Şimdi Ara

Burger King, McDonald's VB Müşteri Tipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • 11 aydır burger kingde kasiyer olarak çalışıyorum su zamana kadar gözlemlediğim tüm müşteri tiplerini ve bizim o müşteriler hakkında düşündüklerimizi anlatacağım.

    1.Kararsız Müşteri: Yoğunluk sırasında iki saat ürün secemeyen seçtiğinde pişman olan, sabırsız müşteri tipidir.Nefret ederim.

    2.Egoist Müşteri:Cebi iki kuruş para görmüş kendini birşey zanneden, aslında çok ezik gözüken müşteri tipi.
    Nefret ederim.

    3.Sabirsiz Müşteri: Kapıdan girer girmez sipariş alan yokmu diye aglanir,genelde büyük ürünlerden satin alır.(XXl,Texas) gibi iki dk geçmesine rağmen siparişim nerede diye aglanir,normal küçük menü alan müşteriler onlardan önce gidince soylenmeye başlar.Nefret ederim

    4.Kaba Müşteri:Genelde yanında'ki arkadaşına dâhi kibar davranmaz,bilakis kasiyeden kibarlık bekler kendisi okuzdur.hosgeldiniz, afiyet olsun,merhaba, Sözcüklerine cevap vermez.Nefret ederim

    5.Çok sessiz konuşan müşteri tipi: Genelde çok sabırlı insanlardır ama o yoğunlukta ve sesin içinde resmen fisildayarak konuşurlar.
    İyi müşteri.

    6.(9.95,10,95'lik) Menü Severler:Genelde çoğu gençtir garip,garip special isterler burgerlerine,bir büyük boyda favorileri Genelde bu müşterileri severiz ama rest kapanmadan 3dk önce gelip tüm ekipmani bastam bastam actirdiklari zaman nefret ederiz.

    7.Memnuniyetsiz Müşteri:En illet müşteri türlerindendir sürekli dir,dir eder içeceği buzsuz veririz buzlu isterler,buzlu veririz buzsuz isterler,burgeri bitirip bu hic iho pismis ya da ben boyle istemiyordum diye aglanip degisim isterler,Nefretttt ederiz.

    8.Garip Special Seçimi olan müşteri tipi:Yogunluk esnasinda sacma, saçma şeyler isteyip üretimde ki elemaninda kasiyeride kanser ederler.
    Nefrer ederiz.

    9:Andaval müşteri tipi:Masada küllük olmasima rağmen yere sigara izmariti atar,Semsiyeligin içine çöp atar.
    Nefret ederim.

    10.Yan ürün olan musteri: Müdürlerimiz çok sever bizdd severiz,ne kadar cok yan urun satarsak(soğan halkasi,nugget, büyük,mega seçim) müdürlerimiz o kadar üstlerinden az laf isitip fazla para alıyorlar. Ama biz yani kirmizi,gri giyenler için hic bir şey fark etmiyor.

    11: Kibar müşteri: Yoğunluk da kasiyeri baski yapmayan, kibar ve güler yüzlü olan en sevdiğimiz müşteri tipidir.

    Daha çok var ama aklima bu kadar geldi dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.