Şimdi Ara

Bitskins üzerinden dolandırıcılık Dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yahu arkadaşlar aklı erişkin bir insan zaten bu gibi saçma şeylere prim vermez. katekulli olduğunu bilir , yok item sahteymiş yok kontrolmuş. neyini kontrol ediyorsun arkadaşım gbt si mi var biz bilmiyoruz.
    işin kötü yanı bu gibi adi insanlar yaşı küçük insanları dolandırıyor.
    bu dolandırıcılar nasıl bulunamıyor aklım almıyor. şunları şöyle toplasalar ibreti alem olsun diye 10 yıl hapse mahkum etseler bak bakalım kim yeltenir daha dolandırıcılık yapmaya.
    milyonlarca takipcisi olan twitter ı hackliyor millet. bunları mı hackleyip bulamayacaklar ? tamamen saçmalık ya. tüm dünya ülkelerinin seferber olması lazım bence devir internet devri artık gerçek hırsız bitti sanal hırsız başladı. ceza almadıkca da önünü alamayız.
  • bot takliti olabilir birsuru kisi belki biri yanlislikla alir yada bilmiyen alir diye cop skinleri yada bazi nadir skinleri o fiyattan koyuyorlar sanirim 0 lanma olsa onlari gormeyiz heralde
  • Son zamanlarda daha sık başıma geldi uyarmak istedim özellikle csgolounge gibi sitelere trade bıraktıysanız sizi ekleyip geliyorlar sonra iteminizin 2 katını vermeyi teklif ediyor skin olarak ve diyor ki itemin Bitskins'de marketable mı onu öğrenelim (böyle birşey yok her item marketable) sonra alıcam diyor ve iteminizi siteye 99999$ dolara koymanızı istiyor kesinlikle koymayın sanırım fiyat sıfırlanıyor adam böyle 24 sayfa 100 dolar üstü envanter dizmiş haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 6 Nisan 2017; 12:15:14 >



  • uyarı için teşekkürler.
    umarım böyle emek hırsızları bir gün uslanmayı öğrenir ağlayanın malı gülene yaramaz illaki bir yerden çıkar.
  • Büyük ihtimalle sana trade atan botu taklit etmiştir.
  • knight'ta dupe numarası vardı ona benzemiş. biri dupe yapalım mı diye mesajı atar tamam dersin 999,999,999dan koy sonra tezgahı boz der sonra 999.999.999 şeklinde aralara nokta koyarak tekrar yaz der ve yaparsan 999 coinsden çekilir.
  • aynı şekilde bende bu sabah 7 sayfa aynı şekilde gördüm

    bunların amacı ne anlam veremiyorum bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.