Şimdi Ara

Monitör ekran gidip gelme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pc video izlerken ve oyunda iken anlık olarak ekran gidip gelmektehttps://www.youtube.com/watch?v=RTHm3Qr4aH4&t=121s tam olarak bu durumun aynısını masaüstü pc de yaşamaktayım. + olarak şöyle bir durum olmakta video izlerken ekranın üst tarafında dalgalanmalar oluyor ama sadece tam ekran yapınca oluyor bu durum monitörden değil bunu test ettim tv ye falan da hdmi ile bağlamayı denedim dvi ile başka monitöre de bağladım sonuç değişmedi.Onboard bağladığımda dalgalanma geçiyor fakat açma kapanma sıklığı azalsada genede oluyor...Bunun nedeni ne olabilir kuzey köprüsü sorunu olabilirmi ne yapmam gerek ram in slotunu değiştirdim sök tak yaptım sorun aynı işlemcide hiçbir sorun bulunmamakta ısınma yok kuzey köprüsüde yük altında aynı durumda ısınma bulunmamakta ekran kartı 65 derecede sabit ayarladım..Bütün parçaların garantisi bulunmakta ama hangi parçayı garantiye göndereceğim konusunda fikrim yok..Kuzey köprüsü olabilir diyenler olmuş oranın termal macun değiştirince düzeldi diyen olmuş benim köprüde ısınma sorunu yok ama acaba oranın chip mi sorunlu yoksa sorun başka bişeydemi çözemedim.







  • Aynı sorunu kendim yaşadım çok araştırdım driverları değiştirdim format attım ama düzelmedi , sonradan sorunun ekran kartı arızası olduğunu anladım , ekran kartı değişiminden sonra sorunum düzelmişti hatta forumda konuda açmıştım .
  • hocam dalgalanma sorunu sendede mevcutmuydu tam ekran video izlerken dalgalanma dediğim olay sadece üst kısımlarda oluyor.
  • sorun hala devam etmekte yardımcı olacak başka kimse yokmu ?
  • Monitör fişini topraklıda mı ? Bundan emin olun topraklı görünüp toprsaksız olmasın ! Deneyin çözüm değilse başka bişey bakalım
  • carso kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörden değil hem ev hemde farklı bir monitör denedim geçtiğim ev yeni yapılı bir bina yani topraksız olma ihtimali yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.