Şimdi Ara

This Is the Police PS4, Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Bugün, geliştirici Weappy Studio ile dağıtıcı THQ Nordic, strateji/macera oyunu This Is the Police'in konsol çıkış tarihini duyurdu.
       
       This Is the Police, 22 Mart 2017 tarihinde hem kutulu hem de dijital olarak PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 
     

    Derin bir yolsuzluk, suç ve entrika hikâyesine dal. Cesur Emniyet Amiri Jack Boyd olarak dibe batmakta olan Freeburg şehrinin karanlık kısmıyla yüzleşeceksin. Jack, doya doya harcayabileceği parasını alıp emekli mi olacak, yoksa beş parasız ortada mı kalacak? Yoksa daha da kötü bir şey mi olacak?
     
       This Is the Police şu anda PC/Mac/Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.








  • That's the sound of da police woop-woop!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu tavsiye ederim gayet ucuz bir fiyata satın aldım. Öyle aman aman detay seviyesi yok o yüzden kafa dağıtmak için oynanabilir. Konu yaptığınız şeylere göre gelişiyor ve değişiyor hem Mafia ile aramı iyi tutayım ve devlet ile kısmı oyunun odak noktası. Birçok yanlış seçim yüzünden eski savelerden başladığım oldu. Eğer diyalog okumayı seviyorsanız ve management oyunu olsun fakat kafa dağıtmak için de oynayayım öyle aman aman detaylı olmasın diyorsanız alabilirsiniz.
  • hala pür dikkat darksiders 3 ne zaman duyuracaklar onu bekliyorum thq nordic yazısını gördükçe bir hevesle geliyorum ama hep aynı umarım yakın bir zamanda yapılıyor olduğunu yada yapıldıysa duyurulmasını söylerler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Sparda_

    hala pür dikkat darksiders 3 ne zaman duyuracaklar onu bekliyorum thq nordic yazısını gördükçe bir hevesle geliyorum ama hep aynı umarım yakın bir zamanda yapılıyor olduğunu yada yapıldıysa duyurulmasını söylerler


    E3'te yer ayırmışlar kendilerine. Orada gelecek bence duyuru.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Listeye aldım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.