Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
52
Favori
208.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Inşallah hayırlı olur hocam ihlas olmasa bu sektörde bu kadar aritmaci da olmazdı buda bir gerçek yiğidi öldür ama hakkını da yeme demişler işin doğrusu da budur şimdi yalan konuşup sana kendi sattığım markayı satmanın da bir anlamı yok sonuçta aynı tip kalite ürün kendi ürünümü satmak için diğerini kötülemek gerek normalde aritmacilar bunu yapar 3 kuruş para için 40 takla atmaya da gerek yok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aosmith daisy modelini az önce satın aldım
    Ptesi kuracaklar..
    Gelince yorumlarımı paylaşırım

    Açık konuşmak gerekirse kış çok kurak geçti ve yazın temiz su konusunda baya sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum

    Servis geldiğinde 1 takım filtre daha alıp kenara koymayı düşünüyorum.filtrelerin ömrü var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masty45 M kullanıcısına yanıt
    hyundai kim ya markamı o da :) yıllarca bu sektordeki arıtmaları arastırdım arıtma cihazı da kullanırım ama hyundai diy ne bir marka ne bir fabrika var adamlar etiket basıp arıtma cihazı diye satıyor yakında bmw si mercedes i cıkar :) baska marka sorun yanıtlayalım
  • Tds 5
    Ph 6.9

    Musluktan akan tds 350 ph 7.3 tü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Mart 2020; 21:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.

    İlk sizi gördüm ao simth alıp kullanan ?Ne zaman kaça aldınız?

    Kaç aşamalı , membran markası nedir?

    bu markanın saf su daha doğrusu ph i yüksek su üretme iddası yok zaten.Bu yüzden bu marka hep eleştiri konusu oldu , fiyat yüksekliği neticesinde de.

    Almışsınız iyi günlerde kullanın.Hatta ayrı bir inceleme konusu güzel olur.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    cuma gunu aldim 2800 e.. 3 ay once 2500 tu..

    icinde ki herseyi kendi markasi toplama bir cihaz degil.

    2 kere doldurup bosalttim.su an suda cok hafif bir kabarcik var beyaz ancak 2 dk bekleyince gidiyor.normal midir ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    kendi markası evet bunu biliyordum ama emin olmak için sordum.

    evet tüm arıtma cihazlarında olan bir durum zararı yok.2 haftaya kadar geçiyor.

    Tadı nasıl yumuşak ,lezzet li mi ?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Övmek gibi olmasın yakınlarımda ihlas kullananlarda var, gidip en iyi filtreleri kullanan toplama cihazı olanlarda. Onlardan su içemezken bu su bana çok lezzetli geliyor. Eve hayat cam damacana alıyorduk ona çok benziyor tadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 ppm 6 ph su yönetmeliğe göre içilemez raporu verilir iyimisiniz bence fazla abartıyorsunuz onemli olab lezzet değil sağlık

    Öncelikle içilebilir su ph aralığı 6.5-9.5ph dir. Bunun dışında içilemez raporu verilir.

    Ivedi bir şekilde aldığıniz yerle bir görüşüp gerekli eksik filtreleri taktirin. Bu değerleri aldığınıza göre istanbulda kullanıyorsunuz sanırım istanbulun su değerleri zaten düşük bide böyle bir sistemle suyu saf hale getirdiniz benim görüşüm şuan yanlış bir cihaz seçimi yapmışsınız ayrıca 400 liralık bir cihazda bu su değerlerini verir zaten plastik kalitesi elbet sizdeki gibi olmayabilir ama hem boşuna yüksek paralar vermişsiniz hemde kaliteli su elde etmemissiniz.

    Suyunuzun birde laboratuar ortamında testini yaptirmanizi tavsiye ederim mikrobiyolojik olarak ve diğer para metreleride okadar ücret ödemişsiniz 500 lirada teste para vererek bu testleri yaptırmanızı tavsiye ederim.

    Amacım cihazı kötülemek degil ama verdiğiniz değerler sıkıntılı. Yaşlı ve çocuklara bu suyu vermeyiniz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ph degerini yanlis olcmusum .calculate dugmesi varmis.su an 6.9 cikiyor

    aldigimiz hayat cam damacaninki de 6.8 cikiyor.

    musluktan akan 7.2

    ---

    tersosmos yorumuna gelince.sizin mesajinizi objektif ve tarafsiz olmadigini gordugum icin cevap vermiyorum.okuyanlarda hak verecektir.sizin sattiginiz urunler cok daha iyi haklisiniz.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ne alaka sizin kullanıcı olduğunuzdan da ben şüpheliyim hiç bir kullanıcı bu şekilde yorum yapmaz.

    Ayrıca ben uyarmasam ph değerini de 6 olarak görecektin şimdi ne olduda yükseldi misal insanları kandırmaya devam edin hiçte umrumda değil esas siz objektif gelmediniz bana

    Ayrıca sizi kale alıp cevap verip doğruyu gösterdiğim içinde pişman değilim

    Istersen sana o cihazın aynısını aynı markayı 5 de bir fiyatına alırım da bir çok bayisi var tanıdigim aldığı fiyatlarıda Biliyorhansen 2800 alırsın ben 600 liraya alırım bu kadar basit işte kullandığın cihaz

    yrıca bahsettigin markayida Turkiyeye ilk getirenlerdenim 2009 yılında bildiğim ürünü banami öğreteceksin

    Bu mesaj ağır gelmis olabilir soda icmeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sitenin ilk 20 uyesinden birisiyim ve 2001 den beri su aritma konusunda toplasaniz 10 tane mesajim yoktur.

    unvaninda firma yetkilisi yazip insanlara bu sekilde mesaj atip uzerine soda icebilirsin diyen birisini tekrar diyorum kaale alacak ve seviyesine inip yazdigi uslupla cevap verecek bir insan degilim.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Istegini yap ayrıca ben sana cihaz tavsiyesi vermedim git royal green de al demedim aldigin fiyata soda iç derim hakketin çünkü

    Ayrıca ben insanlara açıktan mesaj atiyorum pm atıp rahatsız etmiyorum ao s. Gibi

    Tamam sen zehirlenmeye devam et sana laf anlatacak değilim bu saatten sonra

    Sana cihaz kötü diyen mi oldu su değerlerin iyi değil dedim senin faydana söylüyorum ister dinlersin ister dinlemezsin senin sorunun burasi forum herkes birşeyler yazar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 16 Mart 2020; 17:23:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    değerler bu şekilde de olsa yine düşük hocam.İnanıp inanmamak tabi sizin tasarrufunuz ama tersozmoz hocam arıtma konusunda forumda sayısız kişiye karşılıksız faydası dokunmuş biridir.

    Ama hocamın üstüne laf etmek gibi olmasın A.O simith cihazlarının mineralli ve alkali su iddaası zaten yok , müşteri hizmetlerini arasanızda değişen bir durum olmaz.Ama üzerine biocera alıp eklemek sizin lehinize olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Ben almadan once onca soru sormustum burda ve hicbir yardimda bulunmamisti.hatta hatirlarsiniz belki tam alacagim donem cevremde 2 ailenin su aritmalari patlamis ve evlerini en alt katlara dek su basmisti.sonrasinda su kacagi sistemi olan tek urun ao smith demislerdi forumda.

    keza ao smith ile ilgili burda cok soru soranlar oldu kullanan hic olmadigi icin kimse cevap veremiyordu
    ben alip memnun kaldigimi soyleyince attigi mesaji gorebilirsiniz.neymis o kadar vermisim 5 te 1 ine aynisini toplarmis,bu kadar veren 500 verip laboratuar testide yaptirirmis vs vs.

    ph konusuna gelince icinde o kadar uzmanin calistigi hayat firmasinin suyu ile ayni ph degerine sahip.6.5-7 en ideal su diye biliyorum bende.arastirmalarim sonucu da bu zaten.

    makinenin kompact olusu,malum merdiven alti firmalarin sattigi toplama , sozde en iyi firmalarin filtresini kullanmiyoruz diyip cakma nsf etiketli urunler yerine bunu tercih ettim.

    zaten baya yogun yazismalarin dondugu kahve forumlarinda da herkes ao smith alip unutmak en iyisi diye yazinca bu urunu aldim.

    sahinde de 4 tekerlek var mercedes e classta da. ikiside ayni isi goruyor sonucta.bu su aritmada ayni olay. bugun verdigim 2800 tl.acip baktiginizda 5 bin tl ye de ev tipi aritma cihazlari mevcut.

    fakat kimse kimsenin aldigi urune aynisini daha ucuza alirdim diyip uzerine soda ic diyerek asagilayamaz.




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    bu cihaza 1300 tl saymışlardı almamıştım öncelikle verdiginiz ücret yuksek bunun tartısmasını yapmayalım bence bir de cıkan suyun degerleri de ovdugunuz kadar degil ama almıssınız sonucta hayırlı olsun icinize sinmisse gule gule kullanın ama dedigim gibi bu f/p urunu degil ben 1200 e bundan daha kalitelisini almıstım tadı muazzam. neyse olan olmus artık bosverin saglıkla kalın
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Kim ne derse desin, paraya çok takılmayın bence.

    Bende bu cihazı alıyordum ve direkten döndüm. Aklım halen bu cihazda. Ben gidip filtreler ile birlikte kendim topladım. Su Ph ve Tds değerli iyi çıktı. Sadece alkali filtre benim isteğim dışında oldu.Şimdi aklımda filtreleri komple değiştirmek yada ao smith almak var. Aldığım yer takip etmiyor filtreleri ve su kaçağına karşı bir önlemleri de yoktu.

    Benim için önemli olan iki husus buydu. Ayrıca bu firma Starbucks gibi referansa sahip.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızın bir kısmında haklısınız ama sizinde dediğiniz gibi arıtma cihazlarının mantığı belli ve neredeyse hepsinin çalışma prensibi aynı.

    Biz forumda yıllarca alkali suyun faydaları zararları şeklinde tartıştık ,bir kısım yurtdışı tecrübeli araştırmacı kişiler alkali suyun evet şart olmadığını , faydalarından çok zararı da olabileceği idda ettiler.Elimize çok fazla uluslararası makale geçti ama hepsi yerel çalışmalar olduğu için alkali suyun faydaları için bilimsel kanıtta sunamıyoruz bu konuda haklısın.


    Ama inan suyu saflaştıma anlamında 400 liralık cihazda 2400 liralık cihazda aynı işi yapıyor.Ömür ,kalite olarak elbet marka cihazlar öne çıkabilir ama bu onların suyu daha iyi arıttığı anlamında olamaz.

    nsf olayı da tartışıldı bana göre de evet sadece parayı basanın aldığı etiketten ibaret ama her ürün için bunu diyemem.Elimizde nsf den başka kalite standartları olmadığı için evet bunda da haklısın nsf önemli bir kriter.


    Su kaçak koruması için abartmayın lütfen her cihaza sonradan eklenebilen 30 liralık parçadan ibaret.Ayrıca iyi montaj yapılmış ,iyi bir plastik kalitesi olan cihazda ben su kaçağı görmedim.Tabi bu aletlerinde ömrü var bana göre 10 seneden sonra kullanmak risk her anlamda.Son olarak sizdeki cihazında musluk girişinden hortum patlar yine su kaçağı riski var.


    Almışsınız güle güle kullanın.Forumda alıp kullanan olmadığı için cihaz hakkında su kalitesi dışında yorum yapmak doğru olmaz.Sizler imkan varsa içini açabilirseniz birkaç resim , elektronik aksamı tanıtıcı birkaç cümle ile faydada bulunabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum zaten forumun amacı f/p cihazları bulmak,önermek.

    bizler suyu saflaştırmaktan çok suyun kaybettiği mineral ve ph dengesini geri kazandırmak için kaç sene uğraştık ta ki tersozmoz hocam ve firması biocera yı keşfenede dek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    bir diğer konu da ever cihaz kadar servis kalitesi neticede herkes kendi montajını değişimini yapmak ve kabiliyetinde olmak zorunda değil.

    Bu arada büyük firmaları referans olarak görmüyorum zira aralarında anlaşma vs nedir bilmiyoruz.Ayrıca Starbucks popülerlik dışında kalitesiyle öne çıkmış bir yer değil.

    Global basında defalarca kullandıkları kahvelerde ve bardaklarda sıkıntılı olduğu haberleri çıktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.