Şimdi Ara

Tedarikçisi Hazır Anahtar Teslim e-ticaret Sitesi Sektörde İlk Geleceği Parlak Kaçırm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi: Telefon ile verilecektir. (0850 304 27 40)
    İstenilen Fiyat: 750 TL (ufak da olsa pazarlık payı vardır)
    Sitenin Aylık Getirisi: proje yeni getirisi yok
    Sitenin Kategorisi: ev ürünleri e-ticaret
    Günlük Tekil Hit Sayısı: sayyac eklenmedi
    Satışa Hosting Dahilmi?: evet dahildir kendi sunucumda barınabilir.
    Banlı Olduğu Sponsor: yok
    Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
    Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi: Evet dahildir. ( tüm eklentiler lisanslı özel eklentilerdir)
    Özel Notlar:Lütfen aramadan önce tüm açıklamayı okuyun!
    Merhabalar değerli arkadaşlar beni bu platformda çoğu arkadaş tanır. Gerek e-ticaret alanında gerek danışmanlık alanında ücretli/ücretsiz desteklerim olmuştur.
    Birçok arkadaşı e-ticaret alanında yetiştirmekteyim, destek sağlamaktayım.

    Şimdi siteye gelecek olursak site alan adı marka olacak şekilde seçildi ve araştırması yapıldı marka olmaya müsaittir.

    Ürünler her şekilde satılabilecek ürünlerdir. Şu anda tedarikçi firma sektöre yeni girdiği için tüm ürünlerin aramalarında %90'ında web sitemiz ilk 2 sıralamada yer almaktadır. Kar oranınız %30-70 arasındadır. Kesinlikle satılmayacak ürünler değildir 2.500+ adet ürün bulunmaktadır ve stoklar sürekli güncellenmektedir.

    Site özel olarak 10 günlük bir sürede tasarlandı. Etrafımızda eşimiz dostumuza sorularak sitemizde nelerin olması nelerin olmaması gerektiği konusunda ufak bir bilgi toparlanması yapıldı. Özel Android APK uygulaması hazırdır Google Play Store ya bir arkadaş aracılığı ile gönderildi maximum 36 saat içerisinde indirilebilir halde olacaktır.

    Tedarikçi firma ile kesintisiz XML entegrasyonu yapılmıştır. Tek tuş ile stokları güncelleyebilir, yeni stoklara giren ürünleri kolaylıkla ekleyebilirsiniz.
    Firma her konuda destek olmaktadır. Piyasada ürünlerin fiyatları çok uygundur.

    Sitede özel 100$ değerinde özel SEO eklentisi mevcuttur. Bu eklenti sayesinde XML ile gelen ürünlerin açıklamaları, etiketleri ve keyword (anahtar kelimeleri) özel olarak ayarlanmıştır. Bu eklenti sayesinde özel sitemap, google rich snippets özellikleri mevcuttur. Bunların hepsini tek panelden yönetebilirsiniz.

    Sitede özel olarak geliştirilen SMS entegrasyon firması modülü mevcuttur. Sitede sipariş geldiğinde hem müşteriye, hem site sahibi tarafından girilen numaraya SMS gider. Üye olduğunda, iade ve kargolandığında SMS gider.

    Siteye özel DESTEK MASASI modülü eklendi. Bir müşterim için özel olarak düzenlediğim bu yazılımı web sitemde kullandım ve inanıyorum ki işinize çok yarayacak bir eklenti.


    Site için biçtiğim fiyat inanın uğraştığım zamana bile değmiyor. Tasarım çalışması için özel olarak uğraşıldı. Mobil site için özel çalışıldı. Daha önceden sattığım web sitelerinden esinlenerek tüm gelen taleplerin hepsi bu sitede mevcuttur. Bir arkadaşım gelip şu olsa daha iyi olur dediği tüm eksiklikler bu siteye entegre edildi. 10 gündür aralıksız çalıştığım gecemi gündüzüme kattığım bu proje umarım siteyi geliştirebilecek, değer verebilecek masraf edebilecek bir arkadaşın eline geçer. Çünkü çöp edecek birisinin eline geçerse çok üzülürüm. Çok emek verdim.

    Site için anlaşma olursa kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz tek çekim veya 9 taksit olarak da satın alabilirsiniz şirket olduğum için +KDV ile bu konuda da yardımcı olabilirim.

    Sitede sayamayacağım onlarca eklenti mevcuttur, hepsini tek tek burada yazdığımda epey bir geniş konu oluşur bu sebeple sorusu olan arkadaşlar özel mesaj ile veya telefon aracılığıyla ulaşabilir.

    Şimdiden alacak arkadaşa HAYIRLI UĞURLU OLSUN.







  • 
Sayfa: 1 sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.