Şimdi Ara

İlk 500 bilişim şirketi araştırması başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk 500 bilişim şirketi araştırması başlıyor


    Türkiye bilişim sektörünün gelişimini gözler önüne sermesi ve yeni potansiyellerin açığa çıkarılması adına en önemli veri kaynağı kabul edilen “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” için başvuru ve araştırma süreci başladı.


     


    Ülkemizde bilişim sektörünün durumunu ve gelişimini anlamak adına önemli veriler ortaya koyan bu araştırma, şirketlerin kendi performanslarını, potansiyellerini ve rekabetteki konumlarını görmelerine yardımcı oluyor.


     


    18’inci defa yapılacak araştırmanın bu yılki ana teması “Bilişim Sektörü İş Dünyasında Kök Salıyor” olarak belirlendi. Katılım koşulları, başvuru formu ve tüm detaylar için www.bilisim500.com adresi ziyaret edilebilir. Son başvuru tarihi 28 Nisan 2017.


     


    Ayrıca Bkz.AMD Radeon RX 500 serisi resmiyet kazandı

    BThaber A.Ş. tarafından, M2S Araştırma ve Pazarlama A.Ş. ve Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi işbirliği ile sürdürülen araştırmanın sonuçları, Temmuz ayında düzenlenecek bir törenle açıklanacak. Bu yılki araştırma kapsamında 2000’den fazla firmanın veri paylaşması bekleniyor


     


    Genç şirketler Plus’la kendini gösterecek


     


    Bu yılki araştırmaya yeni bir özellik ekleniyor. İlk 500 listesinde büyüklük ve ciro olarak yer alamayan ancak kendi alanında veya bölgesinde güçlü konumda olan genç şirketler ve Anadolu firmaları, Plus değeri ile araştırmada kendilerine yer bulacaklar. Kendi kulvarındaki firmalarla yarışarak Plus tablolarında kendilerini gösterebilme şansı elde eden şirketler de Bilişim 500 kapsamında ödüllendirilecekler.


     


    Kurumsal şirketlerin sonraki dönemlerdeki satın alma kararlarında belirleyici rol oynayan Bilişim 500 araştırması, Türkiye bilişim sektörünün gelişimini, eğilimlerini ve beklentilerini ortaya koyması açısından benzersiz bir değere sahip.


     







  • "İlk 500 Bilişim Şirketi" demesek de, "İlk 500'e başvuranların İlk 500'ü" desek. Bu iş ancak ülkemizde başvuruyla olurdu.

    Düşünsenize bir dergide dünyanın en büyük 100 teknoloji şirketi sıralanıyor, MS, Apple, Google, Oracle, HP, DELL, Samsung liste için başvurmadılar diye listede yoklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 20 Nisan 2017; 17:10:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.