Şimdi Ara

Türk Telekom’dan dijital ödeme hizmetleri hamlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom’dan dijital ödeme hizmetleri hamlesi

    Son dönemde tüm dünyada dijital ödeme hizmetlerinin popülaritesi hızlı bir şekilde artıyor. Ülkemizde ise ödeme hizmetleri sunan şirketlerin sunucularını ülke içinde bulundurması zorunluluğu özellikle yerel şirketlerin elini güçlendiriyor. Paypal’ın bu nedenle ülkeden çıkışının ardından birçok yeni servis duyuruldu.

     

    Bunlara son eklenen isim ise Türk Telekom. TT Ödeme Hizmetleri A.Ş. adıyla Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan Ödeme Hizmetleri Lisansı alan Türk Telekom, kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından da yasal bir kimlik kazanmış oldu.

     

    Türk Telekom Dijital Ödeme Sistemleri Direktörü Zeynep Bosna, adım attıkları bu yeni alan ile müşterilerin hayatlarını kolaylaştıracak dijital ödeme seçenekleri sunacakları belirtiyor. Türk Telekom’un özellikle konusunda bir dizi yenilik sunması bekleniyor. Bu tür hizmetler, özellikle kayıt içi ekonominin gelişmesi yönündeki pozitif etkisiyle hükümetler tarafından da destekleniyor.

     

    Türk Telekom’un ödeme hizmetleri birimi aslında Nisan 2013’te kurulmuştu. Haziran 2015’te ise BDDK’ya lisans başvurusu yapılmış ve gereklilikler tamamlanarak yasal yeterlilik Ocak 2017 itibariyle alınmış oldu. Türk Telekom, Finansal Teknolojiler alanındaki rekabette daha da güçlü servisler ile öncü bir isim olmayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde şirket cephesinden bu odakta yeni çözümlerin duyurusu yapılabilir. 








  • türk telekom logolu herşey benden uzak dursun..

  • Önce türk telekom adam akıllı internet hizmeti sunsun.O kadar mağdur insan var.İstediği gibi at koşturup tekellik yapabiliyor.Diğer isslerin gelişmesini engelliyor.Telekomdan adam gibi hizmet olmaz.Bu da olmayacak.Yıl olmuş 2017 hala adsl denen çağ dışı sistemi kullanan insanlar var.

    Adam akıllı bir şirket olsun da ondan sonra geliştirsin bu ödeme sistemini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 10 Ocak 2017; 20:10:42 >
  • gereksiz...
  • Paypal yakınından bile geçemez!
    ve
    Gereksiz...
  • Türk Telekom'dan alınan hediyelerden ötürü mü acaba paypal ülkeden şutlandı diye insan düşünüyor şimdi. Özelleştirilmiş olmasaydı belki güvenebilirdik ama şu an başında İngiliz İstihbaratı mı var ne var belli değil. O yüzden buna ancak Jet Fadıl'a defalarca inanıp defalarca dolandırılan saftirikler güvenir. Zaten batıyor söylentileri de çıktı. Artık bizim devlet batmasın diye elin yabancılarına (ya da ortakları araştırmak lazım akraba falan var mı) bolca teşvikler, krediler mi verecek ne yapacak göreceğiz. Ayda bir Roket vardı, onu da kapattılar.

  • yerin dibine giresin ttnet

  • internet sorununa bende katılıyorum mobilde ciddi yavaş diğer firmalara göre...

  • Kesin Ebay bunu ödeme yöntemlerine ekler, çok işimize yarar
  • Türk Telekom'un başına iki üç tane elektronik haberleşme mezunu 30 yaşını aşmamış insan koysalardı şu durumundan daha iyi olurdu kesinlikle

    reklam yaparken bile rakiplerinin ekmeğine yağ sürüyorlar. Reklam politikaları bile tamamen ofsayt
  • bu şirket müşteri kazıklamaktan müşteriyi başından salmaktan yalan bilgi vermekten başka halt ettiği yok.

    09 Ocakta Müşteri temsilcisini arıyorum diyorumki "bağlantı hızım 0,44 problem nedir acaba AKN kotasınımı aştım." ilk cevabı evet 55 gb olmuş. 2 dk sonra yok 43gb olmuş diyor ve arıza kaydı açıyor. ertesi gün arayorum diğer bir müşteri temsilcisi tüm olayı başından anlattırarak diyorki" AKN kotanız dolmamış daha 35 daha var"
    Sabahta arıza hakkında mesaj eliyor. "beyfendi AKN kotanızı aştığınızda dolayı hızınız düşürülmüş.

    Allah belasını versin cehenneme düşersin sende inşallah.

  • mobil ödeme sistemi ile abuk subuk sitelere abone ettiler...saol adı türk kendi olmayan telekom

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.