Şimdi Ara

oto teybini monitöre bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar trident 990 marka vcd, dvd li ve 3,5" ekranlı, usb girişli ve sd-mmc kart girişli yeni bir oto teybi aldım aldığım teybin monitor çıkışı olduğunu söylediler ben bu teybi normal bilgisayar monitörüne bağlamak istiyorum. yalnız beraberinde verilen kablolarda normal monitor çıkış ucları yok normal tv çıkışı var monitore bağlamak için ne yapmam gerekiyor haricinde bir ara kablosumu yapmam lazım yoksa özel kabloları mı var... acil yardımcı olabilirseniz.



  • arkadaşlar hepinize öncelikle ilgilerinizden dolayı teşşekkür ederim

    lcd monitorü almadım hala ama %99 ihtimal ilehttp://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=1731 bu linkteki ürünü alacağım yani monitroün fotossunu koyamıyorum.

    gelelim teybe maalesef teybide alıralmaz arabada teyp olmadığından monte edince onunda resimlerini koyamadım ama teybin çıkışlarında vga çıkışı yok sadece normal hani vcd giriişleri varya 3 li onlardan var. benim aklımdan şöyle bir fikir geliyor tabi sizderin oluru doğrultusunda yapacağım.

    bir tane vga kablosu alıp bir ucunu kesecem ve ucları sırayla deneyeceğim hangisinde görüntü alırsam onu sabitleyeceğim. bunu şu anda kullandığım işyerindeki monitor ile yapacağım. tabiki bunları yaparken monitöre bir zarar verirmiyim artık onuda bana siz söyleyeceksiniz. tabiki zahmet olmaz ise




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.