Şimdi Ara

Türkiye'ye Afgan Göçmen Akını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
6
Favori
26.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekşide gördüm.... Afgan Akını varmış.... DH dede tartışılmalı !!!
    https://eksisozluk.com/entry/75672968


    Türkiye'de ibreti alem bir durum yaşanıyor. Afganistan, Pakistan ve iran'da bulunan afganlardan Türkiye'ye sessiz sedasız yüzbinlerce insanın nakli yapılıyor. Hergün sınırdan binlerce insan kaçak sokuluyor, Erzurum'da toplantılıp batıya gönderiliyor ve medya bu konuda sessiz.

    Cnn türk'ün verdiği habere göre iki gündür akın akın Türkiye'ye gelen göçmenlerdir.

    Türkiye bu gelen göçmenlere karşı hiçbirşey yapmamaktadır. Devlet, göç ile gelen afgan'lara diğer illere gidebilmesi için valilikten izin bile vermiştir.


    Türk hükümetinin Afganistan ve Pakistandan Iran üzeri TRye getirttiği (hükmettin getirttiğini düşünüyorum çünkü hergün sınırdan binlerce kaçak elini kolunu sallayarak geliyor) 12-25 yaş arası gençlerin Turkiyeye akını böyle devam ederse sonbahara kadar 2 milyon kişi gelmiş olur.

    Iran sınırından Erzuruma kadar olan bölgede bulunan binlerce Pakistanlı-Afgan göçmenle başedemeyen yetkililer artık bu göçmenlerin batı illerine gitmelerine izin veriyor. Bugün Erzurum otogarından yüzlerce Afganistanlı Türkmen otobüslerle batı illerine gitti.
    https://twitter.com/aksakal_memet/status/981104295830581248
    https://twitter.com/aksakal_memet/status/980186183870353409
    https://twitter.com/turandursun06/status/980721584859156480
    https://twitter.com/aksakal_memet/status/980754423881388032
    https://twitter.com/Tweets4Onur/status/980931621271625729
    https://twitter.com/aksakal_memet/status/981104295830581248



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 3 Nisan 2018; 16:48:44 >







  • sefaköyde hafta sonu gezeyim dedim türk yok.. suriyeli türkmen özbek. çekik çekik sakallı işidci tipli adamlar kadınlar. allah sonumuzu hayır etsin.. bence hindistanlı da var çünkü arap gibi değiller hindistan sokak lezzetlerinde ki adamlar gibi değişik ten renkleri var tip tip adamlar işlerde çalışıyor bakkal açıyorlar bina kaplama da çalışıyorlar


    alıntılıyanlar olmuş türkiyeliden kasıt türkiye türkü yani. şimdi türk desem genellesem türk göçmende çok adam özbek türkü türkmen türkü bilmem ne türkü ama hiç türk gibi değil japonyalı işidciler gibi çekik ve sakallı giymiş şalvarı uzatmış 5 metre sakalı arkasında 10 tane kara çarşaflı kadın takmış haldur huldur geziyor bu türk mü şimdi.
    Son 2 Günde ülkeye 10 nin Afgan aldılar...

    Türkiye’ye 3 milyon 540 bin 648 Suriyeli sığındı. 55 bin 583’ü vatandaşlığa alındı. 311 bin bebek Türkiye’de doğdu. 7 yılda 30 milyar dolar harcandı;
    Burada verilen 3.540.648 Suriyeli sayısı sadece TR'ye yasal yollarla girip, kimlik kartı alanların sayısı. Gerçek rakam bunun çok daha üstünde. 311 bin çocuk sayısı da hastanelerde yapılan kayıtlı doğum sayısı

    Kısacası burada verilen rakamlar doğruyu yansıtmıyor.

    Bugüne kadar 1 milyon 460 bin Suriyeli hastanelerde yatarak tedavi görmüş,
    1 milyon 214 bin ise ameliyat edilmiş. İşte bizden aldıkları SGK, GSS primlerini buraya harcıyorlar. Türklerin her tedavisi için katkı payı alınırken Suriyelilere her şey tamamen bedava.
    TR'deki toplam mülteci sayısı ise 4.551.648 olarak belirtilmiş. Gerçeğe en uzak rakam bu çünkü İran sınırından her gün bin kişi TR'ye kaçak girmeye çalışırken yakalanıyor. SRY sınırında yakalanan kişi sayısı bazı günler 3000'i buluyor. Gerçek rakam 6 milyonun üzerinde olmalı.

    Bakın, sadece Van iline 2 günde 160 Afgan mülteci kaçak yollarla giriş yapıyor. Yıllardır bu böyle devam ederken kalkmış TR'de 4,5 milyon mülteci olduğunu iddia ediyorlar;

    Türkiye'deki gerçek durum bu. Verdikleri 4,5 milyon rakamı ise tamamen yalan;

    Dün Ümit Özdağ tv'de açıkladı, Antep'de AKP il başkanları camilerdeki imamlara talimat verip, "camiye gelen Suriyelilerden vatandaş olabilecekleri bize bildirin" demiş. Adamlar camiye gelenlere vatandaşlık dağıtıyorlar ve tek kriter imamların arzusu. Durum bu kadar korkunç!

    Son aylarda İran sınırından TR'ye eşi benzeri görülmemiş bir Afgan mülteci akını yaşanıyor ama medyada CNNTürk dışında bu konuyu işleyen yok. Son 3 haftada TR'ye giriş yapan Afgan mülteci sayısı 16 bini geçmiş;

    Bu görüntüler TR'de sınırın pratikte mevcut olmadığının ispatı. 1 haftada onbinlerce mülteci ülkeye giriyor, sokakta rahatça röportaj veriyorlar. Bu olay dünyanın herhangi bir başka ülkesinde olsa ülkenin tüm gündemini sarsarken TR'de ilgi çok az. Twitter'da bile pek konuşulmuyor.

    TR'deki mülteci sayısının nüfusumuza oranı çoktan %5'i geçti ve bu gidişle seneye %10'u geçer. Bu konu ülkenin geleceğine karşı en büyük tehditi oluşturuyor fakat pek kimse ilgilenmiyor ve konuşululmuyor. AKP'nin de istediği zaten bu; Mülteci meselesinin hasır altı edilmesi.

    AKP'nin T.C'yi yıkıma sürükleyen mülteci politikasının bir sonucu da TR'yi insan kaçakçıları için bir cennete çevirmesi. Mültecilere işkence yapan, onları öldüren insan kaçakçılarının yıllık cirosunun 10 milyar dolara ulaştığı söyleniyor;

    "Bir evin bacası, kapısı, penceresi açık herkes gelip geçiyor. Yani sınırımız yolgeçen hanına dönmüş vaziyette. İran'dan Türkiye'ye giriş yapmak için 1.5 milyon kişinin beklediğini duyduk"

    AKP ülkeyi YIKIMA Götürüyor !!!
    2002'den beri sistematik bir şekilde cumhuriyetin ve modern türkiye'yi daha geri götürmek için atılan bir başka adımdır.

    fetö devlet kadrolarına yerleştirilirken, vatansever askerler içeri atılırken, fetö eliyle devletin kozmik odası yabancı servislere sunulurken, karış karış cumhuriyetin bütün kazanımları 3-5 kuruşa peşkeş çekilirken, eğitim sistemi allak bullak edilirken, demokrasi rafa kaldırılıp khklar ile tek adamın (ki kendisini kandırmayan kalmadı şu alemde ona sorarsanız) ağzından çıkan laflarla ülke yönetilmeye çalışırken, adalet sistemi güçlülerin güçsüzü ezen bir oyuncak haline getirilirken, suriye'de çıkan iç savaş ve sonrasında milyonlarca göçmen ile birçok şehirde demografik yapı yerle yeksan edilirken hepsinin tek ortak hedefi var cumhuriyetin ülkemize kazandırdığı kazanımları birer birer ortadan kaldırmak.

    bütün bunların yanında ekonomide de tehlike çanları çalmaya başlayınca iktidarını korumak için daha fazla cehalete ihtiyaçları var, bu da onun ayaklarından birisi başka birşey değil.

    biz ortadoğudan uzaklaşmalıyız dedikçe bunlar tüm ortadoğuyu içeriye alıyor.

    neyse ak partili vatandaşlar evlerini müslüman kardeşlerine açsınlar bir zahmet, makarnalarını paylaşıp mutlu mesut yaşarlar.bu afganların yarın öbür gün yapacakları muhtemel taşkınlıklar muhtemelen akp'ye oy veren kesimin yaşadığı yerlerde olacak, nispeten lüks ve lüks+ yerlerde zaten barınamayacaklar.koyun koyuna yaşasınlar işte istedikleri islam birliği değil miydi, al sana islam birliği.
  • Spiegel: AB, Türkiye’ye verdiği sözden dönüyor
    Almanya'nın çok okunan dergilerinden Spiegel, Avrupa Birliği'nin Türkiye ile yaptığı anlaşma kapsamında vermek için söz verdiği milyarlarca euroluk ödemeyi askıya aldığını iddia etti.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/spiegel-avrupa-birligi-turkiyeye-verdigi-sozden-donuyor-2327854/
  • İstanbul Fatih'te kağıt toplayıcılığı yapan Afganistanlı iki kardeş, kazandıkları 20 doları isteyen ev arkadaşlarının bıçaklı saldırısına uğradı. Kardeşlerden birini bıçaklayarak öldüren 4 şüpheli polis ekiplerince saklandıkları depoda yakalandı.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/afgan-kardesler-20-dolar-icin-dehseti-yasadi-2327266/
  • Pakistanlı gence tecavüz iddiasına 12 yıla kadar hapis istemi…
    Bahçelievler'de kağıt toplama işiyle uğraşan Pakistan uyruklu M.R.Z.(21) isimli gencin tehdit ve darp edilerek cinsel saldırıya uğramasına ilişkin 18 şüpheli hakkında 2 yıl ile 20 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı. İddianame kabul edilirse şüpheliler, önümüzdeki günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/pakistanli-gence-tecavuz-iddiasina-12-yila-kadar-hapis-istemi-2327136/




  • Sonunda bir haber sitesi haber yapmış.



    https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/afganlar-akin-akin-turkiye-ye-gundem-2640477/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boşverin zaten olan oldu,koyun rahvan gitsin.


  • http://www.mynet.com/haber/yasam/turkiye-ye-geliyorlar-tam-1-5-milyon-kisi-3968476-1



    Geçtiğimiz günlerde 17 kaçak göçmenin Iğdır yolunda ölümünün ardından Doğu Anadolu’daki göçmen trafiği bir kez daha gözler önüne geldi. Çoğu Afgan yüzlerce kaçak göçmen günler süren yolculuğun ardından aç, susuz Türkiye’ye geliyor. Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı’nın verdiği bilgiye göre İran’dan Türkiye’ye giriş yapmak için 1.5 milyon kişi bekliyor…

    devamı linkte videoda mevcut bunları bu hükümet içeri alır aramızda zaten fazlası ile var. görün hepsini alacaklar türkiye terorist doldu mal can güvenliği sıfır




  • Normalde bu konunun En başa sabitlenmesi ve milyonlarca kişinin bu haberleri okuması gerek...

    Ama çok AKILLI halkımız Survivor ile uyutuluyor...

    http://www.hurriyet.com.tr/galeri-turkiyeye-afgan-akini-40793592
  • https://www.youtube.com/watch?v=j0B_nX0BR2Y

    Bu kadar iğrenç bir ırkın ülkemize sokulması nedir? İstemiyorum ülkemde falan şu iğrenç ırkı. Bu nedir bir Suriyeliler şimdi de Afganlılar. Amaçları ne bunların iç savaş çıkması mı?
  • Trabzon'da, yokuş aşağıya inerken freni boşalan kamyonet yaya kaldırımında yürüyen üniversite öğrencisi Sema Y.’ye (22) çarptı. Kazada, öğrenci ağır yaralanırken, kamyonetin içindeki Suriye uyruklu olduğu belirlenen 2 kişi kaçtı.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/universiteli-semaya-bunu-yapip-kactilar-40794615
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    AKP proje partisi olsa dahi vatandaş istediğinde o projenin önünü kesebiliyor, açılım sürecini Haziran seçimi bitirdi. AKP maske değitirince "hıh tamam artık düzeldiler" deyip yeniden oy verdiler.

    Demek ki isteyince oluyor ama çok zor oluyor bizim milletin anlaması.

    Bu kaliteli turist yokluğu da bir gerçek ama kim gelir ki OHAL olan, darbe girişimi olan sokaklarında hafriyat kamyonlarının ralli yaptığı bir memlekete. Sanmayın sadece bir İstanbul'da bu kentsel dönüşüm sebebiyle var bu kamyon terörü daha geçen hafta Kuşadası'nda kepçe yoldan geçmek isteyen kadına çarptı ve öldürdü.

    http://www.posta.com.tr/kusadasi-nda-is-makinesi-tatilcilere-carpti-1-olu-1-yarali-haberi-1399712

    Ne bir yaya için önlem alma var, ne bilinçli o cihazı kullanan bir şoför var, ne bu tip inşaat araçları inşaat alanına kamyon ile taşınıyor, resmen ortdoğunun da doğusu olduk.

    Medeni ülkelerde (bunun gelişme, zenginlik vs ile alakası yok parayı seviyoruz sorun burada dürüst olalım) inşaat alanından bu tip araçlar çıkıp trafiğe giremezler hatta tamponu olmayan özel araç bile trafiğe çıkamaz tamirciye kadar tamponsuz araç çekici ile gitmek zorunda çünkü tamponsuz olması tüm araçların güvenliğini riske atıyor.

    Oysa biz bu araçları kaç kez trafikte hatta en işlek caddelerde görüyoruz değil mi ?

    Ben Ataşehir'in göbeğinde görüyorum hatta çuvaldızı kendi partime batırmaktan da çekinmem Ataşehir belediyesine ait araçlar bile oluyor trafikte.



    Ne diye böyle bir ülkeye aklı başında turist gelsin ki ? Ben şahsen Mısır'a veya Hindsitan ne kadar eski tarihi eserleri bile olsa gitmem, ne ile karşılaşacağımı biliyorum. Türkiye'de gitgide bu ülkeler arasına katılıyor.

    Cehaletin, geri kalmışlığın, yoksulluk, düzensizlik ve hukuk tanımamazlığın simgesi haline geliyoruz. Bolca milli gurur ve tarih pompalanıyor, Pakistan'lı tanıdığım arkadaşlarım var sorsan dünyanın en ileri, en güzel ülkesinde yaşıyorlar. İnsanın ülkesini sevmesi doğal ama bir de uluslararası kabul gören veriler mevcut.

    Eğitim
    Sağlık
    Ekonomi
    Düşünce özgürlüğü

    Bunların hepsinde AKP Türkiye'yi aldığı günden daha geriye götürdü fakat ne basın yazıyor, ne tiyatrocu oynayabiliyor, dokunulmazlığı olan muhalefet bile eleştirse hapsi boyluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson


    quote:

    Orijinalden alıntı: __GeneraL__

    Az önce haberlerde izledim o multeciler yakalanmiş erzurumda.. Polis hepsini almiş Geri gonderme kampina gondermis

    Kaynak varmı hocam ?

    http://m.hurriyet.com.tr/erzurumda-iki-haftada-2-bin-500-kacak-yakaland-40759989


    https://www.google.com.tr/amp/www.star.com.tr/yerel-haberler/amp/erzurumda-yakalanan-kacak-gocmenler-otogarda-uyuyakaldi-3571697/



    Bircok haber kaynaklarindada var.Bunları kamyonlarla getirip sinirda birakiyolarmiş.Bugünde haberlerde gormustum Bikac kisi gene yakalamiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 5 Nisan 2018; 15:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'nin azınlıklar ve yabancılar konusunda daha adil ve vicdanlı bir noktaya geldiğini sanıyordum. Bu başlık altında okuduklarım Beyaz Türklerin nefret saçmalarından başka bir şey değil.



    Bu insanlar binlerce kilometreyi yürüyerek niçin bu yola çıkıyor, nasıl bir hayat sürmüşler, nasıl bir hikayeleri var, nereye gidiyorlar kimsenin umurunda değil. Haklarında bol bol kötülük yaptıkları ve yapacakları tahminleri var. Mesajlarda hiçbir ahlaki ve vicdani kaygı görmüyorum. Mesaj sahipleri sanki saraylar içinde yaşıyorlar ve onun dışındaki insanlar ölsün gebersin gibi kibirli insanlar gibi görünüyor. Toplum içinde yaşayan ve kendisinden çok farklı hayat tecrübesine sahip kişilerin bu kadar yüzeysel sloganik ve küfürvari yorumlar yapabileceğine inanmıyorum.



    Sonuçta sokakta suçlu olmasına rağmen güçlü olduğu için üstümüze çıkmaya çalışan kişilerle karşılaştık veya kurumlarda bize haksızlık yapmaya çalışan kişilerle karşılaştık. Bu durumda gücümüz kendimize yeter ise 'adalet istiyoruz' deriz, yetmiyor ise 'insanlık öldü mü, neden kimse bana el uzatmıyor' deriz. Bu şekilde adalete, vicdana ve ahlaki bir duruş bekleriz.



    Bu konuda da belki inanmayacaksınız ama bu maceraya atılmış da bizim gibi insan. Hergün sınıfta, İş yerinde, bisiklet sürerken, balık yakalarken, yüzerken karşılaştığımız bir insan. Onların da bir annesi var, ailesi var, sevdiği var. Üzüntüleri, mutlulukları var. Yaptığı iyilikler, kötülükler var. Her insan gibi.



    Bu noktada bu insanları bizim gibi birer insan olarak düşünmeyi deneyecek olan varsa asagidaki yazıyı öneriyorum.



    http://m.karar.com/yazarlar/yildiray-ogur/bir-fotograf-karesinin-hikayesi-6564

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hop-e3

    Türkiye'nin azınlıklar ve yabancılar konusunda daha adil ve vicdanlı bir noktaya geldiğini sanıyordum. Bu başlık altında okuduklarım Beyaz Türklerin nefret saçmalarından başka bir şey değil.



    Bu insanlar binlerce kilometreyi yürüyerek niçin bu yola çıkıyor, nasıl bir hayat sürmüşler, nasıl bir hikayeleri var, nereye gidiyorlar kimsenin umurunda değil. Haklarında bol bol kötülük yaptıkları ve yapacakları tahminleri var. Mesajlarda hiçbir ahlaki ve vicdani kaygı görmüyorum. Mesaj sahipleri sanki saraylar içinde yaşıyorlar ve onun dışındaki insanlar ölsün gebersin gibi kibirli insanlar gibi görünüyor. Toplum içinde yaşayan ve kendisinden çok farklı hayat tecrübesine sahip kişilerin bu kadar yüzeysel sloganik ve küfürvari yorumlar yapabileceğine inanmıyorum.



    Sonuçta sokakta suçlu olmasına rağmen güçlü olduğu için üstümüze çıkmaya çalışan kişilerle karşılaştık veya kurumlarda bize haksızlık yapmaya çalışan kişilerle karşılaştık. Bu durumda gücümüz kendimize yeter ise 'adalet istiyoruz' deriz, yetmiyor ise 'insanlık öldü mü, neden kimse bana el uzatmıyor' deriz. Bu şekilde adalete, vicdana ve ahlaki bir duruş bekleriz.



    Bu konuda da belki inanmayacaksınız ama bu maceraya atılmış da bizim gibi insan. Hergün sınıfta, İş yerinde, bisiklet sürerken, balık yakalarken, yüzerken karşılaştığımız bir insan. Onların da bir annesi var, ailesi var, sevdiği var. Üzüntüleri, mutlulukları var. Yaptığı iyilikler, kötülükler var. Her insan gibi.



    Bu noktada bu insanları bizim gibi birer insan olarak düşünmeyi deneyecek olan varsa asagidaki yazıyı öneriyorum.



    http://m.karar.com/yazarlar/yildiray-ogur/bir-fotograf-karesinin-hikayesi-6564

    Hala daha vicdan yapıyorsunuz Pess! diyorum size.Üzuldugum kurunun yanında yaş da yanacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Binali Yıldırım'in dediği gibi basınımız artık çok renkli, saraydan yayılan bir gökkuşağı mübarek, her muhalif ses susturuluyor ve toplum "oh olsun bunlar zaten haindi" diye düşündürülüyor sayısız radyo, gazete ve tv aracılığıyla.



    https://odatv.com/latif-demirci-hurriyetten-kovuldu-05041834_m.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/mkirikkanat/status/981810986431762432

    Geçen Gün haberTürk'de denizlerdeki balıkların özellikle ege ve karadenizdeki balıkların %70 inin azaldığını söylediler... Son 5 seneye göre....

    Hamsi 100 bin ton falan çıkmış mesela 5 sene önce 300 bin ton... vs... %50-%70 arasında denizlerimizde kirlilik artmış...

    Deniz Bilimleri hocasına sordular, Hoca dediki... AKARSULAR --- Denizlerin can damarıdır... Akarsuları kuruttular ( Ormanları kesip, ev yaparak ) denizler ve canlılık yok oluyor


    Denizler Kirleniyor Rant'a açılan yerlerde yapılan oteller, kesilen ormanlar denizlerin katilidir !!

    https://twitter.com/metinozgul/status/981837042253524992

    Şuraya bakın.... Tarihi eserleri yok ediyorlar !!!


    https://twitter.com/metinozgul/status/981838556208549888


    BUNLARI Düşman YAPMAZ Düşman !!! AMA AKP yapıyor !!!


    Bakın Yunan ülkeyi işgal etse, Tarihi eserlere dokunmaz !!! Tarihi eserlere ışıd kafasındaki adamlar dokunur....


    https://twitter.com/metinozgul/status/981837379664273408

    TEKRAR YAZIYORUM!!!



    bunlar batılı elitler tarafından gönderilen yıkım ekibi hocam (akp'den bahsediyorum)

    bugünkü durum kimilerine göre basit görünse de, etkisi yüzyıllar sürecek. nesil bozulacak, kültür bozulacak ve ortaya bugünkünden bin beter bir vaziyet çıkacak. ülkelerin tarihlerinde, başka ırkların yoğun göçü, o ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasal temellerini sarsmış ve geri dönülmez olaylara sebep olmuştur. bok yoluna gidiyor yalnız ve güzel ülkem...
    bana göre bu bir projedir. türk milletini kaynağında yok etme politikası. vatanını istila ederek, ekonomisini çökerterek, aklını, bilincini, kurumlarını dumura uğratarak yok etme.
    yani oy hesabı kadar küçük bir mesele değil.


    türk milletini savaş yolu ile alt etmek mümkün değildir. siyonizm ve luciferianlar da bu şekilde çökertmeye çalışıyor. akp kripto bir parti. yani 2-3 maskesi var. oldukça tehlikeli ve bir o kadar da gizli bir yapı. allah korusun demekle beraber bence bu ulkenin sonu olacak akp. bize büyük bir yıkım kalacak gibi görünüyor. suriye ırak olur muyuz bilmiyorum ama venezuela olacağımız kesin. ekonomi bitmiş, eğitim yerle yeksan, tarım ve sanayi yok olmuş. ülkenin can damarları kopmuş vaziyette. akp felaketi getirdi ve başkanlık sistemine kadar geciktirmeye çalışıyor. başkanlık sisteminden sonra çok uzun ömrümüz yok.


    "aslında türkiye cumhuriyeti'ni yıkıp yerine şimdilik "yeni türkiye cumhuriyeti" denilen bir devlet kurmak, doğrudan amerikan istihbarat servisi cıa'nın tasarımıdır!

    cıa'nın beyinlerinden graham fuller, "yeni türkiye cumhuriyeti" diye kitap yazdığı zaman, türkiye'yi türk devleti olmaktan çıkarma projesini "osmanlıcılık" diye gösterecekti.

    cıa ajanları graham fuller ve paul henze, 1980'li yıllardan itibaren, "atatürkçülük ölmüştür. ulus devletler dönemi bitmiştir. türkiye, osmanlı gibi çok kültürlü, çok dinli ve çok ırklı bir yapıyı benimsemelidir.

    bunun için en iyi yol ılımlı islâm'dır. etnik kimlikler kendilerini ifade edebilmelidir" demeye başlamıştı."*


    bu yüzden afganları alıyorlar...Türk milletini içten parçalamak için...




  • Oley be. 600 tanesi geri gönderiliyor. Heytt be. Büyük devletime,hükümetime bak be. Tamı tamına 600 göçmen. Vayy be. Geriyene kaldı ki?



    https://www.memurlar.net/haber/740126/icisleri-bakanligi-591-afgan-gocmen-sinir-disi-edilecek.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir’in Çeşme ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Sakız Adası’na geçmeye çalışan 63’ü karada, 29’u denizde olmak üzere 92 kaçak yakalandı.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cesmede-92-kacak-yunanistana-giderken-yakalandi-40801078
  • https://www.memurlar.net/haber/742111/afganlar-40-yil-sonra-2-buyuk-goc-dalgasi-ile-turkiye-ye-akin-ediyor.html



    Beyler, bayanlar medya yansıtmıyor ama çok fena bir dalga geliyor. Taliban Türkiye versiyonuda yakında çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.