Şimdi Ara

140km ile giderken kontolünü kaybeden audi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
9.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reklamları izlediniz.




    Bu arada bunun viral olduğunun farkındasınız değil mi ?

    Arkada profesyonel bir kamera..... açı ne alaka ise?

    Tam aksiyon öncesi eli vitese atma,tırın geçmesini ve yolun boşalmasını bekleme spin atarken etrafta hiç araç olmaması.Direksiyonu sebepsiz kırma....

    Daha şok bitmeden quattro farkı demek ...... olduuuuu....


    Diğer gördüklerimide ekşideki eleman toplamış,alıntılıyorum.




    neden viral?

    video bir kadın tarafından yüklenmiş. kaç tane kadın böyle bir video yükleri geçtim quattroyu bilen kadın sayısı kaç tane?

    videoyu yükleyen kadının profiline bakınca profesyonel olduğunu görebilirsiniz. muhtemelen bir ajansta çalışıyor. takip ettiği kanallar beğendiği videolar hep ajans, reklam, marketing vs üzerine.

    video basligi düzgün bir ingilizce ile yazilmis. youtube dan bahsediyoruz, insanların allah korudu geberiyoduk:) şeklinde başlıklar attığı bir yer.

    araç ne hikmetse yandaki araçlar gittikten sonra yol boştayken sendeliyor. 10 saniye once yanında tir varken sendelese yapışmıştı oraya.

    aracı kullanan eleman belli profesyonel sürücü. araç kaysın diye kırıyor direksiyonu, dümdüz yoldasın .. ne .... kırıyorsun? onu geç yağmurlu havada spin atacaksın o ne sakinlik? normalde insan tepkisi salavat getirip direksiyona yapışmak olur.

    araç sendelerken elin bilerek viteste olması araca olan güvenin göstergesi ve ben bir şey yapmadım araç topladi imajını kuvvetlendirmek.

    ve araç yola girdikten sonraki ilk söz: quattro farkı.
    oldu canım, şükür namazı kılıyordun orada normalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 30 Ocak 2018; 20:43:12 >







  • İşin çoğunu esp yaptı diyen benim, direkt adımı yazabilirdin arkamdan kıskanç diye sallamak yerine.

    Yağmurlu havada aracın içinde güneş gözlüğü kullanan, otomatik vites araçta tek eli vites topuzunda olan bir "esp delikanlısının" arabayı kendi başına toplayacağını beklemek boşa. Adam direksiyonda ciddi değil ki zaten. Esp nin müdahale sesleri videoda bile çok bariz duyuluyor.

    İşe esp nin değil, bileğin dahil olduğu video burada.

    Eleman "quattro'ya rağmen" aquaplaninge düşüp kontrolü kaybediyor, ESP 10 saniye boyunca müthiş iş çıkarıp sürekli over correction yapan bu yeteneksiz bebeye rağmen arabayı çizgiye sokuyor ve bu bebe araba düzelince "quattro farkı" diyor. Tipik bir el yukarıda giden instagram bebesi Audi sürücüsü virali gibi video olmuş.
    Quattro'nun bir olayı yok, eleman gaza basmıyor ki ? Bassa bile esp izin vermez.

    Motordan tork iletimi olmadığı sürece, o torku tekerler arasında dağıtıp araca yön verecek bir quattro sisteminin de önemi yok.

    Yani, parayı verip quattro aldı diye her koşulda kurtulacağını sanan arkadaş varsa aklında bulunsun, dört çeker olmasının bir olayı yok. Esp kurtarmasaydı şaftı koltuk altından toplarlardı.
    Anlamadığım iki nokta var, birincisi araç kullanan herhangi biri o açıdan neden kendi videosunu çekmek ister, ikincisi ciddi bir kaza riski atlatmış şoförün verdiği ilk tepki vites üzerindeki sağ eliyle müziğin ritmine uyarak kop kop yapması, yanındaki bayanın son derece sakin tavrından hiç bahsetmiyorum bile. Bir de o "aaa yahu bizim kamera kayıttaydı, çekmiş midir ki" diye şaşırdıkları an, çekmek ne kelime bir pan ya da zum yapmadığınız kalmış. Güzel bir viral çalışma olmuş demek isterdim ama olmamış, puanım 3/10, 3 puan da bir emek verilmiş ondan verdim.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Elbetteki zifiri karanlık yagmurlu havadan bahsetmiyorum işportacılarda satilan 10 tl lik aşırı koyu ve uv filtresinden yoksun gozluklerden bahsetmedigim gibi. Kapali havalarda dahi gozlerimizi uv isinlarindan korumanin yolu gunes gözlüğü.

    Zaten mesele bu değil mesele gözlük takanlarin anlam veremediğim bir sekilde yaftalanmalari. Adama gözlerim etkileniyor ışıktan desen *ktir lan diyecek ne anlatacaksin bu adama

    http://www.hurriyet.com.tr/amp/bulutlu-havada-da-gunes-gozlugu-takin-9474442

    https://m.haberler.com/suruculere-yagmurlu-havada-gunes-gozlugu-onerisi-7985305-haberi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    Adamın adını verdim , hala viral diyenler var. Çok cahiliz çok. Tam kahve muhabbeti , saatlerce boş boş muhabbet

    Yok kardeş, adamın profili şuhttps://www.facebook.com/altug.culha Adama teknik izahını yaptım üç sefer, ben işin teknik kısmından pek anlamam dedi. Sonra "gene de quattronun payı olduğunu düşünüyorum" dedi. Adam ısrarla quattro diyor, ben de kıllanmaya başladım artık bu işin içinde bir iş var diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.