Şimdi Ara

GÜBÜR V1 GÜNÜN MAÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
9
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaynak Gübür V1 excel ile çıkardığım maçlar bundan sonra fırsat buldukça buradadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savas33 -- 6 Ağustos 2017; 22:25:20 >



  • merhabalar az evvel bir konu açtım ve dikkatini çekicegini düşünüyorum bahsettigin konuyla ilgili paylaştıgım kupon ve bilgi kombine edilebilir ve süper bir kazanca dönüştürülebilir 2.5 3.5 alt üst gol maçlarını mantıgımdaki kupona yöneltebiliriz skor özelligi olan maçlardan bahsediyorum mantıgı konuya baktıgınızda anliycaksınızdır ilginizi çeker ise pm atın lütfen veya alıntı yapın bol şans ;)

    konunun linki:https://forum.donanimhaber.com/iddaa-nin-bacagini-kiralim-derim-biraz-sans-ve-biraz-bilgi--125771264


  • Yukarıdaki fotoğrafta excelin görünümü bulunuyor. üst ve alt kısımlarına flashscore sitesindeki oranları sırayla giriyoruz. oranlar 1,05 den küçük olmayacak ve aynı zamanda 10 ve 10dan büyük oranları da excele girmiyoruz. ilk olarak 0,5 oranlarından başlıyoruz. excele kapanış oranlarını giriyoruz. ancak açılış oranlarıda kapanış oranlarıda 1,05 den küçük 10 ve 10dan büyük olmayacak. örneğin bir maçın 0,5 açılış üst oranı 1,05 olsun. bu oran uygundur.fakat kapanış oranı 1,04 e düştü ise bunu excele işlemiyoruz. yahut kapanış oranı 1,06 olsa bile eğer açılış oranı 1,04 falan gibi 1,05den küçükse bunuda işlemiyoruz. bir başka örnek ise örneğin bir maçın oranı 9,5 olsun açılış oranına bir bakıyoruz 10,00 , o oranı işlemiyoruz. çünkü açılış oranıda kapanış oranıda 1,05 den küçük 10ve 10dan büyük olmamalıdır. bir başka hususta şudur; 0,5 üstü 1,05 oran uygun fakat 0,5 altı oranı 11 olsun. üst oranı ve alt oranı aynı anda uygun olmalıdır. bi tarafın açılış ya da kapanış oranı uygun değil ise o kısmı almıyoruz yani 0,5 kısımını atlayıp 1,5 kısmına geçiyoruz.



    işte bu fotoğrafta 0,5 üst oranının 1,02 alt oranının 17 olduğunu görüyoruz. ikisi birden uymuyor. 1,5 kısmından başlıyoruz oranları almaya.6,5 oranlarıda uygun değil gördüğünüz gibi, yani 1,5 2,5 3,5 4,5 5,5 üst ve alt oranlarını alıyoruz excele. oranları ben şahsen bwinin açtığı oranları alıyorum. eğer bwin oran açmadıysa ikinci tercihim bets365 olmalı kesinlikle . bu iki site çok sağlam analiz yapıyor. diğer sitelerin analiz oranları çok kötü. isteyen istediği siteyi seçebilir fakat maximum başarıyı alamaz.

    oranları girdikten sonra 1 üst 1,5 üst yahut 3,5 alt 3,75 alt 4 alt gibi seçenekleri sistem size otomatik olarak verecektir. örnekte gördünüğünüz maçı sistem 3,5 alt olarak veriyor fakat üst oranları düşüşe geçmiş. oran düşüşleri sistemin verdiği sonucu desteklemeli arkadaşlar. örnek maçımızda sistem bize 3,5 alt diyor fakat oran düşüşleri üstü gösteriyor. bu sürprize açık bir maçtır ve uzak durmalıyız. maçın oran düşüşlerini ister siteden bakın isterseniz excelde alt üst kısmındaki ok işaretlerine basarakta yapabilirsiniz. örneğin üst oranı düştüyse üst kısımdaki aşağı ok işaretine tıklayın. alt kısımdaki yukarı ok işaretini tıklayın. analiziniz bitti ise oran temizleme ve yön temizleme butonları ile sayfayı yeni analiz için temizleyebilirsiniz. başarı yüzdesi yüksek bir exceldir arkadaşlar. 1,5 üst ya da 3,5 alt seçeneklerinde bir çok maçında 2,5 alt ya da üst geldiğini göreceksiniz ama risk almadan 1 üst yahut 4 alt oynamaya özen gösterin. hiç bir şey garanti değildir illaki yatan maçlar olacaktır. oranları dikkatli işleyiniz.
    http://dosya.co/j0zsnhfqmk8f/Kod33.xlsm.html


    kullanımla ilgili sorularınız olursa müsait oldukça cevaplayacağım. herkese bol şanslar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savas33 -- 27 Nisan 2017; 22:25:5 >
  • İşte Kod33 ün son hali arkadaşlar kullanımı zaten yazmıştım detaylı olarak. yine de excelin içinede kullanımı yazdım herkese bol şanslar...

    http://dosya.co/ccrx2wo2vmtr/Kod33.xlsm.html
  • https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ku_awH09hZDi1ilG1jOGC2X-qamp8QP7CqXCh7lJJ6s/edit#gid=2018338045



    Buda benim kasa sistemi excell dosyam her ay düzenli ilerlemeye calısıyorum. Acele etmemeye calısıyorum.maksimum oranım 2.00 olacak şekilde kendimi ayarlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende o siteyi diyecektim zaten sana , tahmin istiyorsanwww.kraltahminler.com a gir ücretsiz üye ol..adamların yazarları çok iyi yorumluyor bi kere dene derim kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

    hoca sen yaşıyon mu yaa :) seneler önce senin face grubundaydım 5 oran rolling falan deniyorduk :) maç paylaşmaya devam ediyor musun hala? tekrardan oynayalım

    Alıntıları Göster
    https://bahisvar2.net/konu/mix-kombine-kuponlar.64/
    şu alandan takip edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.