Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.161
Cevap
142
Favori
1.356.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tamay_aytam

    Bir soru: Ön iç aydınlatma ışıklarının arkasında kırmızı bir lamba gibi bir şey var bu nedir bende faal değil zannederim ne olduğunu da anlamadığım için kurcalamadım fikri olan var mı?

    cevap verebilecek var mı? arada kaynamasın sorum.

    Kapıların kilitli olduğunu gösteriyor.Eğer o lamba yanıyosa kapılar kilitlidir.sizde kitapcık yok herhalde.
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE SCENIC ALMAYI HARARETLE DÜŞÜNEN BİRİYİM VE ÖZELLİKLERİNE Bİ BAKIYIM NETTEN DERKEN BURAYI KEŞFETTİM VE ÇOK TA FAYDALANDIM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER. BEN OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE ŞİMDİYE KADAR HİÇ OTOMATİK BİR ARABAM OLMADI.ACABA OTOMATİK BİR ARABANIN NORMAL VİTESE GÖRE EXTRA BAKIMI VEYA DÜZENLİ BAKIMI VARMI DAHA MI MASRALIDIR VEYA DAHA MI ÇOK SORUN YAPAR.BİRDE YEDEK PARÇADA YÜKSEK FİYATLI GİBİ BİR İZLENİMİM OLUŞTU TÜM YORUMLARI OKUYUNCA BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAŞ BENİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaşlar arabanın arka koltuğun önündeki saklama ceplerine klimadan soğuk havayı verebilsek gayet güzel bir soğutucu hazne elde edemezmiyiz? Enazından pikniğe geiderken eti vb soğuk tutarız.
  • Evet kitapcık yok. Lambada çalışmıyor anlaşılan bir bakayım patladı mı ne yaptı. Cevap için teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hamsiman

    Arkadaşlar arabanın arka koltuğun önündeki saklama ceplerine klimadan soğuk havayı verebilsek gayet güzel bir soğutucu hazne elde edemezmiyiz? Enazından pikniğe geiderken eti vb soğuk tutarız.


    Güzel fikir. Ben bilhassa uzun yolda içecekleri koltuğun altından arkaya geçen havalandırma kanallarının önüne koyuyorum. Harika soğutuyor.
  • Ben 2004 yılından beri Scenic 1.6 RXT otomatik vites kullanıyorum. Çok memnunum. Bir daha araç alsam kesinlikle Scenic alırım. Otomatik vitesi ile düz vites arasında bakım, yedek parça açısından fiyat farkı yok. Biraz daha yavaş ivmeleniyor. Ama kesinlikle çok daha rahat.
  • Dizel bir araç almak istiyorum ama Scenic kullandıktan sonra hiçbir aracı beğenmez oldum. Herhalde en iyisi biraz daha ekonomik durumu düzeltip Dizel Scenic almak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: merakles

    Dizel bir araç almak istiyorum ama Scenic kullandıktan sonra hiçbir aracı beğenmez oldum. Herhalde en iyisi biraz daha ekonomik durumu düzeltip Dizel Scenic almak.


    aynı dert bende en çokta eşimde var. Hiç bir araca alıcı gözüyle bakamaz olduk. Muadil Mpvlere bile bir kulp buluyoruz. Lpg düşünmez misin? ben lpgli kullanıyorum. Yakıta inanamazsın.
  • Teşekkürler merakles. Bende eğer bir otomatik scenic alabilirsem kesinlikle sıralı lpg taktıracağım.Çok ekonomik olacağını tahmin etmek zor değil helede benzin 3ytl iken.

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpemi

    Teşekkürler merakles. Bende eğer bir otomatik scenic alabilirsem kesinlikle sıralı lpg taktıracağım.Çok ekonomik olacağını tahmin etmek zor değil helede benzin 3ytl iken.

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM


    ya dostlar su resimdeki navigasyon cihazının orjinalmi sonradan takılmamı olduğunu anlayamadım..eğer orjinalse benim arabayada takılanını bulabilirmiyim acaba?




  • arkadaşlar 1999 model 45000 de ve LPG li (atiker) bir scenic buldum . aklıma takılan 2000 motor olması sizce 1600 ile arasında vergi ve yakıt dışında bakım ve arıza çıkarma konularında bir fark varmıdır? teşekkürler.
  • Aynından bende var bakım aynı sadece motor 2.0 8v arıza ise zaten çıkarmıyor Sormak istediğin detay bilgi olursa burdayım.
    Kaça buldun fiyat ne?
  • bende var 2000 model 2,0 16v.
    bi problem yok, daha önceki konularda arabamla ilgili detaylı bilgileri vermiştim oradan bakabilirsiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: callofnuri

    arkadaşlar 1999 model 45000 de ve LPG li (atiker) bir scenic buldum . aklıma takılan 2000 motor olması sizce 1600 ile arasında vergi ve yakıt dışında bakım ve arıza çıkarma konularında bir fark varmıdır? teşekkürler.

    km si orjinalmi iyice bi baktır.genelde sceniclerin binişine doyum olmadığından çok km yapılır.1999 model,45000 de ilginç.insanın inanası gelmiyor.
  • Merhaba arkadaşlar hepinizden epey bilgi aldım. Hepinize çok teşekkürler. Bulunduğum yerde biraz da ihtiyaçtan satılık 2003 scenic dynamique otomatik vites var. Araçta şu an hasar var biraz!!!!:) sol yandan sürtülmüş ve öyle duruyor henüz yapılmamış. Trafik sigortası karşılayacak masrafları ancak arka kapı değişmeyecek sadece düzeltilecekmiş. Scenicler gerçekten çok hoş bir aile arabası çok hoşuma gitti ancak yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu arabanın ruhsat işlemleri hariç maliyeti 11500YTL civarında. Fotolar ekte bakıp fikir verirseniz sevinirim. siz olsanız 11500 YTL maliyetle bu arabayı alırmıydınız? Acil cevaplarsanız sevinirim.

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM


     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM




  • Tereddütte kaldım bir taraftan almak istiyorum ama arkadaşlarım hasarlı araç ayrıca otomatik vites elinde kalır dediler. Sizce otomatik vites bir dezavantaj mıdır satış sırasında?
  • Değişecek parçalar sol ön çamurluk, sol ön far, sol ön kapı, sol ön davlumbaz. Arka kapıda çok hasar olmadığına karar vermiş eksper arkadaş onun için o değişmeden sadece düzeltilecek. Ben de şu an 2005 lada vega HB var. Galeri 8500 YTL veriyor. Değerli fikirleriniz doğrultusunda eğer bu araç için değecekse arabamı verip üzerine 3000 YTL ekleyerek bir Scenic sahibi olacağım. Ama araçtaki hasar beni düşündürüyor. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Scenice hasta oldum yalnız önceden hiç alıcı gözle bakmamıştım ama gerçekten çok süper araçlar. Hepiniz hayırlı günlerde kullanın araçlarınızı.
  • He bu arada aracın yürüyen aksamında bir problem yok sadece kaporta hasarlı. Sahibi halen bu şekilde kullanıyormuş.
  • Alınır biraz daha fiyat indire bilirsen daha iyi olur.Önemli olan aracın dengesinde bir sorun olup olmaması yok gibi duruyor araç yapılınca tanıyamassın bile iyi bir boyacı ve kaportacı olsun. Ancak aracı iyi bir test merkezine getir ve ön ve arka şasede bir dengesizliğin olup olmdığına baktır. Hayırlısı olsun araç okadarda kötü durmuyor.
  • Masrafları sigorta tarafından karşılanacaksa bence süper fiyat. Hesap kitap durumları uygunsa alınır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.