Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.786
Cevap
40
Favori
256.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun TURK-NET e . Bunu ilk kaldıran olarak da çok güzel bir reklam yapmış oldular. Güzel hareketler bunlar.
  • Kota olsun diyenin bir şekilde bir konuda menfaati vardır, birlerine yalakalık için filan diyordur bunun başka açıklaması olamaz. Dünya gelişiyor bizi kıskandığını iddiaa ettiğimiz ülkeler teknoloji devrimleri yapıyor internet hızı kısıtlaması denen saçmalığı gündemlerine bile almıyorlar 70gb boyutunda ultra grafik kalitesi olan oyunlar yapıyorlar burada 3-5 kendini bilmez çıkıp hala bu pranga vuran engelleyici yasaklayıcı aşağılık bir uygulamayı savunuyor. O Kişilerin umarım Akk'si gelecekte bir gün kalkmaz, madem bu kadar aşıklar bu uygulamaya akk tamamen kalksa bile kendilerini 50gb hız aşımında internet kullanmama üzerine şartlandırsınlar oyun indirmek isterlerse de avuç yalarlar artık.



    Son not; teşekkürler ve tebrikler turknet kimsiniz nesiniz bilmiyorum konuya da çok uzağım ama ilk mesajı okuyup anladığım kadarı ile bir devrim yapmışsınız umarım bunun arkası katlanarak gelir hiç geri adım atmazsanız tebrikler tekrardan.
  • Bence tam tersi neden depolama yapayım indir seyret sil. Hatta iddia ediyorum kota kalktıktan sonra ilk 1-2 ay yüklenme olacak ardından belki eskisinden daha az kullanılacak. İnsanlar niye acele etsin ki diğer türlü aha hız 3 e düştü aç torrentti günlerce indirsin mantığı oluyor.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Siz söyledikten sonra bende açtım AKK'siz olarak dinliyorum.

    Olması gereken internet AKK'siz internettir!
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    telekomun fedaiside gelmiş
  • Bende otomatik arandım önce kabul etmedim sonra mh. Aradım taahhut ve ek ucret olmadan kotayı kaldırıyoruz dediler. Kabul ettim. Herkes için geçerlimi bilmiyorum.
  • TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]


    Herkese merhaba,

    TurkNet'in sınırsız AKN uygulaması ile açıklamasını bu linkten okuyabilirsiniz: https://turk.net/aknsiz-internet/

    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

    ---

    TurkNet AKN’siz Paketler ve Aktif Altyapı "YAPA"

    17 Mart Cuma günü kendi aktif altyapımız dahilinde hizmet verdiğimiz TurkNet'lilere aldıkları hizmeti fiyat farkı eklemeden AKN'siz olarak kullanmak isteyip istemediklerini sormaya başladık. AKN'siz interneti tercih eden müşterilerimizin AKN limitlerini hemen kaldırdık. Amacımız, santrallerde kurduğumuz aktif altyapımızın sağladığı avantajları öncelikle mevcut müşterilerimizle paylaşmaktı.

    Bu işi sessiz sedasız yapalım, önce mevcut müşterilerimizin internet deneyimini iyileştirelim derken, beklemediğimiz düzeyde bir ilgiyle karşılaştık. AKN'siz internet isteyen çok insan var diye düşünürdük ama doğrusu bu kadarını tahmin etmemiştik. Açıkçası bu ilgiye biraz hazırlıksız yakalandık. Bu yüzden yaptığımız ve yapacağımız şeyleri biraz daha detaylı paylaşmak istiyoruz.

    Aktif Altyapı Ne Demek?

    Türkiye'deki alternatif operatörler, kablo TV ve fiber ağ üzerinden verilen hizmetleri bir kenara bırakırsak, müşterilerine iki şekilde hizmet verebilir: Veri Akışı Erişimi (VAE) denilen yöntemle ya da Yerel Ağın Paylaşıma Açılması (YAPA) denilen yöntemle. Her iki yöntemde de evlerden santrale giden bakır kabloların kontrolü yerleşik operatördedir (Türk Telekom). Bu kablolar yıllardır devletin yatırım yaptığı, her operatörün yeniden çekmesi anlamsız olan, mülkiyet hakkı olmadan yerleşik operatörün kontrol ettiği kablolardır.

    VAE yönteminde, bu kablolar yerel santrallerde yerleşik operatöre ait cihazlarda (DSLAM) sonlanırlar. Veri oradan yine yerleşik operatörün altyapısını kullanarak bölgesel trafik teslim noktalarına iletilir. Bazı alternatif operatörler trafik teslim noktalarında bu trafiği teslim alıp kendi ağları üzerinden yönlendirirler. Biz de VAE yöntemiyle hizmet verdiğimiz noktalarda böyle yapıyoruz.

    YAPA yönteminde ise hizmet verdiğimiz noktalarda bakır kabloların uçları, yerleşik operatöre ait santral binalarında bulunan TurkNet'e ait cihazlarda sonlanırlar. Ondan sonra da tamamen TurkNet ağı içinde hareket ederler. TurkNet ağı, kapasitesini başka operatörlerle paylaşmaz, yedeklidir ve ihtiyaç oldukça kapasitesi kolayca artırılabilir. YAPA yöntemiyle hizmet verdiğimiz müşteriler bizim aktif altyapımız kapsamındadır.

    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

    YAPA Santrallerimizin Olduğu İller:

    Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.*

    *Adı geçen illerde YAPA altyapımız santral bazındadır, illerin tamamını kapsamamaktadır.

    Şu Anda TurkNet Müşterisiyseniz

    Eğer aktif altyapımız içindeyseniz biz size telefon, e-posta ya da SMS yoluyla ulaşarak paketinizdeki AKN limitini kaldırmak isteyip istemediğinizi soracağız. Bu geçişi yapmamız için hızınızın ne olduğunun, taahhütlü ya da taahhütsüz olmanızın, ne kadar zamandır bizimle olduğunuzun hiçbir önemi yok. Aktif altyapı dahilindeyseniz size ulaşacağız ve soracağız. Eğer size ulaşmamızı beklemeden, bu yeni paketlerden yararlanıp yararlanamayacağınızı hemen öğrenmek istiyorsanız Online İşlem Merkezi'ne girip "Size Özel Bölümü" altındaki Teklifler başlığı altına bakabilirsiniz. Eğer orada AKN'siz tarifeyi görüyorsanız, hemen geçiş yapabilirsiniz. Görmüyorsanız, henüz size aktif altyapımızdan hizmet veremiyoruz demektir. Ama bu dünyanın sonu değil. Aktif altyapımızı hızla büyütüyoruz ve bir gün sizi de bu altyapıya dahil edeceğiz. Bu olur olmaz biz size ulaşıp haber vereceğiz.

    Şu Anda TurkNet Müşterisi Değilseniz ve Olmayı Düşünüyorsanız

    Müşterimiz olmanızın önünde herhangi bir engel yok. Hemen web sitemizden başvuru yapabilirsiniz. Müşterimiz olduğunuzda eğer aktif altyapımız içinde olursanız siz de hızınızdan bağımsız olarak AKN'siz paketlerden yararlanabileceksiniz. Biz mevcut paketimize çok güveniyoruz ve çoğu müşterimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağından eminiz. Ama siz "ben sadece AKN'siz paket alabilirsem sizi tercih ederim" diyebilirsiniz. Şu an ne yazık ki sadece mevcut müşterilerimizin aktif altyapımız içinde olup olmadıklarını sorgulayabiliyoruz. Önce aktif altyapımız kapsamında olup olmadığınızı öğrenip sonra başvuru yapmak isterseniz, 20 Nisan'a kadar beklemenizi rica ediyoruz.

    Size bu tarihi hatırlatmamızı istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır. Formda e-posta adresiniz ya da cep telefonunuzun yanı sıra varsa ev telefonu numaranızı paylaşırsanız, sorguyu sizin adınıza yapıp sizi herkesten önce haberdar edebiliriz.

    [FORM linkte yer almaktadır.]

    AKN’siz Hayat

    Mevcut müşterilerimizin AKN limitlerini kaldırmaya başlayınca tebrik ve sevinç mesajlarının yanı sıra bu işin mümkün olamayacağı, altyapımızın bunu kaldırmayacağı, birilerinin buna izin vermeyeceği, bunun bir "pazarlama hilesi" olduğu gibi çeşitli yorumlar aldık. Bunların hiçbiri doğru değil.

    TurkNet Altyapısı Çok Sayıda AKN’siz Aboneyi Kaldırabilir mi?

    Kesinlikle Evet. Bu hizmeti sadece aktif altyapımız üzerinden vermemizin sebebi zaten bu. Aktif altyapımızdan hizmet verdiğimiz müşteri sayısıyla ilgili kısıtımız ağ kapasitemiz ya da altyapımız değil, TurkNet'e ait cihazların olduğu santral sayısıdır.

    TurkNet AKN'siz Hizmet Verdiği TurkNet'lilerden Zarar Etmez mi?

    Hayır etmez. Her ne kadar müşterilerimizi çok sevsek de bir şirket olarak zararına iş yapmamız mümkün değil. Yukarıda anlattığımız VAE yönteminde, biz yerleşik operatöre hem bakır kabloları kullanmak için, hem de onların cihazları üzerinden geçen trafik için para veririz. TurkNet kullanıcılarının kullanımı arttıkça, bizim maliyetimiz artar. Trafik teslim noktaları ve yurtdışı çıkışlarının maliyeti, bu yerelde oluşan trafik için oluşan maliyetin yanında çok küçüktür. YAPA yöntemiyle hizmet verdiğimiz noktalarda bu yerelde oluşan trafik bizim için ekstra maliyet oluşturmaz, bu yüzden trafik teslim noktaları ve yurtdışı çıkışlarında artacak trafiğin maliyetini karşılayabiliriz ve YAPA yatırımlarımızı yapabiliriz. Dolayısıyla, aktif altyapımızı genişletmemizin önünde finansal bir engel yok.

    Birileri TurkNet'e Dur Demez mi?

    Hayır demez. Telekomünikasyon piyasasını düzenleyici kurum olan BTK, zaten bir süredir AKN ile ilgili uygulamaların tüketici açısından iyileştirilmesini istiyor. Biz de aynı fikirdeyiz. Zarar etmeden müşterilerimize elimizden gelen en iyi internet deneyimini yaşatmak istiyoruz. Bunu engelleyen herhangi bir yönetmelik ya da kanun yok. Tersine, devlet de bu konuda bizimle aynı fikirde.

    Bu Bir "Pazarlama Hilesi" Olabilir mi?

    Bizi en çok üzen soru bu oluyor. Telekomünikasyon sektörü olarak müşterilerimizi o kadar çok üzmüşüz ki, iyi niyetli uygulamalar bile şüpheyle karşılanıyor. Amacımız, en azından TurkNet özelinde, bu algıyı değiştirmek ve TurkNet'in güvenilir olduğunu herkese kanıtlamak.

    Tamamen şeffaf olmak adına sayıları sizinle paylaşıyoruz. Şu anda 150.000 civarında bireysel TurkNet'li var ve bunların %20'sine YAPA yöntemiyle hizmet veriyoruz. Önümüzdeki sene bu oranı iki katına çıkartmayı hedefliyoruz. YAPA yöntemiyle şu anda 200 santralde hizmet veriyoruz. Bu 200 santrale bağlı her aboneye de bu hizmeti veremiyoruz. Abonenin santrala yakınlık, bağlantı türü gibi bazı kriterlere de uyması gerekiyor. Yine de tahminlerimize göre, bugün bu 200 santralden YAPA yöntemiyle hizmet verebileceğimiz en az bir milyon hane var. Yani sadece birkaç kişiye verebildiğimiz bir hizmeti herkese sunabiliyormuşuz gibi yapmıyoruz. Kısacası biz "pazarlama hilesi" sevmiyoruz.

    AKN'siz hizmeti ilk defa yaygın olarak sunma çabamıza gelen destek mesajları için hepinize teşekkür ediyoruz. Biz olması gerekeni yapıyoruz. Her gün, daha da iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

    Keyifli internetler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 9 Aralık 2021; 16:29:24 >







  • Adamlar AKK kaldırdı ama hala konuda laf eden kişileri görmek mümkün.

    Ben her zaman diyorum bu millete yaranamazsınız diye adamlar 1,5 ay önceden hız düşümü uygulamak yerine standart bir paketten hemde gayet tatminkar olan bir hız miktarıyla adil kullanım kotasını kaldırıyor kademeli olarak daha ne yapsınlar beyler, yıllardan beri ağlamıyormusunuz AKK diye ?

    Ayrıca abanma olur çöken olur diyenlere gülüp geçin adamlar 100 megabite kadar 150 GB kotalı paket veriyorlardı ve bu trafiği dahi hatları rahatlıkla kaldırırken bunca müşteriye rağmen şimdi 16 megabit sınırsızı kaldırmaz demek mantığa aykırıdır aynaya gidip bir kendinize anlatın bakalım eminim gülme gelicektir.

    Bende VDSL müşterileriyim ve daha aranmadım bekliyorum açıkcası olmadı hattımı ADSL geçirip 16 megabit sınırsız kullanabilirim rahatlıkla her işimi görücektir.




  • Bende aynı şekilde arandım , çok hoş bir gelişme oldu bu zira 2019 da olması bekleniyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 17 Mart 2017; 14:23:41 >
  • 15 ay civarı bir süredir kullanıyorum , bugün öğlen saatlerinde bende arandım ve yaklaşık 15 dk sonra "AKN" kalktı.

    Not : Bazı arkadaşlar altyapı nasıl kaldırıcak vs.. demiş , Turk-Net hali hazırda 150-200 GB kota vermekteydi ve ben genel de ayı 230-240 GB civarı bir rakamla bitiriyorum , AKN nin kalkması benim ve birçok kişinin kullanım oranını inanılmaz oranda değiştirmiycek lakin belli bir orandaki azınlığın kullanımı belki 2 ye 3 e katlanabilir lakin bu durum sorun yaratıcak bir trafik oluşturmıycaktır , oluşabilicek tek sorun 7/24 download kuran bir kesim insan var , bu insanların sayısı belli bir oranın üzerine çıkarsa kendilerine özel bir yaptırım uygulanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 17 Mart 2017; 17:03:17 >
  • Herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle

    Ses kaydı için:https://soundcloud.com/user-135433288/turknet

    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]


    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]


    Türknet gerçekten son zamanlarda çok başarılı atılımlar yapıyor başarılarının devamını dilerim




  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    İşte bu "bu olay bana yaramıyorsa kimseye yaramasın" mantığından çıkılmadığı sürece akk gider aks gelir. Zamanla olacak diyoruz hala aynı yazılar
  • arap telekomda topçuya vereceği parayı oda kaldırsın akk yi altyapıyı düzeltsin
    tt satıldığından beri şu ana kadar o paralar ile 10 tane türkiye altyapısı yapılırdı be
    verdiğim para haram zıkkım olsun kan kussunlar ölsünler gebersinler işkence çekerek inşallah
  • Kota olsun diyen arkadaşlar, vizyonsuzsunuz ve yasakçı zihniyete farkında olmadan katkı sağlıyorsunuz, kimse evinde datacenter barındırmıyor, her gün tb'larca veri çeksin.

    He ayrıca mesela akk'sı dolunca sabah akşam 3mbitle torrentini açık bırakan arkadaşlarım vardı sırf telekoma kıl oldukları için, alayı Türknet'e geçti, şimdi dedikleri olay şu "150 gb bile zar zor doluyor", bir şeyi yasaklarsanız, onu cezbedici hale getirirsiniz. Kota olayı saçmalıktan başka bir şey değildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Martin


    quote:

    Orijinalden alıntı: harce74

    adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

    ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

    herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

    Senin gibiler AKK hakediyor kusura bakma..

    Adamlar İzmir`de dağın başına dahi bu sistemi getirmişler demekki çalışıyorlar ama siz böyle yaparsınız bu firmalar nasıl ilerliyecek acaba ?

    Hem AKK var diye zırlarsınız hemde kaldırılmasına bu kadar yaklaşılmışken saçma sapan sebeplerden dert yanarsınız.

    Buyur koştur şikayet et ama 2-3 gün sonra bu paket kaldırılıpta 2,5 megabitle sürünürken gelip buraya ağlama..

    kardeşim bir zaman verilmiş ve o zamana uymak zorunda eğer akk yi kaldıracaksa adaletli bir şekilde kaldırsın asıl siz hak ediyorsunuz akk yi ben aynı parayı vereceğim adamın altyapısı var diye kafasına takmadan internette dolanacak yok öyle yağma derler adama bizim suçumuz ne şimdi altyapı yok diye çek cezanı diyorlar resmen birde burada haksız kişileri savunuyorsun ben 2 sene altyapı yok diye 5 mgbitle sürüneyim sen istediğini yap oh ne güzel be
    madem akk yi kaldırıyor altyapı olmayan yerleri de kotayı artırsın o zaman bunu yapması çok mu zor örn 500 gb birileri refah düzeyine erişirken diğerleri neden sürünüyorlar vicdanına sor bakalım el veriyor mu bu durma az insaflı olun

    Int32.Parse

    Her konuda aynı şeylerı tekrarlıyorsun.

    Diğer konuda aynen şu cümleyi kurmuşsun ''VDSL alanların bizden yüksek hız aldığı yetmiyormuş gibi birde bu çıktı başımıza.''

    Ciddi problemlerin olduğunu varsayıyorum yoksa bir insan bu olaya nasıl böyle bakış açısıyla anlamak zor.

    Ne bekliyordun 81 ilde birden toptan kaldırılacağını mı ? Buna sence Türk Telekom izin verirmi tümden kendi altyapısında ? Şöyle düşün sen bayisin X malını 5 TL satıyorsun, aracı firma geldi tüm nakliye işlemleri senden 1 alırım 3 satarım dedi sen kabul edermisin ? Hem senden ucuza alıcak, hemde tüm taşıma masrafları sana dahil olmak üzere ve birde senden ucuza satıcak ?

    Yapmayın arkadaşlar az olaya bakış açınızı bir genişletin..

    Türknet ana santrale kendi cihazlarını koyucak ve buraya kadar verilen trafik altyapısını kendisi sağlıyacak.Türk Telekom altyapısını ise senin ile bu santral arasında bağlantı kurmak için kullanıcak sadece..

    Böylece yoğun trafik altyapısını kendisi üstlendiği için hem paketlerinde hemde fiyatlarda esneklik yapabilecek.

    Türknet zaten yıllardır Türk Telekom altyapısını kullanarak hizmet sağlamakta ve internet başvurunuz onaylandığında Türk Telekomdan bir teknik görevliyi gelip bu bağlantıyı sağlamakta.

    Hem bunu bilip hemde böyle tutarsızca açıklamalar nasıl yapılıyor hayret ediyorum. Adamlarında canına tak etmiş bu bağlılıkki 1-2 adım atmaya karar vermişler.

    Türknet babamın firması değilki savunalım ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler 2-3 sayfa öncesine gidersen açıklamasını yaptım.

    Kısaca özet geçmek gerekirse zaten çoğunlukta ADSL olan ve maksimum 16 megabite görülebilen altyapılarda Türknet YAPA sistemi sayesinde kendi mevcut müşterilerine AKK kaldırıyor ve ADİL bir çözüm sunuyor. Bugün başka bir firmalada olsanız 1-8 arası hızınız 3 megabit, 8-16 megabit arası hızınız 5 düşücekti yeni yasadan sonra çok mu şey değişecekti sizce ? Gene burda saydırıyor olucaktınız..

    Ama Türknet öyle akıllı bir firmaki hem VDSL kullanıcıları AKK erişim hızı sonrası 16 yada 24 megabit düşücek bundan sonra yeni mevcut yasa gereği, hemde ADSL kullanıcılarda AKK sistemi uygulamıyarak altyapılarının varsayılan en yüksek hızda internet alması sağlanıcak. Zaten altyapınız iyiyse 10 megabit kafadan rahat görürsünüzki hem VDSL hem ADSL kullanıcıları arasında dengeyi sağlamış olucaklar.

    Hala bunu görmeyip Tırknet AKK kaldırdı şikiyet idilim dostlar...

    Edin abicim edin gidin Bimer yazın hatta durmanız kabahat.

    Adamlarda burda İzmir / Cennetçeşme dağın tepesi neredeyse buraya bile Yapa sistemini kurmuşlar yeni Türknet bağlatan akrabamı 2 gün olmadan direk geçirdiler az sabır..

    Allah`ım ne günlere kaldık yarabbim.




  • Dün türk.net yerine türksatı aramışım. Dedim akk kaldırmışsınız doğru mu? Hayır hepsinde devam ediyor dedi. Türk.net değil mi orası deyince türksat dedi bende kapattım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74

    adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

    ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

    herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

    Senin gibiler AKK hakediyor kusura bakma..

    Adamlar İzmir`de dağın başına dahi bu sistemi getirmişler demekki çalışıyorlar ama siz böyle yaparsınız bu firmalar nasıl ilerliyecek acaba ?

    Hem AKK var diye zırlarsınız hemde kaldırılmasına bu kadar yaklaşılmışken saçma sapan sebeplerden dert yanarsınız.

    Buyur koştur şikayet et ama 2-3 gün sonra bu paket kaldırılıpta 2,5 megabitle sürünürken gelip buraya ağlama..




  • Şu kota olsun diyenler sanki babalarının su depolarından muslukla su alıyorlar.

    Kafalarından saçma sapan mantık uydurup inanıyorlar birde.Günlük 5gb demiş biri,Steamde 1 oyun 50gb olmuş sen hangi evrende yaşıyorsun birader? Nasıl bir zihniyetsin sen ya. İlle kota istiyorsan sana koysunlar,bize değil.
  • Resmî konu ne anasını satayım? Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığımı açtı konuyu?
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    Sizin firmanin isine gelmedi tabi demi.
  • türkneti devlet kurumu gibi görüp herkese eşit hizmet verecek herkese aynı şeyi verecekmiş yada zorundaymış gibi
    yorum yazanlar var abi gerçekten komedisiniz serbest piyasa abicim 10 lirayada verir bedavada verir bana bedava hizmet verir sana 500 liradan verir serbest piyasa
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.