Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
52
Favori
208.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alper ankara 32 eczacı
    merhabalar
    yaklaşık bir aydır RAİNSOFT firmasından bir temsilci tarafından ziyaret alıyorum satmak istediği ürün ECOSOFT isimli bir cihaz. Forumda diğer ürünlerle ilgili epey bir bilgi var ama bu ürünle ilgili hiç bir şeye rastlamadım bu cihazla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
    Teşekkürler.
  • Arıtma cihazı alıpta kendi montaj yapmak isteyenler icin guzel bi video
    video part 1
    video part 2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekkk

    quote:

    Orijinalden alıntı: oist

    merhaba BMB Envy Su Arıtma Cihazı kullanan varmı acaba tavsıyelerınızi beklıyorum...

    selam, 28 inde aldım cihazı 30 unda kuruldu sorun yok şimdilik cihaz güzel istersen montaj resimlerinide atabilirim müsait olunca.

    Bende aynısından aldım en iyisi bu şu anda ben 2 sene araştırdım BMB sahibiyle defalarca görüştüm sene dolunca veya üzerindeki göstergelerden cihazı takip ederek filitrelerini zamanında degiştirirsen temiz su içersin .birde 15 günde bir tankı tamamen boşalt,,.TDS degeri yükseldigi zamanlardada 90 saniye ters yıkama yaptır filitreler daha temiz kalır iyi günlerde kullanın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enessu

    Arkadaşlar başkasının malını kötülemekle elinize bir şey geçmez, kendi itibarınızı sıfırlarsınız.

    Reverse osmosis sistemi tüm dünyanın kabul ettiği ve başta Amerika olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde kullanılan bir arıtma sistemidir.

    Su Arıtma cihazlarının her türlüsü iyidir, yeter ki, filtre kartuşlarını zamanında değiştirin.

    Dogru söze ne denir tebrik ederim cok güzel anlattınız araştırın en iyisini bulursunuz ayrıca büyüklerimiz ne demiş ucuz mal alacak kadar zengin degilim.ucuz malın vardır bir illeti.saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smbdy

    Arkadaşlar şu verdiğim linklerdeki su arıtma cihazlarının farkı nedir acaba? Tek istediğim kireç ve kum pislik vb arıtsn yeter.suyun kimyasalına fazla dokunmasın..
    http://www.hepsiburada.com/liste/su-filtresi-kirec-cozucu-tortu-ve-pislik-tutucu/productDetails.aspx?productId=hrdogansufil&categoryId=13003364&SKU=HRDOGANSUFIL
    http://www.hepsiburada.com/liste/kod230-34filtre-kabi-190y-50-micron-siliphos/productDetails.aspx?productId=hrdogkod230&categoryId=13003364&SKU=HRDOGKOD230



    METRODA bmb firmasını 399 tl sattıgı kampanya malı filitre var daire girişine takılıyor biraz büyük model MBM 1000 NANO BİR İNCELE DERİM.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelarchers


    quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: thelarchers

    Arkadaslar biraz okudum ama kafam cok karıştı.
    Biri bana yardım etsin. Müstakil ev tipi, alabileceğim yada yaptırabileceğim yer müsait olduğu için ana bağlantıya bagliyabilecegimiz evin her noktasında kullabilecegim bir sistem istiyorum. 3 yasında oglum var. O nedenle 3 e 5e bakmadan alabileceğim bir sistem tavsiye edemisiniz.
    Teşekkürler saygılar

    hocam alacagın arıtmayı evin her noktasında kullanamazsın ancak soyle yapabilirsin evin girisine yumusatıcı(kireç-tortu-klor) mutfaga da icme ve kullanma icinde tezgah altına arıtma cihazı taktırırsın çok iyi bisey istiyorsan İstanbul Delüx 2013 diye bi model var 10 aşamalı yeni cıkmıs ona bakabilirsin daire girişini de sorarsınız.

    Gördüğüm en cibiliyetsiz sitelerden biri kimdir nedir turk mühendisler kim Türk su diye bir resim sertifika yok üretim teknoloji yok kalite belgesi yok yaptık birşeyi satıyoruz. Ben isim değil guvenebilecegim bir marka istiyorum, o siteden oyuncak bile almam.
    Kaliteli ürün ve markalardan bilgi sahibi olan arkadaslar bilgiyi paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler .

    izmir firması BMB bora bey bmb nin sitesinden internetten görüşebiliyorsun 24 saat acık tutuyor ENVY modelini kullanıyorum her kesin aklı kendine 2 sene araştırdım buna ikna oldum araştır diger firmalar atık suyun ne kadar oldugunu söylemiyorlar ters ozmoz cok su atar ama bmb envy modelinde 2 adet membran kullandıgı için atık suyu en az olan cihazdır şu durumda diger modellerin atık suyu 1 lt 5 lt gecerken envy de 5lt de 2 lt kadar düşüyor ters yıkama yapıyor filitre kirlendimi seni uyarıyor hem ses hem görsel saygılarımla




  • ARITMA CİHAZI ALIRKEN 1, WATER QUALİTJ 2.FDA 3, NSD SERTİFİKALI OLSUN FİYATRI ÖNEMLİ DEGİL BAZI FİRMALAR SAHTE ETİKET VURUP SATIYORLAR DİKKAT LÜTFEN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    ARITMA CİHAZI ALIRKEN 1, WATER QUALİTJ 2.FDA 3, NSD SERTİFİKALI OLSUN FİYATRI ÖNEMLİ DEGİL BAZI FİRMALAR SAHTE ETİKET VURUP SATIYORLAR DİKKAT LÜTFEN

    Şu anda türkiye su arıtma firmalaRI İle doldu bunların içinde kaliteli ve sertifikalı mal satan 5 taneyi geçmez WATER QUALTY DÜNYA CAPINDA SERTİFİKA VEREN AMERİKAN FİRMASIDIR AYNI ŞEKİLDE FDA NSD ise su sistemide kullanılan ekipmanları üreten fabrikanın sembolüdür bu etiketli ekipmanlar güvenle kullanılabilir cok iyi araştırın en iyisini almak korkusuz su içmek istiyorsanız 1 water quality 2. fda 3. nsd sertifikalarını sorun.yoksa almayın saygılarımla




  • ESPRING ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

    eSpring™ Su Arıtma Sistemi türünün ilkidir

    Uraviyole ışık teknolojisini patentli çok aşamalı karbon blok filtreyle birleştiren ilk ev içi sistem olarak, eSpring size temiz, berrak ve lezzetli sudan daha fazlasını sunmaktadır. Ayrıca, diğer hiçbir ev içi sistemin eSpring Su Arıtma Sisteminden daha fazla sağlığa zararlı kirletici maddeyi azaltma onayının bulunmadığını bilmek de size zihinsel bir rahatlıkta sağlayacaktır.Ayrıca pek çok böcek ilacı, kurşun, cıva ve radon dahil olmak üzere 140'ın üzerinde kirletici ve sağlığı tehdit eden maddeyi etkin bir şekilde yok eder NSF International'ın üç ayrı uluslararası su kalite standartını karşıladığı onaylanan ilk ev içi sistemdir: NSF/ANSI Standardı 42: Tat, koku ve berraklığı iyileştirir. NSF/ANSI Standardı 53: Sağlığa zararlı maddeleri yok eder. NSF/ANSI Standardı 55: UV ışığıyla mikroorganizmaları azaltır.Kalsiyum, magnezyum ve florid gibi faydalı mineralleri arıtmadan size lezzetli ve sağlıklı su sunar.

    Özel, patentli teknoloji kullanır,Kurulumu çok kolaydır..

    Tezgah üstü için: Cihazı tezgahınız üzerine koyun ve çiftli hortumların bir ucunu aparatı ile birlikte mutfak musluğunuzun su akan ucuna diğer ucunu ise amway e-spring su arıtıcı cihaza alet gerekmeden monte edin. Cihaz adaptörünü pirize takın ve suyu açın. Arıtılmış su isterseniz mutfak musluğunuzun ucundaki eSpring aparatın düğmesini kendinize doğru çekin ve nefis suyunuzdan için... Hepsi bukadar...
    ◦Şebekeden gelen bütün ev suyu basınçlarında iyi çalışır.
    ◦Şişe ve Damacana suyundan daha temizdir ve daha ekonomiktir
    ◦Bardak veya kabınızı bir şekilde doldurmak için hızlı bir akış oranına sahiptir.
    ◦Değiştirilebilir filtre/kartuş 6 kişilik bir ailenin bir yıllık içme suyu ve ortalama yemek pişirme suyu ihtiyaçlarını karşılayacak şekide tasarlanmıştır;
    ◦Filtre değişim zamanı 1 yıl veya 5,000 litre su arıtıldıktan sonradır Cihaz sizi sesli ve ışıklı olarak uyardığında değişimi yapabilirsiniz. Yedek filtre gerektiğinde kolaylıkla temin edebilirsiniz..
    ◦UltraViyole ışığı yalnızca musluğu açtığınızda devreye girer ve su ısıtılmadan soğuk akar.
    ◦Cihaz sadece su açıldığında aktif çalıştığından, enerji israfına neden olmaz
    ◦Patentli bir görüntüleme ekranı sistemin doğru şekilde çalıştığını görmenizi sağlar
    ◦Elektronik akıllı çip filtre değiştirmenin ne zaman gerektiğini bildirir
    ◦Montaj ve filitre değişimleri basittir ve alet gerektirmez
    ◦eSpring monitörü değiştirme tamamlandıktan sonra otomatik olarak sıfırlanır
    ◦Ünite gövdesi, dayanıklı yüksek darbeli plastikten üretilmiştir
    ◦Tek elektrik gereksinimi normal bir prizdir

    Not: eSpring Su Arıtma Sistemi belediye tarafından arıtılan bütün içme suyu kaynakları veya içilebilir kuyu/artezyen suları için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Göl, ırmak ve diğer onaylanmayan su kaynaklarında kullanılmak üzere tasarlanmamıştır.

    ESPRING WQA Altın Mührüne sahiptir

    Su Kalitesi Derneği (WQA)

    WQA (Su Kalitesi Derneği) su arıtma sektöründe en yüksek dürüstlük, bütünlük, eşitlik ve profesyonellik standartlarının geliştirilmesi ve en zorlu ürün testlerinin uygulanmasına adamış bir organizasyondur. WQA, 70'den fazla ülkede 2,400'den fazla üye şirketi temsil etmektedir.

    E eSpring™ Su Arıtma Sistemi WQA'nın Altın Mührüne Sahiptir

    . WQA, tüketicilerin yüksek kaliteli su arıtma ürünlerini seçmelerine yardımcı olmak amacıyla Altın Mühür programını geliştirmiştir. Altın Mührü yalnızca sektör standartlarını (aşağı bakınız) karşılayan veya aşan sistemlere vermektedir. eSpring Su Arıtma Sistemine WQA Altın Mührü verilmiştir.

    . Altın Mühür gereksinimleri aşağıdaki gibidir :
    ◦Ürün performans testi - su arıtma ürününün ömrü süresince kirletici madde azaltma kabiliyetlerini tanımlar.
    ◦Yapısal bütünlük testi - ev su sistemlerinin normal taleplerinin ötesinde basınç altında dayanıklılığı ölçmektedir; 10 yıllık normal kullanımı tanımlar.
    ◦Malzeme güvenliği kontrolü - suya zararlı hiçbir şeyin eklenmeyeceğini doğrular.
    ◦Literatür kontrolü - Su Kalitesi Derneğinin yüksek Etik Standartlarının ürün reklamı, etiketi ve kurulum talimatlarında uygulanmasını sağlar.

    WQA'dan öğrenilebilecek Onaylanmış Su Arıtma Ekipmanları Dizinindeki ürün listesinden ya da üründeki Altın Mühür işaretine bakarak WQA tarafından onaylanmış ürünler tüketiciler tarafından görülebilir.

    ONAYLANAN ULUSLARARASI STANDARTLAR
    ◦The eSpring™ Su Aritma Sistemi – su kalitesi açisindan üç ayri uluslararasi standardi karsilayan ilk ev içi sistemdir.
    ◦NSF/ANSI* Standardi 42: Tat, koku ve berrakligi iyilestirir.
    ◦NSF/ANSI Standardi 53: Kursun, civa, böcek ilaçlari ve dahasi gibi sağlığa zararli kirletici maddeleri etkin bir sekilde yok eder.
    ◦NSF/ANSI Standardi 55: ULTRAVİYOLE IŞIĞI ile mikroorganizmalari kontrol eder.

    NOT : Yazılar internet sitelerinden alıntıdır.




  • merhaba arkadaşlar musluk suyumuz kireçli özellikle banyoda ve elektrikli termosifonda sorun yaratıyor geçende yeni termosifon almak zorunda kaldım banyo fayansları musluğu kireçten sürekli beyazlıyor ,internetten filtre kabı alıp su saatinin yanına bağlatsam,içinede silifoz alıp doldursam işe yararmı teşekkürler.(amacım sadece kireç içme suyu için kullanmayacam)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    merhaba arkadaşlar musluk suyumuz kireçli özellikle banyoda ve elektrikli termosifonda sorun yaratıyor geçende yeni termosifon almak zorunda kaldım banyo fayansları musluğu kireçten sürekli beyazlıyor ,internetten filtre kabı alıp su saatinin yanına bağlatsam,içinede silifoz alıp doldursam işe yararmı teşekkürler.(amacım sadece kireç içme suyu için kullanmayacam)

    olur bos bir kap alıp icine slipos doldurursanız suyun kirecini alır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    merhaba arkadaşlar musluk suyumuz kireçli özellikle banyoda ve elektrikli termosifonda sorun yaratıyor geçende yeni termosifon almak zorunda kaldım banyo fayansları musluğu kireçten sürekli beyazlıyor ,internetten filtre kabı alıp su saatinin yanına bağlatsam,içinede silifoz alıp doldursam işe yararmı teşekkürler.(amacım sadece kireç içme suyu için kullanmayacam)

    olur bos bir kap alıp icine slipos doldurursanız suyun kirecini alır

    aradığım şey sadece kireçten kurtulmak önerebileceğiniz bir ürün varmı silipozu uzunca süre dayanan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furniture78 -- 23 Kasım 2012; 22:50:21 >
  • demek istediğim tam olarak buhttp://www.hepsiburada.com/liste/kod322-1filtre-kabi-254-siliphos/productDetails.aspx?productId=hrdogkod322254&categoryId=13003364
    ayda ortalama 10 ton su kullanıyorumböyle birşey bana kaç ay gider kaçayda bir yeni silfoz doldurmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    demek istediğim tam olarak buhttp://www.hepsiburada.com/liste/kod322-1filtre-kabi-254-siliphos/productDetails.aspx?productId=hrdogkod322254&categoryId=13003364
    ayda ortalama 10 ton su kullanıyorumböyle birşey bana kaç ay gider kaçayda bir yeni silfoz doldurmalıyım?

    buyrun hocam su sayfadan inceleyin daha ayrıntılı ve net bilgiler icermekte bu sistemi 8-10 ayda yenilemeniz lazım yani icindeki siliposu degistirmeniz gerekecek
    tesisat tipi kirec filtresi daire girişi kireç filtresi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 24 Kasım 2012; 12:02:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    demek istediğim tam olarak buhttp://www.hepsiburada.com/liste/kod322-1filtre-kabi-254-siliphos/productDetails.aspx?productId=hrdogkod322254&categoryId=13003364
    ayda ortalama 10 ton su kullanıyorumböyle birşey bana kaç ay gider kaçayda bir yeni silfoz doldurmalıyım?

    buyrun hocam su sayfadan inceleyin daha ayrıntılı ve net bilgiler icermekte bu sistemi 8-10 ayda yenilemeniz lazım yani icindeki siliposu degistirmeniz gerekecek
    tesisat tipi kirec filtresi daire girişi kireç filtresi

    peki hocam silipoz bitince nerden bulabilirim bu linkteki filtre ne kadar silipoz alıyor ve silipozun kg fiyatı nedir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: furniture78

    demek istediğim tam olarak buhttp://www.hepsiburada.com/liste/kod322-1filtre-kabi-254-siliphos/productDetails.aspx?productId=hrdogkod322254&categoryId=13003364
    ayda ortalama 10 ton su kullanıyorumböyle birşey bana kaç ay gider kaçayda bir yeni silfoz doldurmalıyım?

    buyrun hocam su sayfadan inceleyin daha ayrıntılı ve net bilgiler icermekte bu sistemi 8-10 ayda yenilemeniz lazım yani icindeki siliposu degistirmeniz gerekecek
    tesisat tipi kirec filtresi daire girişi kireç filtresi

    peki hocam silipoz bitince nerden bulabilirim bu linkteki filtre ne kadar silipoz alıyor ve silipozun kg fiyatı nedir.

    zaten siliposu icinde gelir size bitince ararsınız yine size yollarlar yada 1 kilo silipos alır bi koseye bırakırsınız yada manyetik kirec sokucu alın evdeki tum aletleri makineleri korur hemde bi omur filtre derdi olmadan kullanırsınız manyetik kirec sokucu ne diye sordugunuzu duyar gibi oldum bu filtre yani mekanizma suyun icindeki kirecin yapısını bozarak kirecin makinalara ve borulara yapısmasını engeller yapısmıs olan kirecleride soker




  • Su arıtma konusu oldukça hassas her fiyatta ürün bulmak mümkün ancak fiyatlar oldukça değişken. Su arıtma cihazı kalitesi ise farklı özellikler arz ediyor Benim size önereceği marka Aqua Clara 8 Aşamalı tankı içinde cihazını 850 tl aldığım üründen son derec ememnunum herkese tavsiye ediyor. Üstelik peşin fiyatına taksit imkanı ile.
    Satın aldım montaj elemanı arkadaşlar oldukça tecrübeli herkese tavsiye ediyorum.
     Su arıtma cihazı Su arıtma cihazı




  • arkadaşlar tüm filtreleri değiştirdikden sonra direk içmeden suyu 2 depo fulleyip boşaltmakmı gerekiyor boşa akıtmakmı gerekiyor? filtre içindeki zararlı maddelerin gitmesi içinmi gerekiyor ? doğrusu nedir. filtreleirn hepsini değiştirdim şuan depoya dolmaya başladı suyu kullanmaya başlamadan önce boşa akıtmak gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar boşa akmalı su
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkeyStar

    arkadaşlar tüm filtreleri değiştirdikden sonra direk içmeden suyu 2 depo fulleyip boşaltmakmı gerekiyor boşa akıtmakmı gerekiyor? filtre içindeki zararlı maddelerin gitmesi içinmi gerekiyor ? doğrusu nedir. filtreleirn hepsini değiştirdim şuan depoya dolmaya başladı suyu kullanmaya başlamadan önce boşa akıtmak gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar boşa akmalı su

    hocam en dogrusu deponun vanasını kapatıp suyun direk musluktan bi muddet akmasını saglamak. depoya gidip ordan bosaltırsanız o partikuller depoyada bulasır. aslında keske filtreleri tek tek yıkayıp oyle taksaydınız ama madem taktınız bari depoya gitmesin diycem ama depoyada gitmis eh artık 2 depo bosaltıp oyle icin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47

    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkeyStar

    arkadaşlar tüm filtreleri değiştirdikden sonra direk içmeden suyu 2 depo fulleyip boşaltmakmı gerekiyor boşa akıtmakmı gerekiyor? filtre içindeki zararlı maddelerin gitmesi içinmi gerekiyor ? doğrusu nedir. filtreleirn hepsini değiştirdim şuan depoya dolmaya başladı suyu kullanmaya başlamadan önce boşa akıtmak gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar boşa akmalı su

    hocam en dogrusu deponun vanasını kapatıp suyun direk musluktan bi muddet akmasını saglamak. depoya gidip ordan bosaltırsanız o partikuller depoyada bulasır. aslında keske filtreleri tek tek yıkayıp oyle taksaydınız ama madem taktınız bari depoya gitmesin diycem ama depoyada gitmis eh artık 2 depo bosaltıp oyle icin :)

    öyle yapıcam artık ama malesef çalıştırdım depoya su gitmiyor su çok az az geliyor çeşmeden depo boş anlamadım ne iş depoda yeni değişti tatlandırıcı filtreyi takmadan once sorun yoktu su iyi geliyordu ama şimdi gitmiyor tatlandırıcı filtredemi sorun var depodamı sorun var anlamadım




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.