Şimdi Ara

CODE VEIN | PS ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bandai Namco, Code Vein'in, God Eater personeli olan Keita Iizuka'nın (yapımcı), Hiroshi Yoshimura'nın (yönetmen) ve Yusuke Tomizawa'nın (ekip lideri) liderliğindeki yeni Unreal Engine 4 aksiyon RPG'sinin ilk ayrıntılarını ve ekran görüntülerini yayınladı.

    ■ Buddy

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Zindanlarda keşfedilecek bir arkadaş seçebilirsiniz. Hikayede ilerledikçe birlikte alabileceğiniz arkadaşlar artar. Oyuncular ve arkadaşlar hem korkuyu hem de titreme paylaşacak ve zorlukların üstesinden gelmek için birbirlerini destekleyecek. Sonunda yeni alana ulaşmayı başarırsanız dramatik heyecanı paylaşacaklar. Umutsuz durumlarda bile, güvende kalan arkadaşınızla zorluklar atarak ve zorlukları birlikte aşarak yeni dramalar açılacaktır.

    ■ World

    Başkalarının Öyküsü Yakın Gelecekte Açılıyor

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Yakın gelecekte, dünya aniden yıkıldı. “Thorns of Judgment” "Yargı dikenleri", yer kabuğunun içinden acımasızca delip geçti ve artık refahın sembolü olan insanlık yapıları halen mezar taşları gibi duruyor. "Vein" olarak bilinenlerin "neredeyse hayatta kalmayı başarabildikleri" "Vein" adlı kapalı bir toplum vardı.

    İntikamcılar yok olma tehlikesine karşı direnmek için insan olmaktan vazgeçenlerdir. Anılarının çoğunu aşırı doğaüstü güçleri için tazminat olarak kaybetseler de, kan emerek insanlıklarını ancak koruyabiliyorlar. Kan dolaşımı düşükse, insanlığını kaybederler ve "Kayıp" adlı bir canavara dönüşürler.

    Sayısız Lost'un dolaştığı kapalı bir dünyada ve kan susuzluğunu tetikleyen bir miasma, Revenant müttefiklerinizle birlikte kan ve gerçek arayan yolculuk başlar. Bu dünyadan bir çıkış var mı? Niçin intikam alanlar? Umutsuz yolculukları sonunda Damar'da yatan büyük bir sırla sonuçlanacak.

    Harap bir dünyada yaşayan intikamcılar

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Yakın gelecek. "Yargı dikenleri", yer kabuğuyla merhametsizce deldi ve dünya yıkıma uğradı. "Vein" olarak bilinenlerin "neredeyse hayatta kalmayı başarabildikleri" "Vein" adlı kapalı bir toplum vardı.

    Intikam

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    İntikamcılar kapalı bir dünyada yaşarlar. Anılarının çoğunu aşırı doğaüstü güçleri için tazminat olarak kaybetseler de, kan emerek insanlıklarını ancak koruyabiliyorlar.

    Kayıp

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Eğer bir Revenant'ın kan akışı azalıyorsa, insanlıklarını sürdüremeyecek ve "Lost" adlı bir canavara dönüşemiyorlar. Kanının sonu hiç bitmeyen acılarından kurtulmak için, sonsuza kadar dünyayı dolaşmak için dünyayı dolaşıyorlar. yeni kan.

    ■ Blood Veil

    Revenantlar, düşman kanını emmek için "Kan Peçe" adı verilen orijinal ekipman kullanır. Genelde kıyafet alır ve zırh yönleri olsa da, kan emme sırasında ortaya çıkan özel bir mekanizmaya sahiptir ve ayrıca kullanıcının ağzını kaplayan rahatsız edici bir maskeye dönüşür. Kan Peçe'sinin kan emme mekanizması yoluyla elde edilen düşmanın kanı, ekipman içindeki bir borudan kullanıcının ağzına taşınır.

    -Bu uzun boylu bir kan peçe gibidir. Bir akrep kuyruğuna benzer bir kan emme mekanizması vardır ve uzun mesafeden bir kan emme saldırısı gerçekleştirebilir.

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    -Bu bir eldiven şeklinde bir Kan Peçe. Düşmanı büyük bir pençe şekilli kan emme mekanizması ile deliyor. Kısa mesafeye sahiptir ancak yakın dövüşte kanları emilebilir ve oldukça duyarlıdır.

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    ■ Gifts

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Bir Hediye, düşmanın emilen kanı kullanarak çeşitli savaş efektleri ortaya çıkaran bir Başkanın özel kabiliyetidir. Düşmana doğrudan saldırılar, kendini güçlendirme ve düşmanı zayıflatma gibi çeşitli etkileri vardır. Kan emme saldırılarının başarılı bir şekilde nasıl gerçekleştirileceğini bulmak ve Hediyeyi Kayıplara karşı savaşlarda ne zaman kullanmanızın, Damarı keşfetmek ve zindan temizlemek için anahtardır.

    ■ Revenant Weapons

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Çeşitli silahlardan oyun tarzınıza uyacak şekilde, kılıçlar, süngüler, yarı zırhlar ve daha fazlası da dahil olmak üzere her birini kendi benzersiz eylemlerini sunacak şekilde seçebilirsiniz. Bu silahları kan peçe ile birleştirerek, kendi savaş tarzınızı yüksek bir özgürlük ile oluşturabilirsiniz.

    ■ Vein İçindeki Büyük Dünya

    Devasa "yargı dikenleri" nden sonra mahvolmuş eski şehir alanı deldi. Gökyüzüne itilen binalar hâlâ insanlığın mezarlığı gibi duruyor. Çok fazla moloz taşıdığı için çok sayıda kör nokta var, bu nedenle gölgelerdeki sürpriz saldırılara dikkat ederken ilerlemek gerekiyor.

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Yeraltında büyük bir mağara yayıldı. Işık, üzücü ama güzel manzara oluşturmak için yerkabuğunu delerek dikenlerin arasından parlıyor. Karanlıkta keşfederken birçok tehlike beklemektedir. Mevcut küçük ışığa güvenirken dikkatli olun.

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    İnsanların bir zamanlar geçim yerinden geçtikleri yeraltı bir yapı, şimdi Losts için den'e indirildi. Kayıpların boş gözleri, karanlığın derinliklerinde davetsiz misafirleri yakalamaya devam ediyor. Bu karmaşık yapılar arasında, yol işaretleri gibi yanan yangınlar var. Bunlar yolculuğunuzda size yardımcı olacak mı, yoksa tuzak mı?

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Buzla çevrili dik bir dağlık bölge. Zirvesinde ne gibi bir görüş bekliyor? Sarkan kar ve dar yollarla kayma riski sizi takip eder. Buradaki Lostlarla savaştığınız yer önemli bir karardır.

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Famitsu'nun raporunda genel basına açıklanmamış sekiz ekran görüntüsü

    CODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONUCODE VEIN | PS ANA KONU

    Kaynak :https://www.gematsu.com/2017/04/code-vein-first-details-screenshots
    Not : Google çeviri kullanılarak çevirme yapılmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 17 dakikalık yeni oynanış video'su;

    https://youtu.be/ehSFInNW8Lc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Code Vein'in Yeni Fragmanı Eva Roux Hakkında

    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Bandai Namco'nun yeni JRPG oyunu Code Vein'le ilgili bugün yeni bir fragman çıktı. Fragman oyundaki karakterlerden olan Eva Roux hakkında.

    Fragman, maceralarımızda bize eşlik edecek AI'ın arkadaşlarından biri olan Eva Roux'a odaklanıyor. "Eva Roux, acımasız Jack Rutherford'la seyahat eden trajik bir kahraman. Güzelliği, bedeni ve yüzündeki yaralar ile tezatlık oluşturuyor."

    Code Vein, 27 Eylül'de PlayStation 4'e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Tanıtım yazısı:

    Japonya merkezli oyun dağıtıcısı Bandai Namco Entertainment ve God Eater ekibi tarafından geliştirilen zindan keşfetme, aksiyon rol yapma oyunu.
    Oyunda oyuncular Revenant adlı vampirleri yönetecek ve oyunun dünyasındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışacak. Revenantlar ,vampirler, hayatta kalabilmek için izole olmuş "Vein" adı verilen bir toplumda yaşamaktadırlar. Oyun, her şeyin yıkıldığı yakın bir gelecekte geçecek.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Code_Veinin_Yeni_Fragmani_Eva_Roux_Hakkinda-95465.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ağustos 2019; 13:35:19 >




  • Code Vein, iki Milyon Satış Rakamına Ulaştı


    CODE VEIN | PS ANA KONU


    Yayıncı Bandai Namco Entertainment ve geliştirici Bandai Namco Studios, Code Vein için toplam satışların iki milyon birimi aştığını duyurdu.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Code_Vein_iki_Milyon_Satis_Rakamina_Ulasti-111504.htm


    -----


    CODE VEIN | PS ANA KONU
    CODE VEIN | PS ANA KONUCode Veintwitter
    “Just like Blood Beads to a Revenant, you continue to breathe life into #CodeVein. Thank you for joining us on this journey! 🩸✨”
    https://twitter.com/CodeVeinGame/status/1442504350467641354?s=20




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.