Şimdi Ara

Boyumun uzayıp uzamayacağına dair endişelerim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 yaşındayım 8. Sınıf yeni bitti. Boyum 1.65 kilom 50, doğum günüm geçen 16 nisan ayı. Boyumun uzamamasından korkuyorum. Annemin boyu 1.60 Babamın boyu 1.65
    Fakat benim dedelerim uzun bi tanesi 1.95(Baba tarafı) biri 1.85(Anne Tarafı) dayım 1.85. Benimde uzun olma ihtimalim var mı ? Babam benim yaşmdayken 1.41 olduğunu söylüyor. Basketbola başladım 5 aydan fazla oldu hergün oynuyorum.Bu yaz 3 ay boyunca fitness salonuna gitmeyi planlıyorum. Egzersiz, düzenli beslenme, düzenli uyku, ip atlama gibi şeylerin planını yapmayı düşünüyorum. Eve barfiks çubuğu alıcam. Ergenliğe 13 yaşmda girdim. Ve bir tane daha sorum var bana pek olası gelmiyor ama bu sene içersinde 10 cm uzamam mümkün mü ?



  • Yani şimdi uzayıp uzamayacağın konusunda garanti veremem.Ama iyice uğraşırsan ve Allah nasib ederse uzarsın.Yani endişelenmene pek gerek yok.Ben eskiden yaşına göre kısa insanlar gördüm ama şimdi hepsi normal bir boyda.
  • Kardesim liseyi hatirliyorum 9. sinifa 1.71 girmistim 10. sinif basindaysa 1.76 idim su an da (universite 1) 1.85 boyundayim. Lise yillarinda bircok insan anormal uzamalar yasiyor, senin boyun zaten oyle aman aman kisalikta da degil, icini rahat tut beslenmene uyumana dikkat et rahatlikla uzarsin insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.