Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun bir daha online modlarına girmeyeceğim. Uzun süredir Online Sezon oynamıyordum, menajerlik kariyeri yapıyordum. Gayet zevkliydi.

    Biraz da online oynayayım dedim, oynamaz olaydım. Beş maç üst üste kaybederek klasman düştüm. Defans oyuncularım yediğim gollerin çoğunda kilitlendi. Penaltı noktasından çektiğim şutlar direkte patlarken rakiplerim beklenmedik goller attı. Ut oynasam öfkeden konsolu falan kırarım herhalde. Eğlenmek için oynuyoruz ama momentum denen saçmalık yüzünden az olan vaktimizde de sinir krizi geçiriyoruz.



    Fifa'yı Pes'e çevirdiler. Futbol hakkında tek bildiği ara pas, l2+üçgen olan tipler oyunu doldurdu. Böyle bir şey olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dyabala84

    10 maç yenilmiyosun sonra 10 mac yenemiyosun hep aynı seneryo .Sayesinde küfür hazneme çeşitlilik geldi.Bak ea yapımcıları eğer ben 10 mac üst üste yenemeyecek kdar kötü isem beni niye

    div 1 e cıkartıyosun ? Tmm pro değilimde arkadas 30 mac yapmıs adamla 500 mac yapmıs adamı dengelemeye calısma dokunma oyunuma

    momentum yüzde yüz var hocam sen her maç ne kadar iyi oynasanda yenemezsin malesef böyle bir saçmalık var ben bütün maç tek kale oynayıpta adamın tek bi gelişinde gol attığını defalarca kez yaşadım hala da yaşıyorum.
  • arkadaşlar ps store de fifa 18 89 liraya düşmüş alıp çıldırmak isteyenlere duyurulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodborne_44

    arkadaşlar ps store de fifa 18 89 liraya düşmüş alıp çıldırmak isteyenlere duyurulur.

    Kanser olmak isteyenler alabilir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    Fifa 18 nasil almaya deger mi 100₺ ya xbox icin indirim var ? Duzeldi mi güncellemeler ile...

    bileği iyi olanların değil oyun açıklarını iyi kullananların kazandığı bir oyun halen. 100 etmez max 60 tl verilir
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    henüz indirmedim ama 1 gb falandı güncelleme. oynanışla ilgili önemli değişiklikler yapacaklarını sanmıyorum bu saatten sonra. aslında sorun oyun motorunda. 2 senedir gözlemlediğim kadarıyla frostbite spor oyunlarına uygun değil. grafikler, surat tasarımları herşey güzel fakat iş oynanışa gelince batırıyor. bir konami birde ea bu konuda çok inatçı. konami nin nasıl ki fox engine denemesi başarısız oluyorsa pes te, ea de frostbite da ısrarcı ama kendi ayağına sıkıyor haberi yok.
  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    bilgi var ama yabancı kaynaklarda var hocam. goal.com'a göre evet oyun dlc olarak gelecek gibi duruyor malesef.. ve bu ay içerisinde duyuracaklarmış galiba. yani söyleyecek fazla birşey yok, ea sports denen rezil firma artık bundanda çekti elini ayağını. ha şahsen ihtimal vermiyordum 98'den bu yana düzenli olarak çıkardıkları ve heyecan yaratan seriyi tekrar ayrı oyun olarak çıkarırlar beklentim vardı ama bunuda bitirdiler sonunda. dlc olarak geleceğine hiç gelmesin bence.. aslında adamlarda haksız değil, milletin gözünü fut dene saçma sapan ötesi gereksiz mod kör etmiş.. ne bir gelişim talepleri var adamların nede farklı modlar. şu forumda bile adamlar kariyer modu, single player mücadeleleri oyundan saymıyorlar varsa yok fut denen saçmalık, senin şu yorumundan önce kaç gündür diyorum world cup oyunuyla alakalı yorumlarda bulunuyorum bir allahın kuluda çıkıp ya öylemi diyen yada merak eden yok daha ne beklersin ea sports ne yapsın .. evet üstüne basa basa söylüyorum koskoca ve ergence bir saçmalıktan başka bir şey değil fut... bitirdi güzelim oyunu bu yani...




  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    içinde fut değil amaçta zaten fut kartlarını birde world cup logolu süslemeli püslemeli pazarlama stratejisi hocam. zaten gene paralar akacağı için ne diye enayi gibi yeni bir oyun çıkarma zahmetine girsinler ki ? Evet aynen euro 2012 dlc si gibi ruhsuz facia bir oyun olacak hatta pek çok milli takımda yer almayacak. işte kupaya katılanlar, zaten oyunda mevcut olan takımlar, sonra kalbur üstü birkaç takım daha eklerler, stadlarıda eklerler bi zahmet. sonra 32 takımlı turnuva eklerler tabi dlc ile 5 para etmez, ruhsuz birşey olacak.. al sana world cup 2018... ama hergün gene fut aşağı fut yukarı güncelleme..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 7 Mart 2018; 20:6:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: centaur3535


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    3-4 senedir oyunun adı fut zaten hocam çaktırma şaka bir yana gerçekten fut olarak değiştirmezler çünkü fifa ismi başlı başına büyük bir ekol. reklamın baş aktörü yani isim. bu şekilde napıyorlar isimden bizler gibi eski fifacıları avuçlarında tutuyorlar, fut ilede ceplerini zaten dolduruyorlar. ha biz neden ceplerindeyiz çünkü alternatif yok.. şahsen pes'in fifaya alternatif olduğunu düşünmüyorum hocam senin aksine. ki bunu pes'in beğendiğim özelliklerini forumda çokca belirtmeme rağmen söylüyorum pes malesef diyorum alternatif değil. dikkat edersen malesef diyorum. bunun en büyük sebeplerinden bir taneside ea sports denen sömürücü şirket rakip yada rekabetide bitirmiş vaziyette parasal gücüyle nefes aldırmıyor.. uzun bir süredir yeni yapımcılar ortaya çıkmamasıda bence bu yüzden. adamlar sektörü ele geçirmiş bu yani.

    Eşek olursan semer vuran çok olur diye boşuna demiyorlar. Adam fifa pointe para verip Ronaldoyu alıyor Haşgeryarsporda oynatıyor halbuki istiyosan ronaldoyu al r.madridi onlineda oyna. Ronaldo editiona sırf 3 maç kiralık oynatmak için iki kat para ödeyen var. Böyle mallar çok olduğu için fifada yoluncak kazları yoluyor ve futa önem veriyor. Denemek için futa girdim biraz oynadım hep seni paraya teşvik ediyor. Yok sözleşmesi biten yok kiralık kontratı biten v.s. Rakipler çıkıyo sana Maradona gullit henry ile, diyosun bu adamı ben nasıl yeneyim benimde böyle olmam lazım hadi bakalım yüklen pointe. Parasız kastırıyoz diyende çıkar şimdi. Tamamda kardeşim 24 saatiniz fifa mı sizin? Evet benimde en çok oynadığım oyun ama canım çekince açıyorum sezonda benim seviyemde insanlarla ve sevdiğim yıldız oyuncuların takımını alarak oynuyorum. Enayilik etmeyin zaten oyununa bile bir sürü para veriyoruz. Futbolu seviyorsanız futbol oynayın muhasebecilik yapıp ea nın ellerini ovuşturttmayın.

    zaten bu oyuna para basan yani o fifa pointi coine para basan enayidir.Adamların amacı Fifa 15'ten sonra ortaya çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Mart 2018; 17:24:6 >




  • 3 gün önce kutulu fifa 18 aldım 160 liraya şimdi 90 liraya düştü şansıma tüküreyim...
  • Merakıma yenilip dün oyunu satın aldım. Tek kelimeyle rezalet...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    istisnasız tamamı fut maçı.. oyun diyerek genellemeyi pek doğru bulmuyorum ben çünkü efsanede böyle şeyler olmuyor bende..

    Ai insanın karşılaşması farklı Faustino oyundaki hataların ve dinamiklerin etkisini 2 li mücadelelerde görüyorsun.Kariyer çok güzel ama hep eksik ve ezbere kalıpta piyasaya çıkıyor üvey evlat gibi özen gösterilmiyor.Bir süre sonra sıkıyor insanı.Journey modu geldi mesela 1 kereden sonra oynayan varmıdır sanmam hatta onu bile yapmak külfet çünkü sıkıcı geliyor insana hep sonlar senaryolar aynı çeşitlilik az.Pek çok şey mesela kariyer bazında stad geliştirme olsun alt yapı için u21 kadrosu olmalı diyorum.Brezilya gibi bir maden yok.Çoğu stad yok.Yani oyuna seni bağlayacak bir şey yok devamlı değişen senaryolar yok.Futbola futbol olduğu kadar bir sims gibi bir şeyleri yaratma ve yönetebilme bazında bakılabilse çok farklı olurdu.O her sezon gelen bütçeyi felan stad yapımı tesis geliştirme.Hazırlık maçı için mesela oyunda yok ama takımlara teklif götürme paralı parasız milli ara dönemlerinde felan aslında oyunda düşünülecek çok şey var yıl olmuş 2018 şunları yazmak bile utanç ama oyunun yapımcısı herkes gibi para odaklı çalıştığından insanlarıda o noktaya çekiyor ve ut daha ön plana çıkıyor.Şuanda bu oyunun oynanmasının sebebi ut kariyeri oynamak için alan sayısı çok cüzidir.Bu ut sayesinde pek çok yüz stad lig azda olsa lisanslanıyor ama tatmin edici değil.Ayrıca ben şu fikirdeyim oyunda memnun edici bir oyun motoru varsa bu oyun motoru 5 yıl kullanılmalı her ne olursa olsun yeni arayışlar içine girilirse hep sene en başa döner.

    Defalarca yazdım kariyer bazında oyun çok eksik çok ezbere.Sonuçlar aynı hep bir şekilde şampiyon oluyorsun her takımla gerçekçilik yok.Ayrıca burayada attım sezon sonu puanlamalarında hatalar var.Pek çok takım as oyuncularını oynatmıyor.Aslar sonra giriyor.Hatta ve hatta 2.sezon kiradan gelen oyuncular takımda ilk 11 başlıyor as olan oyuncuları takımlar sayıyor Real Valencia Atm hepsinde bunun gördüm ve bu takımlar kümeye oynuyor arkadaş bu nasıl gerçekçilik.Valencia ile Sevilla asansör takım oldu.Nasıl bir şey varsa bu takımlarla maç yaptığımda cebelleşiyorum ama bu takımlar düşüp düşüp çıkıyordu.

    Yani oyunda yapısal oyun motoru ve daha bir çok bazda bozukluk ayrıca günümüze gelişmişliğe baklılarakta yetersizlik olduğunu söylersek yanılmış sayılmayız.Ut çok mu iyi derseniz hayır iyi değil.Ama varolan enerjinin benim istediğim pek çok şey orada fakat bu iyi mi hayır.Çünkü oyun tamamen kumara döndü.Oyundaki beklenen dinamikler utta çok farklı momentum cart curt hep farklı etmenler var ve seni değişmeye zorluyor fakat kariyerde her şey tek düze buda saldıklarından dolayı oluyor.Ben cidden baştada yazdığım şeylerden rahatsızlık duyuyorum.O aslar kiralıklar her oyuncuya direk teklif götürebilmeler.Bu noktada oyun çok sıkıyor dikkat ederseniz oyunu gerek maddi gerekse oyun bazında temin eden sayısı da azaldı.Oyun aynı şeyi hep ortaya koyuyor ısıtıp ısıtıp.Pazarlamayı iyi yapıyor ama ürün hep aynı.Ambalaj değişiyor tek.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Nisan 2018; 12:15:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    World cup modu bambaşka mod nasıl diyenler 2014 e baksın youtubedan felan.
    yani bunu world cup modu diye iteliyorlar millete ama sadece 2014'e değil 20 sene öncesine 98'e gitseler dahi gerçek world cup modu nasıl olur görebilirler net bir şekilde. şu fut denen saçma sapan kart oyunu yüzünden world cup efsanesi bile kolpa bir noktaya geldi şaşırılmadık bir şekide. halbuki 1998'de bütün milli takımların ve kadroların, elemelerin eksiksiz bir şekilde olması hayret uyandıran ve taktire şayan bir durumdu. normalde o senelerde böyle harika işlere ve emeğe imza atan yapımcıların oyunu 20 sene sonra nasıl bir noktaya ulaşır deselerdi eminim kimsenin aklından geri zekalı bir moda reklam figürü olmuş sözde göstermelik 32 takımlı ki 21 tanesi zaten oyunda mevcut birşey olacağı geçmezdi ama manzara malesef bu noktada..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Öyle hocam. Adamlar resmen kendilerine bağımlı hale getirdiler piyasayı. Tüm lisansları alarak bizleri avuçlarında tutuyorlar. Mesela atıyorum 2k games bir futbol oyuna yapsa hakkını sağlam vermesine verir her açıdan. Her açıdan kastim mesela fut tarzi birşey yaparak onun oyuncularinida memnun ederler, biz kariyerci ve simulasyoncularida dolu dolu içeriklerle memnun ederler. EA sports gibi karaktersiz bir politika izlemezler. Işte 2k games daha önce futbol oyunu yapmayı dusunuyormusunuz sorusuna, futbol oyunu yapmanın kolay olmadığından bahsetmislerdi ve daha çok salon oyunlarına odakliyiz ve ilgilenmiyoruz gibilerinden bir cevap vermişlerdi. Belki de EA sportsun bu piyasada rakiplere lisanslar açısından hava sahası bırakmaması da etkendir.
    Maalesef artık böyle düzen bu.Nereden para kazanıyorsan onun üstüne gidiyorlar ha şu var Fut'un üzerine düşüyorlar diye sanki fut çok güzel gibi bir görüşünüz olmasın futta leş gerek server gerek momentum gerek laglar bağlantı kopmaları hileler felan orada berbat herşeyi berbat bu sezon bunların paralelinde pek çok kişinin hatta youtuberların bile bırakma sebebi devamlı kumar gibi sundukları paketlerdi.Ama o ne ki Fut Champions diye bir şey var burada 40 maç yapıyorsun ama bakıyorum ben en iyi oyunculara yani 40 ta 40 yapanlara bakıyorum hepsine baş çıkıyor yani eline alıyor bu adamlara iyi birşey çıkmıyor bana sana ona niye çıksın hele bu haftadan haftaya devamlı tekrar edince bunun şans değil bildiğin kasti yapıldığı izlenimi ortaya çıkıyor ve bırakanda çok oluyor bu sebeple şuan kemik tayfası felan çoğu bıraktı oyunu oyun şuan ölü.Fifa 18 görünürde var ama piyasa aktifliği ve arz itibariyle öldü çoktan.

    Bana göre en büyük kayıp

    1.Oyun motoru nedeniyle meydana gelen buglar oyun dinamiklerinin bozulması, menülerde yer yer donmalar, takılmalar

    2.Brezilya ligi yok resmi oyuncuları ile

    3.Elde olsa bile elindeki liglerin ve domestik kupaların broadcasti yok.

    4.Ligde ön plana çıkmış yıllardır bu ligde yer alan oyuncuların yüzleri yok.

    5.Ligdeki önde bulunan klüplerin tezahüratları yer almıyor.

    6.Normal olmasa yani yapmasalar bile kenardaki kataloga 10 tane felan bu animasyon ve broadcast ataması yapılmalıydı biz onları liglere atamalıydık.Bunu dahi yapmıyorlar.Default ligin özgünlüğünü sana sunmayan ligler insanın hevesini engelliyor.Sıkıcı oluyor.

    7.Liglerin önde gelen stadları yer almalı ayrıca bari hepsi olmuyor o ligi lig yapan takımların stadları bulunmalı.

    8.Bunlar hem çok ön planda tuttukları fut nanesi içinde kullanılabilir sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Mayıs 2018; 18:37:5 >




  • farkındayım hocamda yani bu derecede olması iyiden iyiye.... neyse ağır, argo ifade kullanmak istemiyorum. yani en azından şu ayrı çıkan world cup oyunlarındaki başlangıç seremonileri olsun, ara sahnelerdeki tribün,seyirci ambiyansları olsun, kupa seremonisine özel renkli animasyonların olduğu videolar yapıp ekleseler nolur ki sanki diğilmi... ama nerdee... neyse eminim bir gün bir babayiğit çıkacak adam gibi bir futbol oyunu çıkaracak ve tekeli şu futboldan anlamayan paragöz kanadalı züppelerden kurtaracak buna inancım tam...
  • Çimlerin aşınmasını kapatabiliyor muyuz? 30. dakikadan sonra tarlaya dönüyor saha, akhisar deplasmanı gibi premier lig maçı yapıyorum.
  • İndirimde hem PES i hem de Fifayı aldım.

    İkisini de oynadım. PES e bu sene Fifayı geçmiş diyorlardı. Bilmiyorum bu nasıl geçmiş hali ? Yani arada uçurumlar var. Fifa oynarken çok daha zevk alıyorum.
  • Guncelleme boyutuna bak 5.5 GB



    Cacik olacagi boyutundan belli
  • Yav siz kaç aylık doğdunuz arkadaş ya, velevki bu gece 23.59 da geldi güncelleme ne kaybediyorsunuz ben anlamıyorum ki.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.