Şimdi Ara

Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı (TD01)

     Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..


    250,00 YTL

    Telefon dinleme ve kayit cihazi sabit telefonlara baglanarak ortalama bir ay boyunca bütün görüsmeleri çift yönlü olarak kaydeder. Telefon hattinda herhangi bir arama oldugunda cihaz otomatik olarak devreye girer ve görüsmeyi dijital olarak kaydeder. Görüsme bitince de cihaz otomatik olarak bekleme konumuna geçer. Böylece 33 saatlik kayit kapasitesi günlerce kayit yapabiliyor.

    Kullanimi son derece basittir. Cihazi telefon hatti üzerinde herhangi bir noktaya baglayin. Gelen ve giden bütün aramalar kaydedilecektir. Görüsmeleri dinleme istediginiz zaman cihazi bagladiginiz yerden alip kayitlari dinleyiniz. Kayitlari ister kulaklik ister cihaz üzerindeki hoparlör ile dinleyebilirsiniz. Dilerseniz kayitlari özel USB çikisi sayesinde bilgisayariniza aktarip bilgisayardan dinleyebilir arsiv yapabilir, CD'ye kaydedebilir veya mail ile gönderebilirsiniz. Kaset derdi yok. Cihaz %100 dijital olarak sesleri çip üzerine kaydeder.
    Telefon kayit özelliği Türkiye'deki mevcut sistemlere uyumludur


    Telefon Kayit ve Dineleme cihazi üzerinde bulunan mikrofon sayesinde ortamdaki sesleri de kaydedebilmektedir. Cihazin VOR özelligi sayesinde ses olmadiginda cihaz bekleme konumu geçer ve gereksiz yere kayit yapmaz.

    Kullanimi son derece basittir. Cihazi dinlemek istedigiz odaya yerlestirin. Cihaz ses oldugunda otomatik çalisacaktir ve sesleri kaydedecektir. Görüsmeler bitince de otomatik olarak duracaktir. Kayitlari dinlemek istediginizde cihazi yerlestirdiginiz yerden alin ve ister kulaklikla ister cihaz üzerindeki hoparlör ile kayitlari dinleyin. Dilerseniz özel USB baglantisi sayesinde cihazi bilgisayariniza baglayarak kayitlari bilgisayariniz üzerinden de dinleyebilir arsiv yapabilir, CD'ye kaydedebilir e-mail ile gönderebilirsiniz.

    Bilgisayarsiz ortamlarda ses ve telefon görüsmelerini kaydetmek için en iyi ürün. Cihaz 2 adet AAA kalem pil ile çalisir. Ürün ile birlikte gelen telefona baglanti aparati sayesinde tüm telefon görüsmelerinizi de kayit edebileceksiniz. Yapmis oldugunuz kayitlari arzu ederseniz bilgisayara aktarabilir ve arsivleyebilirsiniz. Dijital ses kayit cihazi bilgisayar baglanti donanimi beraberinde verilmektedir. Telefon görüsmeleri için ürün ile beraber gelen donanimi telefon hatti üzerine baglamaniz yeterli. Herhangi bir arama geldiginde cihaz otomatik olarak devreye girecek ve görüsmeleri çift yönlü olarak kaydedecektir. Telefon görüsmesi bittiginde cihaz otomatik olarak kapanacaktir. Böylece gereksiz yere kayit önlenmis olacaktir ve kayit kapasitesi günlerce ve hatta gelen telefon yogunluguna göre aylarca telefon konusmalarini kaydedebilecektir. Telefon Kayit ve Dinleme cihazi sese karsi duyarlidir. Telefon hattinda görüsme varken kaydeder ve görüsme bittiginde bekleme konumuna geçer. Bu sebeple bos yere kayit yapmaz. Kasetsiz ortama, çip üzerine kayit yapip, dilediginizde istediginiz bölümü kolayca silebilirsiniz.

    Isikli LCD ekrani gece bile rahatlikla görülebilir. Ayni mesaji tekrar tekrar dinleyebilmenizi saglama seçenegi, ve makinenin yanlislikla çalismasini engelleyecek tus kilidi vardir. Mikrofon hassasiyeti kontrol edilebilir. Kayitlarinizi, kolayca bilgisayara aktarabilir, degistirip kaydedebilir, isim verip, email ile gönderebilirsiniz. Kendi üzerindeki mikrofona ilave olarak harici mikrofon, harici kulaklik, CD-rom, telefon baglanti aparati, pili ve özel kordonu ile beraber.

    Kasetsiz ortama, çip üzerine kayit yapip, dilediginizde istediginiz bölümü kolayca silebilirsiniz. Kayitlari kendi üzerindeki disari ses veren hoparlörü ile veya kulaklikla dinleyebilirsiniz. Cebinize sigabilecek kadar küçük ve hafiftir.

    Telefon görüsmelerinizi, beraberinde gelen özel telefon baglanti aparati sayesinde kayit edebilirsiniz. Dilerseniz ortam dinleme cihazı olarak da kullanabilirsiniz. Ortam dinleme cihazı olarak kullandığınızda da VOR özellikiğini aktiv edebilir böylece sadece ortamda ses olunca kayit yapmasını, ortam sessiz olunca otomatik olarak dururmasını sağlayabilirsiniz.. Dilerseniz telefon Dinleme Cihazı olarak kullanın dilerseniz ortam dinleme cihazı olarak kullanın. Telefon kayit özelliği Türkiye'deki mevcut sistemlere uyumludur


    Telefon Kayit ve Dinleme Cihazi bilgisayarsiz ortamlarda ses ve telefon görüsmelerini kaydeder. Cihazlar 2 adet AAA kalem pil ile çalisir. Dijital ses kayit cihazi üzerinde bulunan mikrofon sayesinde ortamdaki sesleri kaydedebilmektedir. Ürün ile birlikte gelen telefona baglanti aparati sayesinde tüm telefon görüsmelerinizi de kayit edebileceksiniz. Yapmis oldugunuz kayitlari arzu ederseniz bilgisayara aktarabilir ve arsivleyebilirsiniz. Dijital ses kayit cihazi bilgisayar baglanti donanimi ürün beraberinde verilmektedir. Telefon görüsmeleri için ürün ile beraber gelen donanimi telefon hatti üzerine baglamaniz yeterli. Herhangi bir arama geldiginde cihaz otomatik olarak devreye girecek ve görüsmeleri çift yönlü olarak kaydedecektir. Telefon görüsmesi bittiginde cihaz otomatik olarak kapanacaktir. Böylece gereksiz yere kayit önlenmis olacaktir ve kayit kapasitesi günlerce telefon konusmalarini kaydedebilecektir. Telefon Kayit ve Dinleme cihazi ses hassasiyetlidir. Telefon hattinda görüsme varken kaydeder ve görüsme bittiginde bekleme konumuna geçer. Bu sebeple bos yere kayit yapmaz.

    Telefon ahizesi kaldirilinca dervereye girer kapatilinca da kayittan çikar.
    Ev ve is yerinizde yapilan bütün telefon görüsmelerinizi kayit altina alabilirsiniz. Her zaman yaninizda her ortamda kayit yapabileceginiz küçük ve kullanisli bir sistemdir. Gazeteciler, Ögrenciler, Ögretmenler tam size göre her ortamda size kolaylik yaglayacak en iyi kesintisiz not aliciniz.

    Kendi üzerindeki mikrofona ilave olarak harici mikrofon, harici kulaklik, CD-rom, telefon baglanti aparati, pili ve özel kordonu ile beraber. Tus kilidi, Bilgisayara veya müzik setine baglanabilme, sese duyarlilik özelligi, compac tasarim, 2 ayri kademe kayit yapabilme, ses çikis seviyesini ayarlayabilme, telefon görüsmelerini kayit edebilme özelligi ve aparatlari, VOR/VOS özelligi (sese duyarli kayit)

    _____________________________________________________________________

    Casus Kulaklık (PRO) (CD01)

     Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..


    13,00 YTL


    Casus kulaklık ile uzaktaki sesler kulağınızda! Casus kulaklık sayesinde kısık sesli konuşmaları duyabilirsiniz. Anfili hassas microfonu ile sesleri arttıran özel kulaklık. Cafede, sınıfta, lokantada, iş yerinde... Kısık konuşmaları duyabileceksiniz.

    Casus kulalık PRO ile artık daha da kısık sesler kulağınızda. Bu cihaz sayesinde insan kulağının duyamadığı, veya net algılayamadığı sesleri artık duyabileceksiniz.

    Walkman kulaklığı gibi olduğu için
    yakınınızdaki kişiler müzik dinlediğinizi zannederler, küçük olduğu için de üzerinizde (cebinize saklayabilir, belinizde kemere takabilirsiniz) çok kolay gizleyebilirsiniz.


    SPYEAR'ı kendi üzerinizde taşıyorsunuz ve yakınınızda fısıltı ile konuşulan sesleri kulaklıktan duyabilirsiniz, ses ayar düğmesi ile istediğiniz (azami: 70 desibel) kadar sesi kısabilir veya yükseltebilirsiniz. Ses ayarını çok fazla açarsanız ve kulaklık da microfona yakın olursa yankı yapabilir. Yankı yaptığında sürekli bir cızırtı gelir. Bu nedenle en iyi sesi almak için ses ayarıyla oynayınız.

    Sınıfta, Cafede, İş yerinde, Lokantada...
    Yanınızda SPY-EAR olduğu sürece konuşulan herşeyden haberiniz olacak. Özel hassas mikrofonu sayesinde en kısık konuşmaları bile duyabilirsiniz.

    Casus Kulaklık sesleri arttıran bir cihazdır. Bu nedenle sesin kaç metreden geldiği önemli değildir. Önemli olan seslerin azda olsa gelmesi. Gelen sesler hassas mikrofon ile cihazda yükseltilerek kulaklıktan duymanızı sağlar.

    Profesyonel kullanıcılar kablosuz olarak bir ortamı dinlemek isteyen profesyonel kullanıcılar cihazı "Ortam Dinleme Cihazı" ile entegre ederek kablosuz dinleme yapabilirler. Bunun için kulaklık kısmındaki iki kabloyu ortam dinleme cihazının mikrofon kısmındaki iki kabloya bağlamak yeterli. Böylece ortamdaki en hassas sesler bile casus kulaklık üzerinde yükseltilerek "Ortam Dinleme Cihazı'na" aktarılır. Ortam Dinleme Cihazı'da bu sesleri kablosuz olarak radyo alıcısına aktarır. Ortam Dinleme Cihazı sistemizde mevcuttur. Dinleme Cihazları kategorisinden inceleyebilirsiniz.

    Ses Arttırma Gücü: 15 kat. 70 Desibe (Cihaz üzerinden ayarlanabilir)
    Peketin İçeriği : SPY-EAR + Bir adet kulaklık (1 Metre) + 1 adet yedek pil.

    _____________________________________________________________________

    Kablosuz Casus Kamera (Renkli - Sesli) (KAM02)

     Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..


    95,00 YTL

    Micro Gizli Kamera / Kablosuz Casus Kamera / Renkli Mini Telsiz Kamera / Kablosuz Gizli Casus Kamera / Telsiz Kamera / Casus Kamera

    Sesli, Renkli mikro kamerasıyla görüntüyü ve sesi hiç bir kablo bağlantısı olmadan alıcıya gönderir. Uzakta bulunan alıcı gelen görüntü sinyallerini ekrana yansıtır. Video sinyalini isterseniz televizyona isterseniz bilgisayara bağlayıp izleyin, isterseniz videoya kayıt yapın.



    Uzaktan kablosuz görüntü aktarımı için en ideal ürün.

    Kablo karmaşasına son!
    Her tarafa kablo döşemeye son!
    Bu ürünü deneyin. Kablosuz ve pratik.
    Paketin İçeriği:
    1-Telsiz Mikro kamera (anteni üzerinde sabit)
    2-Kameranın pil ve kablo adaptörü
    3-Alıcı cihaz ve anteni
    4-Alıcı cihazı çalıştırmak için adaptör
    5-Verici mikro kamerayı elektrik ile çalıştırmak için adaptör
    6-Alıcı cihaz ile TV veya Video arasında bağlantı için A-V koblosu.

    Kablosuz Görüntü Aktarım Menzili: Açık alanda 50-100 metre kapalı alanda 10-30 metre
    1.2 GHz Yüksek frekans hassasiyeti
    380 TV line, Renkli yüksek çözünürlük
    Karanlık ortamlar için infrared aydınlatma sensörleri
    Ses için dahili mikrofon
    Ses sinyallerini almak için alıcıda audio çıkışı

    _____________________________________________________________________

    Ortam Dinleme Cihazı (PRO) (ODC01)

     Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..


    63,00 YTL

    Gizli Dinleme Cihazı / Casus Dinleme Cihazı / Ortam Dinleme Cihazı
    Kısa mesafelerde dinleme yapmak için yeniden geliştirdiğinimiz Ortam Dineleme Cihazı. Bu cihaz ile ortalama 40 ile 70 metre alanda dinleme yapabilirsiniz. Yeni üründe Casus Kulaklık Ürününde kullanılan ses yükseltme entegresi kullanıldı. Böylece dinleme yapmak istediğiniz yerde konuşmalar çok kısıt bile olsa cihaz hepsini algılayıp dinlemeye hazır hala getirecektir. Ortam Dinleme Cihazı iki küçük parçadan oluşmaktaktadır.

    Birinci parça Casus Mikrofon : Casus mikrofon çok hassas bir mikrofona sahip bir ses yükseltme cihazıdır. Boyutu kibrit kutusu büyüklüğündedir. Cihaz bir adet AG10 pil ile çalışır ve ses algılama hassasiyeti cihaz üzerinden kolayca ayarlanabilir. Casus Mikrofon 2cm lik bir ara kablo ile ikinci parçaya bğlıdır. Yerleştirdiğiniz yerdeki en kısık sesleri (Ses hassasiyetini maksimum yaptığınızda nefes alış verişlerini bile algılar ) algılar ve 2cm lik kablo üzerinde Ortam Dinleme Cihazına aktarır. Bu parça Pakete dahildir ve dinlemenin yapılacağı yere yerleştirilir.

    İkinci Parça Ortam Dinleme Cihazı : Ortam Dinleme Cihazı Casus Kulaklıktan gelen sesleri radyo frekansıyla 70 metre uzaklığa ileten kablosuz bir vericidir. Boyutu sigara paketinin yarısı kadardır ve 2 adet AAA kalem pil ile çalışır. Cihaz üzerinde açma kapatma ( On / OFF) düğmesi, seslerin gönderileceği frekansı belirleyen bir frekans ayar düğmesi bulunmaktadır. Cihaz Frekans ayarını ve açık / kapalı durumunu gösteren bir LCD ekrana sahiptir. Böylece seslerin gönderileceği frekansı kolayca dijital olarak ayarlayabilir ayarladığınız frekansı LCD ekran üzerinden görebilirsiniz. Ortam Dinleme Cihazı sesleri FM bantında kablosuz olarak Radyo frekansı ile size iletir. Sesler Radyo kanalı ile gönderildiğinden hiçbiryerde herhangi bir kablo olmayacaktı ve dinlediğiniz yer ile dinleme yaptığınız yer arasında herhangi bir duvar, kat, kapalı alan olması herhangi bir engel taşımayacaktır. FM frekansıyla çalışan ortam dinleme cihazı yerleştirildiği yerdeki sesleri 70 metre kare alana kablosuz olarak taşır. Birinci parça (Casus Mikrofon) ve İkinci Parça (Ortam Dinleme Cihazı) birbirine 2 cm lik ara kablo ile bağlıdır. Bu parçalar kurulmuş kullanıma hazır bir şekilde pakete dahildir ve dinlemenin yapılacağı yere yerleştirilir.



    Örnek Kullanım : Paketten kullanıma hazır ( Piller, Casus Mikrofon, Frekans Ayarı yapılmış olarak paketten çıkar) olarak pketten çıkan cihazın Casus Mikrofon kısmı açılır. Mikrofon hassasiyeti ayarlanır. Cihazın yerleştirileceği yer konuşmaların yapılacağı yere uzaksa ses hassasiyeti arttırılır. Örneğin çocuklarınızın güvenliği için şüphelendiğiniz bir durum oldu ve bunu öğrenmek için cocuk odasına cihazı yerleştirmek istediniz. Cihası çalışma masasının arkasına koyacaksanız ses hassasiyetini orta seviyeye ayarlayın. Cihazı odadaki daha uzak bir yere dolapların arkasına, odanın bir köşesine koyacaksanız ses hassasiyetini Casus Mikrofon üzerinden maksimum seviyeye kadar açın. Daha sonra Ortam dinleme cihazının açma kapatma düğmesini (ON / OFF) açınız. Ekranda cihazın açıldığı göreceksiniz ve FM108.00 frekansına ayarlı olduğunu göreceksiniz. Bulunduğunuz bölgede FM 108:00 frekansında bir radyo istasyonunun yaını varsa dinleme yaptığınızda bu radyonun yayını ile dinleme cihasının gönderdiği sesler birbirine karışabilir. Bu nedenle hiçbir radyonun olmadığı bir frekans bulun ve cihaz üzerindeki frekans düğmesine basarak frekansı değiştirin. Frekansın FM 108:00 olarak ayalarlandığını varsayarak cihazı odanın gizli bir yerine yerleştirin. Masanın altına, çekmecesine, çiçeklerin arasına, Kalemliğe....
    Cihazı yerleştirdikten sonra odadan çıkın ve kendi odanıza gidin. Evde kullandığınız herhangi bir radyoyu alın frekansını FM 108:00 olarak ayarkayın ve az önce cihazı yerleştirdiğiniz odayı dinlemeye başlayın. Cep telefonu radyosu, Mp3 playerların radyoları minik küçük radyolar yerine kaliteli bir radyo kullanırsanız sesleri tamamen net bir şekilde duyarsanız.

    Bize En Çok Sorulan Sorular:
    Soru : 70 metre çok az. 10 km veya daha uzak dinleme apabileceğim bir chaz var mı ?
    Cevap : Hayır. Yasal olmadığı için böyle bir ürünümüz yoktur.

    Soru : Dinlemeyi radyodan yapacağız peki o anda başka biride radyo açarsa o da konuşmaları dinlemez mi?
    Cevap : Evet. Dinleyebilir. Ancak sesler sadece 70m uzaklığa gittiğinden bu kadar bir alan içinde başka birininde radyo açması ve frekansı dinleme cihazının frekansına getirmesi çok düşük bir ihtimal

    Soru : Ortam dinleme cihazı sesleri sadece dinlememiz için bize gönderiyor. Sesleri kaydedebilirmiyim? Nasıl yapacağım?
    Cevap : Bu sorunun cevabı çok basit. Dinleme yapmak için kullandığınız radyoda kayıt özelliği varsa sesleri bu şekilde kaydedebilirsiniz.

    Soru : Pakette dinleme yapabilmek için radyo da gönderiyormusunuz? Nasıl bir radyo kullanmalıyız?
    Cevap : Hayır. Herkesin evinde bir radyo olduğunu düşünerek fiyatı düşük tutumak için pakete radyoyu dahil etmedik. Herhangi bir kaliteli radyo kullanabilirsiniz.

    Soru : Bu yasal birşey mi?
    Cevap : Cihazı tehdit, santaj ve kisilik haklarina tecavüz yoluyla menfaat saglamak v.s. gibi uygunsuz kullanım halinde elbette yasal değildir ve bu sorumluluk tamemen size aittir.

    Yayın Mesafesi : 70 Metre Kare (Hava ve bölgedeki frekans yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir, Frekansların az olduğu özellikle şehirden uzak bölgelerde daha uzun mesafeye yayın yapar. Yoğun frekansların olduğu özellikle şehir merkesi, bas istasyonlarına yakınlık gibi durumlarda yayın kısa mesafeye düşebilir.)

    Güç : Bir adet 2 adet AAA kalem pil ile çalışır.
    Frekans : FM 108:00 ( Cihaz üzerinden değiştirilebilir )

    _____________________________________________________________________

    Ortam Dinleme Cihazı (OD02)

     Telefon Kayıt ve Dinleme Cihazı, Casus Kulaklık, Kablosuz Casus Kamera, Ortam Dinleme Cihazları VS..


    57,00 YTL

    Gizli Dinleme Cihazı / Casus Dinleme Cihazı / Ortam Dinleme Cihazı /
    Yoğun ilgi gören ilk ortam dinleme cihazımız istek üzerine biraz daha geliştirildi ve kutulandı. FM frekansıyla çalışan Kutulu ortam dinleme cihazı "Casus Kulaklık" modülü entegre edildi. Böylece çok kısık sesleri bile algılayabilecek bir konuma geldi. Cihaz üzerinden ses hassasiyetini değiştirebileceğiniz ayar eklendi.

    FM frekansıyla çalışan ortam dinleme cihazı (Kutulu) . Bu cihaz yerleştirildiği yerdeki sesleri 50 metre kare alana kablosuz olarak taşır. Dinlemek istediğiniz yere yerleştirmeniz yeterli. Odanın gizli bir yerine, masa altına, çiçeklerin arasına, kalemliğe, aklınıza gelebilecek her yere yerleştirerek ortamı dinleyebilirsiniz. Cihazın özel microfonu sayesinde hassas sesleri bile duyabilirsiniz. Microfon hassasiyetini cihaz üzerinden kolayca değiştirebilirsiniz.

    Çok konuşulan yoğun ilgi gören ilk ortam dinleme cihazından farklı olarak kapalı kutu içerisinde, açma kapama anahtarına sahip ve daha uzak mesafeye sesleri aktarabilme özelliği.

    Kutulu Ortam Dinleme Cihazı aklınıza gelebilecek her türlü ortamı dinlemek için en ideal üründür.

    Bir adet 9v pil ile çalışır ve bir pil ile 2-3 gün kesintisiz yayın yapar. Dinlemek istediğiniz yere gizlice yerleştirin ve 50 metre alanda herhangi bir radyo ile konuşulanları dinleyin. İşte hepsi bu kadar. Küçük ve Pratik.

    Fm Dinleme Cihazı çok hassas bir mikrofona sahiptir ve düşük sesleri bile algılayabilir. Küçük boyutu sayesinde dinlemek istediğiniz ortama kolayca yerleştirebilirsiniz.

    Ortam Dinleme Cihazı Yenilendi!
    Cihazda artık kutulu böylece entegrelerin bozulması önlendi. Panasonic marka mikrofon kullanıldı. Diğer bir yenilik ise cihaza casus kulaklık ürünündeki modül eklendi. Böyle artık ortamdaki çok kısıt sesleri bile dinleyebilirsiniz.

    Hakkınızda ne konuşuyorlar - Çocuğunuz ne fırıldaklar çeviriyor - Arkadaşınız hakkınızda ne düşünüyor - Sevgiliniz ne işler karıştırıyor - Peki Eşiniz !

    Yeni ortam dinleme cihazı küçük boyutları sayesinde dinleme yapılacak yere kolayca yerleştirilebilir. Cihazın arkasında yer alan açma kapatma düğmesinden cihazı açın. Microfon hassasiyetini ayarlayın. Ve dinlemek istediğiniz yere yerleştirin.

    En fazla 50 metre uzaklıkta iyi bir radyo ile dinleme cihazının frekansını yakalayın ve günlerce dinlemeye başlayın. Kullandığınız radyoda kayıt özelliği varsa sesleri kaydedebilirsiniz.

    Cihaz 9V pil ile çalışır. Alkalinli pil kullanılması durumunda daha iyi sonuç elde edilir.
    İlk teslimat sırasında Alkalinli pil ile birlikte gönderilmektedir.

    Kullanım sırasında daha iyi sonuç almak için iyi bir radyo alıcısı ile deneyiniz.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemolojik -- 6 Mart 2007; 22:02:33 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • istanbulda isen alabilirim dostum msn ini pm den atarmısın
  • asilcem_01@hotmail.com e ulaşabilirmisiniz ben almak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.