Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Hocam size cevap vermek istemiyorum. 9 yıldır forumdayim bi bitiremedik sizi.
  • kaşıntı sizde hocam. ya biri konu mu açmış hemen gideyim baltalıyayım. yok anlamıyorum para mı alıyorsunuz. şu dolar kurunda mükemmel bir indirim yapılmış hala şu kodla şurdan zıplatırsak şurdan hoplatırsak şu kadara geliyor o kadar da şey değil yani demek nasıl bir düşünce yapısı. size sıcak gelmediyse sekmeyi kapatabilirsiniz ihtiyacı olanlar için açılıyor konular bu kadar basit olay. ayrıca herkeste kupon mu var ? mediamarkt çoğu kişiye tek ulaşım mesafesinde adamın ihtiyacı vardır gider alır. tekrar söylüyorum yaptığınız baltalama ve zaman kaybı yerine sizin ihtiyacınız yoksa veya sıcak gelmiyorsa sadece sekmeyi kapatabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhazer

    madem istemiyorsun cevap verme o zaman. bu kaşıntı niye bende onu anlamıyorum. forum değil mi bende kendi bakış açımı söyledim zoruna giden ne yani.
    bende konu açanlardaki bu kasıntıyı bitiremedim sanki komisyon alacaklar.

    @Atesbaz
    kaç kişi gidip de beylikdüzünden alabilir? hadi gitti diyelim. yine yol parası yok mu. onuda geçtim çöp tü kakamı dedik nedir bu tahammülsüzlük

    kaşıntı sizde hocam. ya biri konu mu açmış hemen gideyim baltalıyayım. yok anlamıyorum para mı alıyorsunuz. şu dolar kurunda mükemmel bir indirim yapılmış hala şu kodla şurdan zıplatırsak şurdan hoplatırsak şu kadara geliyor o kadar da şey değil yani demek nasıl bir düşünce yapısı. size sıcak gelmediyse sekmeyi kapatabilirsiniz ihtiyacı olanlar için açılıyor konular bu kadar basit olay. ayrıca herkeste kupon mu var ? mediamarkt çoğu kişiye tek ulaşım mesafesinde adamın ihtiyacı vardır gider alır. tekrar söylüyorum yaptığınız baltalama ve zaman kaybı yerine sizin ihtiyacınız yoksa veya sıcak gelmiyorsa sadece sekmeyi kapatabilirsiniz.




  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Kargoyla alın dememişki mağazada gördüğünü paylaşmış.Yolu düşenler için güzel fırsat.Ayrıca kargo ile gelsede güzel fırsat.Arada %8 lik fark oluşuyor kargolu hali ile.
  • Ben kullanıyorum 1 yıldır. Hiçbir sorunu yok.
  • madem istemiyorsun cevap verme o zaman. bu kaşıntı niye bende onu anlamıyorum. forum değil mi bende kendi bakış açımı söyledim zoruna giden ne yani.
    bende konu açanlardaki bu kasıntıyı bitiremedim sanki komisyon alacaklar.

    @Atesbaz
    kaç kişi gidip de beylikdüzünden alabilir? hadi gitti diyelim. yine yol parası yok mu. onuda geçtim çöp tü kakamı dedik nedir bu tahammülsüzlük
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Tahammülsüzlüğün kralı sende benimle bi alakası yok ki konunun.Sen kendi kafana göre bi tahammülsüzlük tanımı yapmışsın.

    Sıcak fırsatı beğenmeyip baltalayınca senin yaptığın tahammülsüzlük olmuyor görüş beyanı oluyor ama ben yapınca tahammülsüzlük oluyor.

    Beylikdüzü değil mm lerde kimde stok kaldıysa her mağazada var.Adam o mağazaya gitmiş görmüş olay bu.Bir fırsat olduğunun konusunu açması için edirneden karsa tüm mmleri gezmesi mi lazım?

    Hiç lafı uzatmaya gerek yok.Benimki tahammülsüzlükse sen tahammülsüzlüğün kralını yapmışsın hatta nirvanaya ulaşmışsın tahammülsüzlükte.Bence bu bizim kişisel görüşümüzdür diyelim kapatalım konuyu çünkü amacım gerçekten sana sataşmak değildi sen birden parladın alakasızca.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 26 Aralık 2018; 11:37:46 >



  • sürekli reset atan rezalet bi modem. aldım pişmanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codred

    sürekli reset atan rezalet bi modem. aldım pişmanım

    hocam bende aldım modemi ama kullanmadım sizin yazınızı görünce üzüldüm şimdi.
  • n11de 195e kargo dahil bulunuyor. 25de çek yapıştırsan 170e gelir mmde kargo ile 157 lira yapıyor. 13 lira fark var, aman aman değil bence.
  • Bizde kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamıyoruz
  • geçen yıl teknosadan 99 liraya almıştım, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi reset sorunu vardı. gönderdim servise sağolsunlar hemen yenisi ile değişip gönderdiler. şu an kullanıyorum gayet güzel stabil çalışan bir modem. tavsiye ederim.
  • zyxel pişmanlık oldu benim için. airties 5760 ları 200 bandında görüyorum sahibinde acayip aklım gidiyor. çok ısınıyor diyen var ama o da sorunlumu acep diye içimde kaldı alıp kullanamamak. önceki adsl taş gibi çalışıyordu çünkü. trden çıkmış diye duydum, servisi ne oldu oda ayrı bi soru. ancak zyxel tplink asus airties arasında tek güvendiğim marka airties açıkçası. zyxelin üstünü çizdim ben .
  • Bu modemde baglanamama ya da reset sorunu yasayanlar global surume yukseltsinler. Turkce olarak surumler eski durumda. Global surum ingilizce ancak sorunlari ortadan kaldiriyor.

    Unutmadan

    Vdsl ayarlarinizin mutlaka fotografini cekin;

    Yukseltmeyi yaptiktan sonra degerler sifirlaniyor iss kullanici adini ve sifrenizi girmeniz yetmiyor daha fazla ayar yapmaniz gerekiyor vdls degerleri degisiyor ben cozup ayarlayana kadar 1 saat kadar internetsiz kaldim
  • fiber destekşi değil demi bu modem fiber vds 2 mi oluyordu?
  • codred kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu yaşadım bende. Son güncelleme dosyasi ile guncelledim 4 aydır sıkıntısız kullaniyorum cokta memnunum.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Destekliyor.
  • ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    zaten son fw yüklü. gerçi 2016 sonu çıkmış ama son bu çıkmış.
  • Kaptim bitane haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codred

    zaten son fw yüklü. gerçi 2016 sonu çıkmış ama son bu çıkmış.

    yok hocam daha 2 ay önce çıkan bir firmware var onu kastetmiştim. VMG1312-B10D firmware olarak google da aratırsanız ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.