Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fifa b..nu cikardi iyice. 3 yildir ayni oyunu seriyor önümüze. Su pesin oynanisi , online modlari az iyi olsa bunlarin satislarina inat pes alacaksin ama olmuyor iste. Fifa 17 team transferden ekleme cikarma yapmislar , kapagina da 18 i koymuslar. 60 eurodan koy satisa.
  • bu yıl fifaya eşlik etmesi için pes de alma niyetim var,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Kariyer modunda adam akıllı yenilikler yapsalar bari... Futbolcu sadakati olabilir mesela, yeni kulübe geçtiğinizde eski oyuncular yeni takımınıza transfer olabilir veya transferi edilmesi kolaylaşabilir vs... Bu tarz ince detaylar eklensin artık, her sene aynı kariyer modu makyajlanıp önümüze koyuluyor!

    yap-maz-lar
  • Fifa 18'de fifa street

    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnk9624

    ya iyi güzel oynuyorum ben bu oyunu 12 yılı aşkın bir süredir çocukluğum da bu oyunla geçti de. ultimate teamdaki inform kartların mokunu çıkarmaya başladılar 2 senedir. sürekli aynı adamlara her gün inform kart çıkıyor neredeyse. geçen sene iyice cılkını çıkarttılar yok ones to watch yok movember ıvır zıvır 50 çeşit 90 ve üstü oyuncu var. inform kartlar çıksın ama sürekli aynı adamlara çıkıyor çünkü eain amacı para kazanmak. hiç önemsenmeyen ligler var adam 3 gol 1 asist yapıyor premier ligdeki adam attığı 1 golle totwe seçiliyor mesela niye çünkü prim yapan o adam. bu işin böyle olmaması lazım yani bu kafayı değiştireceklerini zannetmiyorum da bari özel kart sayısını azaltsalar da habire aynı adamların ultra şişirilmiş özellikteki kartlarıyla karşı karşıya kalmasak.

    bu söylediğinizin yanında canımı sıkan birşey daha var. süreli özel paketler. şimdi bu jumbo premıum pack, rare player pack vs. paketler daha önceki oyunlarda belirli haftalarda çıkardı. ama sevgili ea ne yaptı, mobil oyun gibi hergünn bu paketlerden koymaya başladı. biri bitiyor yenisi geliyor.. fifa 14 zamanlarını bilen bilir forumda heyecanla acaba bu hafta hangi paket gelecek diye tahmin yapıp beklerdik. paket çıktığı anda da herkes paket açardı. şimdi o heyecanı ve zevki bitirdi ea




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuscan86

    Beyler bu eski futbolcuları içeren mod sadece pahalı olan sürümlerde mi yoksa standart sürümde de mevcut mu? Ve sadece FUT da mı olacak. Diğer modlarda kullanamayacak mıyız bu oyuncuları?

    standart sürümde de var bu oyuncular. futta olur bunlar geçen senelerdede öyleydi. gerçi kick off bölümünde classic ıx diye bir takım var bazı efsaneler var orada. ama ronaldo,ronaldinho yu koyarlar mı bilmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 24 Ağustos 2017; 14:35:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuscan86

    Beyler bu eski futbolcuları içeren mod sadece pahalı olan sürümlerde mi yoksa standart sürümde de mevcut mu? Ve sadece FUT da mı olacak. Diğer modlarda kullanamayacak mıyız bu oyuncuları?

    hepsinde var ama icon ve ronaldo versiyonunda kiralık olarak kullanabiliyorsun oyunun başında belli bir oyun sayısına bağlı olarak paketten de çıkabilir yeni açtıkların e haliyle bu zor paketten dene dene çıksın diye çalışmak
  • esnll E kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar size. Sayfa sayısının sebebi Pes'in betasının çıkmış olması Fifa'nın betasının ülkemizde oynanılmıyor olmasıdır. Ne pesciyim ne Fifacıyım dediğiniz için kararınızı normal karşılıyorum ama Fifa sever biri olsaydınız Pes'e geçiş yapabileceğinizi tahmin etmezdim. Sadece Atmosfer ve oyun mekaniği ile Fifa Pesten çok üstün. Pes'in buz pistinde kayma hissi bu yılda devam ediyor yinede siz bilirsiniz, zevk meselesi. Pes devri benim için Pes 6'dan sonra bitmişti bir dahada kolay kolay Fifa varken Pes alacağımı sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 24 Ağustos 2017; 17:18:27 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    2 3 gune aciklanacakmis tweet atmislar..fifaciyim diye gezinen arkadaslar %99 unuzdan iyi fifa oynarim. fut championsa bir kere girdim 50 k takimla 40 ta 30 yaptim ... fanboyluga gerek yok.iyi olanin hakkini vermek lazim.pes 14 ve pes 16 rezil bi oyundu heryerde soyledim full fifa oynadim..ama bu sene maalesef sirket ortagi oldugunuz fifa bombos.isteyen istedigini oynar.seviyeli olarak her oyunu elestirelim iyiyi kotuyu konusalim diye var bu forumlar.saksakcilik yapacaksaniz buyrun yapin herkesin kendi tercihi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

    haha isterse hemen açıklasınlar bu fifanın daha iyi bir oynanabilirlik sunduğu gerçeğini değiştirmiyor. önceki mesajda da dediğim gibi pes daha önce 2-3 defa daha seçildi peki ya sonuç? haticeye değil neticeye bakalım esnll

    Fut modu sayesinde fifa yine daha cok oynanacak kardesim

    50 k coins icin anasini babasini kesecek ergen cocuklar var..fifa facebook grubu var 5000 kisilik oradan takip ediyorum.o kadar basarili bir mod ki insanlari eroin gibi bagimli yapiyor.

    Oynanis konusu herkesin kendi tercihi.benim fikrim son betadan sonra ve gameplayleri gorunce degisti..

    Hayalimdeki oyunu yapmis adamlar kotu diyen 2 3 tane troll disinda kimse yok..hep soyluyorum iki firmada babamizin oglu degil keyif almaya bakalim.selamlar
  • esnll E kullanıcısına yanıt
    aynen bilader sıkışınca yaş muhabbetine gireriz. muhtemelen yaşın kadar oyunculuk geçmişim vardır...

    ben de sana atari oyununda iyi oyunlar dilerim fazldan jeton almayı unutma..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laptopal99

    Hepiniz seve seve alacaksınız daha neyin derdindesiniz kardeşim boşa kimse burda ağlamasın

    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

    Sen seve seve alıyorsan herkes alacak değil.Genelleme yapma lütfen.Kimse de ağlamıyor gerçekleri söylüyor kim ister alır kim istemezse almaz.




  • FIFA 14 ten nefret ederim lob pass yüzünden ama onun kadar oturaklı next-gen fifa çıkmadı. Bir fifa 12 vardı oturaklı. Onda momentum bile yok denecek kadar azdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01

    Sizce Fifa 18'de Dembele'nin gücü kaç olur?

    rm yazıyor 84 diyor ama tahminimce 85 veya 86 olur performansa göre artar e haliyle takımda siftah yapmadan deneme yapmadan belli bir overallı oluşmaz

    tahminim rw 85

    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Ağustos 2017; 17:23:40 >




  • Signal - Iduna Park nasıl kaldırılır oyundan ya, öyle güzel bir atmosferi çöp oyuna kaptırmak olacak iş değil.

    Yıllardır oyunda yer alan bir stadyumdu, Dortmund ile oynarken keyif veriyordu.

    Ea değerli stadyumları kaybediyor, bunun yerine gidip saçma takımların stadlarını alıyor. Bana ne kardeşim La Galaxy'nin dandik stadyumundan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Pes'teki lisanslı olan takım listesi burada
    https://www.konami.com/wepes/2018/us/en-us/page/license

    Hahaha para verip oynayan var birde. Lisanslari gectim oyuncular kutuk gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silentfurious

    Bu sene Barça'nın stadı yeniden eklenir mi diye beklerken Dortmund ve Valencia 'nın stadyumları da çıkarılmış. Ulan EA

    https://www.easports.com/fifa/news/2017/fifa-18-new-stadiums

    Pes te bu şekilde cevap vermeye çalışıyor Fifa nın lisans konusunda koydurduğu şarta. Halbuki ne gerek var iki oyundada full lisans bulunsa hiç böyle şeylerle uğraşmasalar.




  • Aynen öyle hocam. Böyle şeylerle uğraşacaklarına,birbirlerine bu şekilde çelme takmaya çalışacaklarına tamamiyle oyuna yoğunlaştıp nasıl daha güzelleştiririz diye uğraşsalar hem biz oyuncular hemde bu iki tarafta kazanacak.
  • Fifa 11-12-13-14 çok güzeldi. Art arda hep üstüne koyarak gitti, momentum ve script yine vardı ama şimdiki gibi abartılı değildi.

    14'den sonra tuhaflaştı bu oyun, futbol mu oynuyoruz at yarışı mı belli değil, oyun pace ve momentum üzerine kurulu, tuhaf bir hal adlı.

    18'den de umudum yok. Pes2018'i övüyorlar bu sene bakalım artık demosuna..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglayan13

    Beyler ben sürekli manager modu oynuyorum online sadece 10 maç felan oynadim... sormak istediğim online modu mu daha tutuluyo fut modu mu yada hangisini tavsiye edersiniz

    Ruh sağlığınız için Fut'tan uzak durun. Online sezon ise can sıkıntısından oynanabilecek bir mod.



    Bu işlere girmeden önce Fut oynayan arkadaşlarım momentum, script gibi şeylerden söz ediyordu. Ben bunlara şehir efsanesi gözüyle bakıyordum.

    Fifa 16'da Fut, online oynamaya başladım. Keşke başlamasaydım. Sakin bir insanım, küfür kullanmam. Ama Fifa'nın online modu yüzünden her maç argo kullanmaya başladım. Kolu fırlatasım falan geliyor hep.



    Araplar, pace abuseciler, high pressureciler oyunu mahvediyor. Oyun başarılı olmanızı istemiyor. Oyun istiyorsa, en iyi oyuncunuz normalde gole çevirdiği pozisyonda saçmalıyor. Rakibin kötü kalecisi Buffon'a evriliyor. Sen 90 dk çok iyi top oynuyorsun, kaleci her şeyi çıkarıyor. Sonra rakibin alakasız bir yerden şut çekiyor, senin iyi kalecin Volkan Demirel'e evriliyor.

    Rakibinin kötü orta saha oyuncusu baskı altındayken adrese teslim orta açabiliyor.



    Ben şahsen tavsiye etmiyorum. Online sezon kötünün iyisidir, Fut ise hastalıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 29 Ağustos 2017; 17:40:51 >




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.