Şimdi Ara

Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
3
Favori
11.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olması gereken fiyata verilince indirim oluyormuş.
  • Evidea da bugüne özel 499 TL olan Vestel 82 ekran led tv yi araştırmak için hepsiburada ya baktım. Yorumları filan okudum bi baktım fiyat orada 832 TL. Ama ne hikmetse şimdi aynı ürüne baktım 1299 TL olmuş %23 özel indirim ile 999 TL ve ekstra %20 indirim ile son hali 799 TL olmuş.. Kimi kandırıyor bunlar böyle
    Başlayacam n11 inize.Görende fiyatlar süperdi zannedecek.Çek olayını alanlar için iyiydi ama alabiliyorsan.Çek saati geldiğinde saniyesinde açlar gibi bitirdiler.Mezarcı ötesi takım var onlar sizlere birşey bırakırmı.Hatta bunların bir kısmı bildiğin çete.İşte arada tek tük çek alanlar için güzel indirimler oldu.Size kalsa firmalar her ürünü bedavaya versin.Gidersiniz onada bir kulp bulursunuz.Ürün bedava ama kargo ücretli diye.Ciddiyim şu n11 diyenleri her gördüğümde güzelce anıyorum.
  • Efsane dediler kestane çıktı.
  • Alacağım bilgisayar kasası 249 TL civarındaydı bugün baktım 350 TL olmuş ardından indirimle 230 TL civarına gerilemiş. Yalan söylüyorsam şerefsizim. La millet hepsiburada fiyatlarla oynama yapıyor diyordu inanmıyordum. Ya sabır.
  • Önce bindir, sonra indir. Al sana indirim. Yersen...
  • Evidea da bugüne özel 499 TL olan Vestel 82 ekran led tv yi araştırmak için hepsiburada ya baktım. Yorumları filan okudum bi baktım fiyat orada 832 TL. Ama ne hikmetse şimdi aynı ürüne baktım 1299 TL olmuş %23 özel indirim ile 999 TL ve ekstra %20 indirim ile son hali 799 TL olmuş.. Kimi kandırıyor bunlar böyle
  • Benim almayı düşündüğüm tüm ürünler dün daha ucuzdu
  • ve böylece esas efsanenin n11 olduğunu görmüş olduk.
  • Takip ettiğim spigen kılıf var 119.99 du, muhteşem kara cuma ile yine 119.99.
  • Başlayacam n11 inize.Görende fiyatlar süperdi zannedecek.Çek olayını alanlar için iyiydi ama alabiliyorsan.Çek saati geldiğinde saniyesinde açlar gibi bitirdiler.Mezarcı ötesi takım var onlar sizlere birşey bırakırmı.Hatta bunların bir kısmı bildiğin çete.İşte arada tek tük çek alanlar için güzel indirimler oldu.Size kalsa firmalar her ürünü bedavaya versin.Gidersiniz onada bir kulp bulursunuz.Ürün bedava ama kargo ücretli diye.Ciddiyim şu n11 diyenleri her gördüğümde güzelce anıyorum.
  • Hayırlı cumalar :)
  • Dün hepsiburada.com da oral-b 9000 serisi diş fırçasına bakıyordum, fiyatı 370 liraydı. Bugün fiyatı 550 lira olmuş.

    Edit: Şimdi baktım yine 370 liraya indirmişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 23 Kasım 2017; 22:50:43 >
  • Harbiden efsane cumaymış...

    İlk baktığımda 3200 lira olan PC kaç kez zam yedi ben şaşırdım artık.




    Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor

    Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor

    Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 24 Kasım 2017; 1:21:35 >




  • 5100 tl olan lenovo laptop 6000'e çıkıp, %18 indirimle 5000'e düşmüş. indirim var da bindirim olmadan olsa...
  • General. kullanıcısına yanıt
    Adamlar "kara cuma" demekle gayet mantıklı bir şey yapmış sonuçta bizim kültürümüzde cuma önemli bir gün kara diyerek insanlarda ters algı oluşturabilir. Iş yaptığın bölgeye göre uyarılarsin, küçük şeylere takılmayin artık
  • Mail atalım DH olarak sipariş vereceğimiz ürünlerde indirimleri %2 azaltsınlar oradan kalacak parayı da o rezil utanç verici serverlarına harcasınlar.



    Sizin neyinize ulan black friday indirimleri. Önce g..tünüze don alın sonra millete kıyak yaparsınız
  • Klasik hepsiburada. Fiyatlara bindirip sonra indirip indirim yaptıcı. Ana sayfada sanki indirim yapmış gibi koyduğu çamaşır makinasını daha uyguna aldım ben.
  • quote:

    iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 vs. pek çok telefon indirime girecek.


    Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor
    Hepsiburada Efsane Cuma fırsatları başlıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 23 Kasım 2017; 22:28:54 >




  • Ortada abartılı %50 nin altında bir indirim yok. Kaldı ki meşhur sabancı ailesinin Teknosa sitesine erişim yok. Bu ülkede gerçekten indirim yapacak adam yok asla da olmayacak.



    Açıkça söyleyebilirim ki AliExpress te fiyatlarda oynasa bile oynadığı fiyatları hepimiz biliyoruz ama yinede bizimkiler gibi fahiş fiyatlar yok



    Ondan sonra yok kriz var yok fiyatlar şöyle yok şu dur yok bu dur falandır falandır.



    En azından Çinliler sizinle muhatap oluyor.



    Para iadesiyse iade yapılıyor, ürün gelmediyse yenisini gönderiyor, gönderdiği ürün gelse bile diğerinin de parasını istemiyor.



    3 küsür yıldır bir tek hatayla karşılaşmadım.



    Kendi ülkende kendi firmalarından kazık yedikçe insan doğru yolu iyi buluyor.



    Düşünün ki Türk markası greyder şu geçirmez ayakkabıyı en az 350 tlden satıyor, merrel ya da columbia sports saymıyorum ki AliExpress te greyder den daha kalitelisini 125 TL ye aldım.



    Bu paraları kolay kazanmıyoruz.




  • geçtiğimiz 15 gün içinde 2 alışverişim oldu hb den , merak edip baktım şimdi. şaka gibi ya fiyatlar daha artmış. bu kadar reklam yaptınız bari yüzde 1 bile olsa tüm ürünlerde bindirimsiz indirim yapsaydınız.
  • Gözyaşlarınız sel olmuş akıyor,bindirmişlerde indirmişlerde hepsiburada hayır kurumu değil ticaret kurumudur.Ucuza gelen malları alın geçin, ağlamayın artık sevgili forumdaşlar.Bebeler gibi ağlıyorsunuz her indirim olduğunda ayrıca gerçekten indirime girmiş mallar var atayım birkaç tanede sömürün sonra ağlayın yine.Bebeler gibi ağlamaya devam edin.Kimse size indirim , kıyak , ucuz mal borçlu değil.Mühendis murat'a yüklendiniz vaktinde şimdi beş kuruş indirim öğrenemiyoruz o sayfadan bi tarafınıza kınalarınızı yakmışsınızdır inşallah zira rahat edin ne biz kazandık ne murat kazandı , çok mutluluk duyun bu durumdan

    Not: Amazondan alışveriş yaparım genelde h.b fazla sevmem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.