Şimdi Ara

DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
15
Favori
43.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cam filan neyse de kaporta gocukleri icin niye acele ediyorsunuz? Dursun tamam gordukce caniniz yaniyor da su sira hem pahalidir hem de sira muhabbeti doner. Bekleyin sonbaharda yaptirirsiniz. Basima gelmedi de gelse yaptirmakta acele etmezdim ben acikcasi.
  • Servislerin bir halttan anladıkları yok zaten.

    Listeden fiyatına bakıp parça değiştiriyorlar, adına yetkili servis demiş birisi öyle kalmış.

    Millette yetkili servis bakımlı deyince bir şey sanıyor satarken
  • baltalı_ilah kullanıcısına yanıt
    kaportadaki dolu gocuklerinden bir arabanin perte cikabilecegini sanmak da ancak bu forumda gorulur herhalde
  • Direkler ve kirilma bogleleri sikinti. Bence anlasmali perte cikartin cikartabiliyorsaniz.

    Bu saatten sonra araba alinmaz. Kiralayacaksin gececeksin. Magduriyetin nereden gelecegi belli degil. Kazadan beladan koruyorsun bir parcasi boyanacak diye icin gidiyor derken bir dolu yagiyor arabanin hasar almadik parcasi kalmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilalckara

    valla kaskodan yapıyorlar mı bilmiyorum lakin ikitellide güngören bağcılar oto sanayi sitesinde ki gençler oto aracın hat çizgileri üzerinde ki göçükleri bile düzgün bir şekilde onarmıştı(dolu hasarından önce göçük için gitmiştim) gamze başına 100tl alıyorlardı ama dolu hasarı için fiyat politikası ne bilemem ama işçilik mükemmel

    Benim aracımda allaha şükür bir şey yok zarar görenlere geçmiş olsun eski tarihli üyelerden bazıları işlem yaptırıp memnun kaldıgı halde yaptırdıgı yerin ismini reklam olur diye yazmazken sizin üyeliginiz dolu yagışının oldugu gün açılmış ve iki mesajınız var ikisinde de ısrarla ikitellide güngören bağcılar oto sanayi sitesinde gençler oto yu öneriyorsunuz sizin burası ile ilişkili oldugunuz yazılarınızdan belli ben olsam buraya gitmezdim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilalckara

    valla kaskodan yapıyorlar mı bilmiyorum lakin ikitellide güngören bağcılar oto sanayi sitesinde ki gençler oto aracın hat çizgileri üzerinde ki göçükleri bile düzgün bir şekilde onarmıştı(dolu hasarından önce göçük için gitmiştim) gamze başına 100tl alıyorlardı ama dolu hasarı için fiyat politikası ne bilemem ama işçilik mükemmel

    Gamze başına 100 TL alan adama nasıl gidersiniz anlamıyorum

    Adam hırsızlıkta master yapacak kadar kolay kacci olmuş




  • Hasarsizliginizi etkilemiyor, rahat olun.
  • ekru kullanıcısına yanıt
    Acele etme benim hasarı Tacem yaparsa oraya gidersin

    En ağır arabalardan biri benimki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpuli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostmiracle2014


    quote:

    Orijinalden alıntı: sarpuli

    Bende deneyim paylaşayım, aracımda 100-120 arası göçük var, opel servise deneyimimi anlatmayacağım anlatan çok olmuş. Ben bildiğim inandığım bir yere gittim, o sırada gümüş gri bir yeni megane işlem görüyordu, tavanı hatta kaputu bile sökülmüştü :( Düzeltilen yerleri beğendim. Fiyat ve kasko işlerini konuştuk, normalde nokta başına 50-60 liraya yapıyorlarmış bana da en uygun 2200 a yapabilirim dediler (aslında 2500 ama daha önce konuştuğumuz 300 liralık bir işim daha vardı) Yapılan işleme bakılınca bana uygun geldi, öyle youtubeda ki gibi olmuyor pek işler :( Kasko içinde ben nakit ödeyecekmişim kasko bana ödeyecekmiş ne kadar öder belli olmazmış ama en az 1200 lira öder dediler. Kaputu sökmemelerini rica ettik ayrıldık. Sonra konuda ismi geçen sadece göçük işi firmalar ile görüştüm (benim kafam youtube videolarında ki manyetik çekme olayına takıldı) onlarda son İstanbul dolusunda zarar gören araçların manyetik vakum ile yapılamayacağını, tavan kaput sökme işlemlerinin yapılması gerektiğini söylediler, fiyat alamadım zira aracı görmeden veremediler.

    Kaskom delinmeyecek ama tramerde doğal afet hasarlı görünmesindense nakit yaptırmayı düşünüyorum. Satarken yalan söyleme peşinde değilim ama bizim ülke enteresan yer, 10 tane dolu göçüğü olur arabaya sel götürmüş muamelesi yaparlar diye endişeleniyorum.

    Randevu aldım çarşamba vereceğim 7 günde teslim edilecek... Başka önerisi olan var mı?

    Bu arada benimde acelem yok ama gördüğüm işlemi tane/10 liraya kimse yapmaz yapamaz, 50-60 hatta 100 liralar çok fazla ama hayalinizde 10 lira falan olmasın...

    Merhaba

    Aracınız ne marka ve nereye yaptıracaksınız.Ayrıca yapıldıktan sonrada görus bildirirseniz sevinirim.

    Aracı yazmıştım opel astra k, yeri de paylaşırım ama fiyatlar benim aldığım gibi olmaz ve süreçte hemen olmaz...

    Ne olacak söylesen adamlar yiyecek mi?




  • Pars hakkında yorumlar gelmekte. Bir hafta önce aracını yaptıran bir arkadaşını yorumunu paylaşıyorum. Yorum sizlerin.

    Müşteri :

    Dolu yağışı akabinde randevu alıp gittiğim bu mekandan hiç mi hiç memnun kalmadım.

    Arabayı incelediler baktılar çok hasar var sizde dendi. Tavan kaput yıpun göçükler ve birazda çamurluk bölgelerinde oluşan dolu göçüklerinin düzeltilmesi için 2250 TL için anlaştık.

    Güzel olması için tavanın söküleceği çamurluktaki eski minik göçük ve büyük bir dolu parçasının yumruk kadarki çökmenin sorunsuzca yapılacağı sözünü alarak aracımı emanet ettim. Tek sözüm yine her insan gibi " hocam eminim iyi yaparlar ama lütfen güzel olsun arabamı satıcam " diye ricada bulundum.

    Yetkilide merak etmeyin elinden geleni yaparlar dedi ve ayrıldım.

    3. Gün ne oldu Merak edip mesaj çekmem üzere aracınız çoktan hazır dendi. Buda ayrı bi konu bitince neden aranmamışım enteresan.

    Neyse gittim aracımı almaya baktımki bi yoğunluk var.
    kimse bu kim dükkanda dolanıyor buyrun demiyor ben birilerini bulmaya çalıştım vs. Neyse birini buldum ve nasıl oldu benim araç dediğimde çok iyi oldu çok aracı getireyim siz bekleyin dedi.

    Gitti arabayı aldı geldi ve çok iltisiz bi şekilde alga git dercesine anahtarı uzattı.😒

    Bende bakındım tabi kendimce direk çamurluğa baktım yumruk büyüklüğündeki göçük gitmiş ama yerine portakal kabuğu gibi 10-15 cm lik bir pütürlü bir alan kalmış geriye. Aynı 2-3 tane boya çatlağı oluşmuş. Arabada önceden olan minik çökme hala duruyor. Dokunulmamış bile

    Bu boya niye böyle dedim orası anca o kadar olur dedi bu boya çatlakları niye peki dedim
    Dur ben bi rotüş atayım demezmi ya sabır çektim içimden tabi. Usta hani şu ufak göçüğüde yapıcaktın dediğimde , ona zaman yoktu bi boşlukta gel halledelim demezmi yine ya sabır. 😣Son olarak hani bi ne bilim bi mahçubiyet olmasını beklersiniz nr bilim elimizden bu geldi der insan yada denedik bu oldu filan . Ama aksine sen git ödemeni yap ben o boya çatlaklarına rötuş atayım dedi 😖 neyse yaptım ödemeyi.

    Kaput da bişey göremedim. Tavanda ise bir çok göçük gitmiş ama yerine sanki patlamaya hazır 2 tane sivilce gibi sivri kısımlar kalmış. Kapk üstü direklerinin zor olacağını söylemişti ama sadece derinliği alınmış sadece göçükler yine ben burdayım diyor. Onlarıda sorduğumda o kadar oldu dedi.
    Anca bu kadar diyosun yani dedim. Evet dedi.
    Bende eline sağlık deyip aldım arabayı .

    Bu kadar övülen referans verilen yer burası ise
    Bu memleketin halini çok merak ediyorum doğrusu.
    Şunu bilmelisinizki , olay para yada başka bişey değil. 3.000 de deseydiniz verirdim ama keşke işimi dosdoğru yapsaydınız yada biz bu kadarını yapabiliriz deseydiniz. Bu kadar ilgisiz davranmasaydınız.

    Halbuki arabalar bir çok kişinin oyuncağıdır gönül almasını bilseniz bir o kadar daha kazanç sağlaraınız.

    Bende hizmet sektöründeyim, onlarca müşterimi kaybetmek uğruna müşterilerime hiç bir zaman yapamayacağım işi vaad etmedim bu iş bu kadar olur dedim. Nekadar umrunuzdadır bilemem ama İnanın çevremdeki en az 10 a yakın araba benden haber bekliyordu sonuca göre size geliceklerdi. Hepsini tek tek aradım ve sakın ha oranın kapısından bile geçmeyin dedim. Ve emin olunki araç özelleştirme piyasasını iyi tanıyan birisi olarak . Referansınız tarafımca hiç iyi olmayacak.

    Bu yorumu yazmamın sebebi sizden bir karşılık almak değildir.
    Bunun cezasını çekmeniz gerekiyor ki umarım başkalarının canını yakmazsınız.


    Parstan konuyla ilgili verilen cevap:

    Müşterimize 06.08.2017 tarihinde ulaşılmaya çalışılmıştır. İletişim kurmak istemediğini belirtmesi üzerine mesaj yolu ile; işçilik hataları ve mesajda belirttiği kusurların sorumluları hakkında; araç görüldükten sonra iş akdi feshine varacak aksiyonlar alınacağı belirtilmiş, bunun yanında derhal aracının onarımına başlanacağı ve gerekli düzeltmenin yapılacağı belirtilmiştir. PARS olarak 1999 yılından beri hizmet verdiğimiz sektöre yön vermemizin temel nedeni öncelikli olarak sağladığımız müşteri memnuniyetidir. Müşterimiz dilediği zaman yaptığı ödemeyi iade alabilir veya yukarıda belirttiğimiz gibi kusurların giderilmesini talep edebilir.

    Müşteri :

    HERŞEYİ SÖYLEYİN AMA İFTİRA ATMAYIN !!!

    Sözde ilettiğinizi söylediğiniz hiç bir bilgi tarafıma ulaşmamıştır.

    Bana yapılan bu saygısızca ve pervasıca davranıştan sonra tüm iletişim kanallarınız tarafımca engellenmiştir. Sizinle muhatap olmamak artık en doğal hakkım. Bende sizi engellemeyi tercih ettim.

    Sözde en mükemmele yakın dediğiniz olayı en başka iki ayrı ortak olarak ikişer kez söylediniz.
    Yapsaydınız en başta yapardınız.

    Şimdide kalkmış para iadesi ve
    Hatta terbiyesizce iş aktinden bahsediyorsunuz.

    Özrünüz kabahatinizden beter,
    Sözde kalite politikası olan bir kurum olduğunuzu iddia ediyorsunuz.

    Halbuki kurumsal firma isen Personeli ile kafa kafaya verir bu işden kendine ders çıkarır ki bir daha yaşanmasın.
    Ama siz iş akdi diyorsunuz.. gerçekten yazık size.

    En ucuzundan en pahalısına insanların aracı ile özel bağları vardır. Kendinizi müşterinin yerine koyup ona göre hareket etmeniz gerek.

    Eğer kalite politikanız bu şekil ise bırakın bu işi
    Ben bile çinden 3-5 parça alıp sizden daha iyi yaparım bu işi.

    Bu sorumsuzluğu emin olun herkes bilecek.

    Vadettiğiniz şekilde çözümler yapılamayacağı ortadayken, daha kötü arabaya zarar vermişken verdiğiniz psikolojik zararda ortadayken
    Birde kalkmış yüzdüz bir şekilde para iadesi yada düzelme yapılır demek hiç birşeyi geri getirmez düzeltmez.

    Size tek sözüm ;

    Bana Yaşattığınız bu sıkıntıyı kat kat yaşarsınız inşallah.




  • Göçük düzeltme işi zor iş.İyi bir yer bulmak lazım ki sonra daha çok canımız sıkılmasın.
  • Büyük geçmiş olsun 2017 de kavacıkta yakalandım doluya yaklaşık 3 ay geçtikten sonra autoking maltepede çektirdim göçükleri 7 bin tl tuttu.şuanki aracımda dolu hasarlı fakat eski sahibi çok sonradan çektirmiş ve daha uyguna çektirmiş.size tavsiyem bekleyin hatta seneye çektirin çok takıntılı değilseniz.tekrar geçmiş olsun..
  • Arkadaşlar 2014 b8 Passat aracında 200 e yakın dolu izi var
    Bu konuda araclarimizi nerede nasıl kaç TL ye ve ne kadar düzgün yaptıracağız
    Ön cam çatlak
    Arka cam dağıldı
    Sağ arka park kırık
    Aracın her tarafı dolu izi
    Kasko GRUPAMA
    RESİMLER ASAGİDA
    Editör: 01.08.2017
    Suan gocukculer vurgun pesindeler kaskonun anlasmali oldu yeter bile önce keş para ile iş görüyorlar anlaşması olmayan yer ben yaparım sen kaskodan al modundalar
    Ve daha kaskolar göçük başına e vereceği belli değil bugünden sonra yavaş yavaş açılan dosyalara ödeme belirlenir
    Mümkün olduğunca İstanbul dışına yatırmaya gidilebilir
    Dün Ümraniye Sanayide bir yere gittim dükkana 2 araç girmez 3500 TL kasko dedim ben kes alırım sen ne yaparsan yap der gibi
    Bu dolu hasarları yapılır ama ölen şeref geri gelmez
    Demek ki deprem olsa birbirimizi yiyeceğiz
    Yazık bize

    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?

    Edit 14 EKİM
    Aracımı VW ACARLAR servise bıraktım Brezilyadan ekip vâr dedik ama ben aracı verdiğimde İzmir'den 3 kişi gelmiş naylon torba elinde alet edaveat on numara amatörlük
    Neyse aracı teslim ettim ertesi gün bakmaya gittim manzara berbat dedim toplayın aracı bu arada kaput ve tavanı çizmişler
    Sonuç olarak yarım olarak aldım aracı rezil oldu
    Sonrasında Altunizade Sonax bayii de Bursalı ekip çalışıyor A.L.D DİYE BİR FİRMA
    Sonuç muhteşem servis direk bagaj ve çamurluk boyanacak demişti hiç boyasız düzelttiler
    Direklerde iz kaldi resimler aşağıda direğin eski yeni hali
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?


    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?
    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 14 Ekim 2017; 23:16:19 >







  • Bostancı ve Maslak oto sanayide fiyatlar 80 tl den başlayıp 100 tl ye kadar çıkıyor tabi göçük başı. Bende de ufak bir şeyler var dün fiyat aldım gerçekten çok pahalı. Biraz bekleyip yaptırmak daha mantıklı. Servisler 1 ay sonrasına randevu veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    Cam filan neyse de kaporta gocukleri icin niye acele ediyorsunuz? Dursun tamam gordukce caniniz yaniyor da su sira hem pahalidir hem de sira muhabbeti doner. Bekleyin sonbaharda yaptirirsiniz. Basima gelmedi de gelse yaptirmakta acele etmezdim ben acikcasi.

    Ben de camı şimdi yaptıracağım kaportayı sonbahara saklıyorum açıkcası bakalım hayırlısı hakkımızda.
  • Arkadaşlar yaptırmadan önce detaylı fotoğraflarını çekin öyle yaptırın yoksa sonra satarken taklalı muamelesi görürsünüz. :)
  • Bugün gençler oto ikitelliye götürdüm 3000 tl fiyat verdiler.iceride bmw, mercedesler doluydu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/son-dakika-doludan-hasar-goren-ne-yapacak-1950637/

    dogak afet ilan edilirse oylar duser sen kendi cebinden yaptircan artik

    Umarım devlet boş yere zarar karşılama işine girmez.

    Kaskocular ödesin, sonuçta milyonlarca llirayı her sene hasar almayan araçlardan götürüyorlar.
  • plateau kullanıcısına yanıt
    Çoğu vakumla çekim yapan yer kasko ile çalışmak istemiyor şuan

    Nedeni kasko bu gibi büyük afetlerde raiç bedel belirliyor ona göre ödeme çıkartıyor

    Şuan firmalar keş para almanın derdin de
  • Arkadaşlar giden arkadaşlar fiyat alan ve hasarı gösteren arkadaşlar

    Direkler için ne diyorlar

    Gittiğiniz yerde yapılan çalışmayı biraz fotigrafliyalim lütfen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.