyunun ilk ekran görüntüleri ve ilk detayları sızdırılmış oldu.

    PlayStation Store'da açıklama kısmında belirtilen detaylar:

    - Gerçek Ligler: Lisanslı liglere büyük ilave yapıldı.
    - Yeni MyClub: Oyuncuların nasıl kontrat imzaladığından, yıl boyunca piyasaya sürülen oyuncuların özel sürümlerine kadar tüm unsurlar yeniden yapıldı.
    - Büyülü Anlar: Oyuncu bireyselliği 11 yeni yetenek özelliğiyle bir sonraki seviyeye taşındı. Geliştirilen şut çekme hareketleri ve animasyon ile harika goller atın ve dayanıklılığın etkisini hissedin.
    - Güzel Bir Oyun: 4K HDR'de müthiş animasyonlar ile foto-gerçekçilik.
    - ML Gerçek Sezon: 3 önemli değişiklikle gerçek bir menajer hayatını deneyimleyin: ICC sezon öncesi, derinlemesine transfer sistemi ve yeni lig lisansları.

    Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, Konami ile UEFA arasındaki 10 yıllık sponsor partnerliği anlaşması 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinden, 26 Mayıs 2018 tarihinden, sonra sona erecek. Görünüşe göre, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisansını kaybeden Konami serinin yeni oyunu için lig lisanslarına odaklanmış.

    Son olarak, Hong Kong PlayStation Store Pro Evolution Soccer 2019'un çıkış tarihini 30 Ağustos olarak listelendi.
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!


    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!


    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!


    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 30 Temmuz 2018; 11:8:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ISS - PSOne
    WE8 - PSOne
    FIFA 99 - PC
    FIFA 2000 - PC
    FIFA 2001 - PC
    FIFA 2002 - PC
    FIFA 2003 - PC
    PES 4 - PC/SP2
    PES 5 - PC/PS2
    PES 6 - PC/PS2
    PES 2009 - PC
    PES 2010 - PC
    FIFA 11 - PC
    FIFA 12 - PC
    FIFA 13 - PC
    FIFA 15 - PS4
    FIFA 16 - PS4
    FIFA 17 - PS4
    PES 2018 - PS4

    PES 2019 ile devam edicem. Bence FIFA 18 tarihin en kara leke denecek oyunlardan biri. Top fiziği yok, oyun çok hızlı, tek pas glitchiyle keleye geliyorsun, oyuncuların bataklıkta koşusu, grafiklerin sarımtırak olması, oyuncu fiziklerin, yapısı hemen hemen her oyuncuyla aynı olması, MOMENTUM olması, simden çok arcade e kayması. Hele lob pasllarda oyuncunun topa değil de topun oyuncuya göre şekil verip önüne düşmesi, yıllardır düzeltemediler. Ben hangi oyun iyiyse onu oynarım.

    Bence PES 18 eksikliklerine rağmen FIFA 18 den çok üstün bir oyun. Her iki oyunda kusursuz değil. FIFA 18'e baktığımda değişmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.
    Zevkler ve renkler. Son 7 senedir fifa oynayan biri olarak fifa 18 gercekcilik anlaminda pes 18 den cok cok geride. O otomatiklestirilmis dribling ve paslar, topla kosarken sanki bataklikta kosuyormus hissi, fisek gibi giden yerden paslar. Sanki bowling topu gibi top hic mi toprakta sekmez arkadas? Bowling topu gibi yerden kusursuz gidebilir mi bir top?

    Sut cekiyorsun balon gibi. Direkten döner bos tenekeye çarpıyormus gibi direkten ses gelmeler, tek pas glitchiyle kaleye gelme, tek pasla rahatca oynayabilirsin dusunup karar vermene gerek yok bas X e zaten slak adamin ayagina gidiyor.

    Aksam maclari kerhane gibi los isikta. Gunduz desen formalar parlakliktan birbirine karisiyor.

    Lob pass atiyorsun oyuncu topun gidisine gore degik, top havada sekil vererek oyuncunun onune dusuyor.

    Online da mac kazanip bosuna seviniyorsun ea sana sans vermis yenmissin piyondan farkin yok. Sen oynadigini saniyorsun ea senin yerine karsr veriyor. 1 verip 3 aliyor senden.

    Oyuncu yuzleri rezalet fizik desen yok hepsi ayni zaten.

    Top fizigi diye birsey yok oyunda. Rezalet bir top fizigi var. Fifa 16 bile bu fifa 18 den 10 kat iyidir.
    Futbol oyunlarinda simdiye kadar yapilmis en iyi yapay zeka bu. Arkadas ne bicim defans yapiyorlar ya. Biri beni markajda tutup digeri arkadan bastiriyor. Pas yollari cilgin kapatiliyor. Hamle de yapmayip calim yemiyorlar. Tam bir taktik savasi dondurmek zorundasiniz. Cildirmis bu sene bu oyun. Konami artik rekabeti bitirmis fifayla. Rekabet filan yok ortada. Sadece lisanslarda kafa tutabiliyor artik fifa.

    Bana gore demonun tam surumde bozulmasi gibi bir hurafe hicbir zaman olmadi. O yuzden muthis bir oyun gelecegi belli oldu benim icin. Futbol soleni olmus bu oyun bagimlilik yapacak bu sene hepten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82



    Karşılaştırdığınız suratlara fifa 18'de yer alan neredeyse 2018'de yılın futbolcusu seçilecek Mohamed Salah'ın askerden gelip Basel'e imza attığı gün ki saçı ve yüz hali de dahil mi?

    Fifa'da bir çok oyuncunun yüzünün olduğunu zannettiğiniz futbolcuların aslında orjinal yüzleri oyunda yer almıyor. Örnek olarak Gelson Martins'in fifa'daki saçını gördüğünüzde ''adamlara bak bu adamı bile yapmışlar'' diyebilirsiniz. O gördüğünüz Martins Türkiye, Kolombiya yada Danimarka liglerinde farklı saç yapısı ile karşınıza çıkacak siyahi kopyalardan sadece birisi. (Örn Talisca) Bu da zaten 35 tane stadyumu olan 10, 11 tane ligi olan oyunla, 30 tane lig 70, 80 tane stadyumu olan oyunun Alex Hunter modu çıkarıldığında gb olarak birbirine neden yakın olduğunu açıklıyor

    Şimdi gelelim oyunda orjinal yüzü ile fifa18'de yer alan futbolculara. Gerçek oyuncu taraması fifa'da sadece oyuncunun yüzü ve saçı ile sınırlı. Halbuki en az bunlar kadar önemli olan maç kamerasında oyuncunun kim olduğunu zorlanmadan anlayabilmek. Tabi bunun için oyuncunun omuz, bacak, bel, göğüs vb detayların olması gerek. Fifa'da sadece 3 tip body kullanıldığı için 10, 15 yıldız haricinde bunu görmek imkansız. Fifa oyuncunun yüzü ve saçı ile uğraşırken Pes oyuncunun kendisini yapar. Fifa'nın oyuncu fizikleri nba live seviyesi, pes'in ise 2k seviyesi diyebiliriz. Ben dahil bir çok kişi bu oyunu o yüzden seviyor. Tabi bir fifa'cının bu dediklerime dikkat etmesi zor. Zaten dikkatiniz olmadığı Pes'in fersah fersah önde olduğu konuda ahkamınızı bile yamuk kesişinizden anlaşılıyor.

    Bugün fifa'da topun fiziği ya da Premier Lig haricindeki bütün liglerin aynı sarı ışıksız stadyumlarda oynandığından bahsetmicem. Çünkü o kadar çok bahsettik ki artık sıkıldım. Ama sizin için ufak bir sır vereyim. Bir hafta sonra Pes oynayanlar büyük takımların 2019 formalarını Haziran ayı gelmeden ekleyebilecekken sizin yeni sezon formalarını Ekim ayına kadar bekleyecek olmanız bir Pes'ci olarak gerçekten içimi parçalıyor. Hem de sadece formaların değişeceği bir fifa 19'u bekleyeceğinizi düşününce

    Alıntıları Göster
    Dur şimdi NBA Live-2K kıyaslaması mı yaptın? NBA Live Frostbite'a geçtiği 2018'de 2K'yı yerin dibine soktu dostum. İzle ve gör:

    https://www.youtube.com/watch?v=m4VG6QmQYBE

    Analaşılan eskilere dayanan bir PES ve 2K hayranlığın, veya daha mantıklı bakacak olursak EA düşmanlığın var. Bunu aşmanın yolu at gözlüklerini çıkarmak. Konuyu dağıttığım için kusura bakmayın ancak arkadaşımız başlattı olayı...

    Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim. FIFA 18de 2 vücut tipi daha eklendi ve şu an 5 vücut tipi bulunmakta. Kilosunu boyunu da ayarlayabiliyorsun. PES 2013te iyi ki bir Player ID çıktı. 2014 ile birlikte bu zamana kadar gördünüz mü Player ID? Hepsi odun gibi aynı koşuyor. FIFA Signature özelliği yeter. Premier Ligdeki surat sayısı PESin toplam yüz sayısını geçiyor. Ha, bir de Alex Hunter modunu çıkart, boyut aynı demişsin. Aynı olacak tabii. PESin artık o motoru şişmiş, eskimiş. FIFA tamamen yeni özelliklerle donatıldı, sıfırdan yazıldı son 2 senede.

    Formalardan bahsediyorsun. Yav siz PES fanları formalardan bahsedecek son kişisiniz. Daha tarihinizde Chelsea görmediğiniz gibi, PES 2018'de Man. Utd, Bayern Munich, Juventus, Real Madrid lisanslarını da 1 yıl içinde kaybettiniz. Onu geçtim, gece maçlarında formalarınızda, suratlarınızda daha dinamik gölge yok. Bir de ışıklandırma diyorsunuz. Oyuncularınız daha tünel kamerasında terli çıkıyor. Duş alıp da yüzünü silmediler herhal. Şimdi FIFA-PES surat kıyaslama videosunu da koyarım buraya da, değmez. Siz anlaaşılan FIFA 15-16'dan beri, belki de daha eskiden beri oynamamışsınız oyunu, çamur atacak yer arıyorsunuz. Salah'ın suratı da bu yıl kesin olarak güncellenecek. Ve PESten daha iyi olacak. Güncellenmezse kapak olarak yazarsın buraya. Ama güncellenirse kendine yaz onu.

    Sonuç olarak insan gibi yorum yaptım. Farklı yorum gelince insan ister istemez sinirleniyor, kusuruma bakmayın PES fanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 20 Mayıs 2018; 8:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/topic/new_feature_5

    international champıons cup dediği lisanssız cl mi yoksa başka birşey mi ?

    edit: bildiğin sezon öncesi hazırlık turnuvasıymış . konami den de yenilik diye anca böyle bir şey beklenirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 23 Mayıs 2018; 16:58:42 >
  • https://twitter.com/officialpes/status/1002595632161443840?s=20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --- Konami ile Schalke 04 Partnerlik Anlaşması İmzaladı ---

    https://www.konami.com/wepes/2019/us/en-us/topic/authentic_leagues_schalke

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Haziran 2018; 14:52:49 >




  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!


    turkıye lıgı buyuk olasılık pes 2019 olcak gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanblue001

    Yarın başlıyordu konami ne zaman tanıtıyor öyle bilgiye rastlamadım

    Alıntıları Göster
    12-14 haziranda yarın değilhttps://www.e3expo.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evren377

    ilk gösterim 10 dk sonra başlıyor
    link var mı hocam

    edit: buldum
    https://www.youtube.com/watch?v=als59pNfZpk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 12 Haziran 2018; 22:19:46 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=als59pNfZpk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    şunu da ekleyelim şuraya :)

    https://youtu.be/SSfko2Ps9oY
  • https://youtu.be/QORNq1U9B8Q

    CANLI YAYIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/KurosakiCarlos2

    suradaki gifler harika
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82

    -player id sürekli bu övülüyor peste eyvallah bazi oyuncular peste daha belirgin bazilari fifa da ama oyle bariz bir fark yok özellikleri ne kadar farklı yapabilirsiniz sonuçta ayni fiziki ozelliklere sahip çoğu oyuncu benzer koşuyor benzer pas atiyor. Skill w f farkı olanlar zaten kendini her iki oyunda da belli ediyor.

    Aslında bahsedilen şey koşular değil. Asıl sorun oyunu dondurduğun zaman fifa'da ki adamların aynı olduğunu gerçeği. Oyunda zayıf, orta, şişman diye üç tip vucut tipi var sadece. Oyundaki üç beş futbolcu dışındaki tüm futbolcular Volkan Şen gibi omuzları yüksek boynu kısa biçimde. Bacak uzunluğuymuş, baldır genişliğiymiş, yok efendim kol uzunluymuş fifa'nın ilgilendiği naneler değil. Zaten Fifa'yı bırakmamda ki en önemli etken bu artı topun fiziği ve Pes'de ki forma ekleme özelliği. Bu üç özellik geldiğinde Fifa'ya 1 milyar bile veririm. Ama şuan bedava bile verseler maalesef oynayamam.
    Bence bahsettigin gibi aynı değil oyuncu fiziki yapıları

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLTuIAdlI3Lk98V0gTX5nPfAHdgV_oZJyc

    Bu kanalda herşey tarafsız karşılaştırılıyor..

    Yani öyle olmuş olsa bile benim için yeterli standartta modelleme sunuyor. Forma ekleme özelliği benim için önemli değil yine. Top fiziği konusunda ise yine üstteki video gösteriyor iki oyunda sorunlu ve yetersiz bence. peste top fazla büyük, gülle gibi ve agir giderken fifa da top daha küçük, ağır ve hızli sonuçta hangisine alıştıysan o daha iyi geliyor. Pesten fifaya geçince ilk garip gelen böyle top mu olur demistim..sonra fifayi yıllarda oynadıktan sonra pesteki top fiziği saçma gelmişti. Üstteki kanaldaki videolarda top fiziği de bariz görülüyor.

    Herkesin önceliği farklı ben özgür herşeyi kullanıcıya bırakan, içeriği dolu ve online iyi olan bir oyun beklentisi ararken siz daha farklı beklentiler içine girebilirsiniz gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 14 Haziran 2018; 15:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle İzleyin

    https://youtu.be/UliLEak3q7w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanblue001

    Bende oyunla ilgili birşey çıkacak zannettim

    Alıntıları Göster
    Yanlış link olmuş doğrusu bu :)

    https://youtu.be/ut3gVIjbfeI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://youtu.be/ut3gVIjbfeI



    Bu videoda baya güzel görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde dikkatimi çeken bir şey var oyunda eskiden pas attığın oyuncu sap gibi ayağına topun gelmesini beklerdi şimdi daha akıcı ve hareketli oyuncular var. Bazı pozisyonlarda yine sap gibi bekliyorlar ama çok değil.. Birde kontraya fazla yakalaniyor ve verkaçlarla toparlanıp kaçan oyuncuyu tutmak zor gibi stoperlerde o reaksiyon hemen oluşmuyor sanki.


    https://youtu.be/cxPF3cPOjTY



    Bu sene mekanikleri baya baya oturtmuşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Haziran 2018; 4:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Valla benim karşımda ki oyuncular Ronaldo,Bale diye defans ofans her türlü deli gibi koşturuyor. Bunların top çalmaları da iyi hız ve fizik dışında. Son 15 dk belki yoruluyorlar. Gerçekte Ronaldo 70 dk habire pres yapsın, adam kovalasın bakalım ne oluyor.
    O şöyle oluyor eğer öndeysen ve en az 1 asist yada golü varsa o zaman oyundan kopmuyor kolay kolay..devamlı pres veya baskılı Oyun oynuyorsan rakipte surekli o oyuncuya markaj yapıyorsa devamlı kopuyor oyundan özellikle 2yari yok gibi oluyorlar .



    https://youtu.be/sdxN1Baal2Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 23 Haziran 2018; 2:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.