Şimdi Ara

HP 1360 yazıcı Kağıt sıkışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazıcı sorunlarını okudum, Kağıt sıkışması ile ilgili hiç bir mesaj bulamadım. Bu yüzden konu açtım.
    HP 1360 yazıcıyı sorunsuz düzgün yükledik. Herhangi bir belgeyi yazdıracağımız zaman "Kağıt sıkışması, yazıcıyı power tuşundan kapatın sonra sorununuzu giderin" diye mesaj çıkıyor. Power tuşuna basınca boş kağıdı çıkarıyor.
    Bu hatayı neden veriyor?

    Denediğim yöntemler.
    *Yazdırılacak belgelerin hepsini iptal ediyorum, yeni belge yazdırırken aynı hatayı veriyor.
    *PC yi yeniden başlatıyorum, bir belge yazdırırken aynı hatayı veriyor.
    *Kabloları çıkarıp takıyorum aynı hatayı veriyor.
    *Başka kağıt takıyorum aynı hata,
    *Yazıcıyı komple kaldırıp yeniden kurdum aynı hatayı verdi.
    Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.







  • Hocam ön ve arka kapagı aç,kağıtların hareket etmesini sağlayan roller ları (silindirleri) kolonyalı mendille bir sil bakalım,hem ön hem de arkadaki silindirleri temizlemeye çalış,büyük ihtimalle sorunun donanımsal bir arıza..
  • sedatss hoca ilgilendiğin için saol. Bugün başka bir PC de denedik normal yazma işini yaptı. Bu sorunla karşılaşan başka biri bana yazıcının CD sindeki Programları kurma, sadece driverini kur dedi. Birde bu şekilde deneyeceğim sonucu buraya yazarım.
    Kolay gelsin ve başarılar.
  • aynı sorun benimde başımda var bir sonuç alabildiniz mi?
  • Biraz önce aynı yazıcı olan bir arkadaşın yazıcısını kurdum. Denetim masasından HP ile ilgili hepsini kaldırdım ve yeniden kurdum. Bu sefer sorunsuz çalıştı. Arka arkaya belge yazdırdık sorun çıkmadı. Geçen haftada aynı yazıcısı olan biri Kağıt sıkışması diye sorun var dedi, ona baktım bu hatayı verdiği zaman power tuşuna basın boş kağıt çıkarıyor ve 10 sn kadar ışık yanıp yanıp sönüyor (arka planda yazıcı işlem yapıyor biraz bekleyin) ışığın sinyal vermesi durunca yazdırılacak belgeler varsa yazıcılar bölümünden iptal edin. Tekrar bir belge yazdırdığımızda sorunsuz yazdırdığını göreceksiniz.
    Kolay gelsin
  • kardeşlerım bu yanıp sonme muhabbetı kartuştanda olabılır benımde ole bir sorunum vardı yenı kartuş taktım sorun bitti biliginize
  • her hp deskjet veya küçük yazıcılarında kağıt sıkıştırma sorunu ile rekor kırmaya devam ediyor alet açıkken ön kapağı kaldır arka kapağı çıkar . kağıdı yavaşça çek sakın türk usulü çekme yazıcının kapaklarını tak sonra düğmeden kapat açınca not defterine
    Aa Bb Cc Dd 11 22 33 11 22 33 tarzı birşey yaz (renkli renksiz) sorunu kökünden çözmüş olursun . sorular cevapları pm ile gönderin :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: salbal

    kardeşlerım bu yanıp sonme muhabbetı kartuştanda olabılır benımde ole bir sorunum vardı yenı kartuş taktım sorun bitti biliginize

    kağıt sıkışmasındanda kaynaklanabilir :) (açıkçası bir sorun olunca yanıp söner ve ekranda hp programı açılır. KAĞIT SIKIŞMASI vs. gb. :)
  • arkadaşlar bendede deskjet 1050 var daha alalı 1 sene bile olmadı ancak kagıt sıkıştırıyor sebebi ise şu,
    kagıtları düzgün bir sekilde yuvasına koyuyorum ancak içeri cekerken yamuk bir şekilde alıyor kagıtları yani içerdeki tekerlikli içeri ceken sistem kagıtı düz olarak içeri cekmiyor öyle oluncada kagıdın bir tarafı daha önce öteki tarafı daha sonra içeri giriyor ve haliyle sıkışıyor ...bu sorunu bu konuda yazılan tavsiyelere göre düzeltme şansım varmı sizce
  • DOGUS DEVAMMM
  • Upluyorum beyler bende normal kağıt kaçtı içine HP Deskjet 1040,cımbızla almaya çalıştım daha alta gitti ne yapıcam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.