Şimdi Ara

Oyunun yapay zekası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fm 2007 - 2017 versiyonları arasından oynadığım en kötü versiyon oldu 17. Neresini tutsak dökülüyor. 2 sezon kullanıp şampiyon olduğum taktikle 3. sezon galibiyet alamıyorum. Defansı gömülü yap diyorum toparlayıcı defans kullanıyorum arka taraf hala yol geçen hanı. Bruma gibi adamlar çalım atamıyor. Karşı takımda 4 kişi çalımlayıp gol atan serdar özkan yeteneğinde oyuncular var. Rakip takımın çizgiye inip açtığı hemen her orta gol oluyor. Ben talimat verince çizgiye inen yok. 20 milyonu kabul etmeyen kulüp aynı oyuncuyu 3.5 milyona başka takıma satıyor. Her oyuncu serbest kalma bedeli istiyor ve temsilci zorunlu hale getirip elinizi kolunuzu bağlıyor. 5 milyon sözleşme yenileme ücreti + 3.5 milyon temsilci ücreti isteyen oyuncular var ki şaka gibi. 6.75'e gözden düşen berahino'yu alıyorum gelir gelmez değer 25m. Kulüp bu transferin finans açısından bilmem ne olduğunu düşünüyor. Transfer paramız da var yani kısıtlı değil. Piyasadaki taktikleri incelerseniz hemen hepsi 4-2-3-1 şeklinde. Demek ki en çok bu işliyor. E kardeşim 4-4-2 3-5-2 vs neden var o zaman? En iyi rol Tam, yardımcı ve yaratıcı forvet ise fırsatçı filan niye var. Asıl rolü fırsatçı olan adam yaratıcı forvet rolünde oynatılmadan gol atamıyor (james wilson). Kısa pasla, risksiz, barça tarzı taktik yapıyorum kaliteli oyuncularla hespi adam geçmeye çalışıyor. Kontratak futbolu oynatayım hızlı çıkalım diyorum. Aldıkları topu bam güm ileri vuruyorlar. Pilot kulüp istiyorum güney koreden takım seçiyorlar. Gerçekten bıktırmaya başlayan bir hal aldı. Alberto Paloschi'nin Poacher rolüyle çılgınlar attığı versiyonu hatırlayan varsa bi deyversin bana... 2011 miydi?




  • Ne kadar zeka! denilebilecekse.

    Ya arkadaş işsiz modunda başlıyorum tatile çıkıyorum. başka takımların durumlarını inceliyorum. daha ilk yarı bitmeden TR den örnek vereceğim. 3 Büyüklerden birisi mutlaka rezalet durumda hocasını kovuyor. saçma sapan transferler yapıyorlar(kiralık taaa meksika dan atıyorum)

    Bu takımların maddi durumları bu derece rezalet olamaz.

    Özellikle Beşiktaş ta çok manasız şeyler oluyor. Gerçek hayatta forma şansı bulamayan adamlar ilk 11 oynuyor. Quaresma gerçekte Beşiktaş ta çok mutlu iken oyunda gitmek istiyor.

    Hele zaten Beşiktaş ın bir dizilişi var midem bulanıyor gördükçe. Teknik direktör sıkıntısı var daha sezonun ortasına gelmeden her takım hocasını kovuyor. Mesela BJK Şenol Güneş i kovup Tamer Tuna yı hoca yapıyor Fenerbahçe Dick i kovup Şenol Çorlu diye birisini hoca yapıyor

    Avrupadan gördüğüm bazı şeyleri söyliyeyim.

    Çok çabuk teknik direktör değiştiriliyor. Conte Chelsea çalıştırırken 1 sezon sonra Juventus a geri dönüyor. oyunun şunu teşvik etmesi lazım istikrar başarıyı getirir sürekli teknik direktör kovulma olmamalı bana göre.

    Adamların rakibi yok gerçekten yine aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze seriyorlar sıkıldım artık. işsiz olduğum için oyunu uygunada bulunca dayanamadım aldım. yine pişmanım yine oynayasım gelmiyor artık.

    Şu lanet oyuna adam akıllı bir zeka getirsinler ya bıktım artık.







  • maalesef TR ligi icler acisi. 4.sezondayim ve besiktas ilk 6 haftada galibiyet gormedi. Fener ve GS disindaki takimlar belli ki gelisi guzel ayarlanmis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: - The Stig -

    maalesef TR ligi icler acisi. 4.sezondayim ve besiktas ilk 6 haftada galibiyet gormedi. Fener ve GS disindaki takimlar belli ki gelisi guzel ayarlanmis.

    Gerçekten çok kötü.

    hoca değişimlerine uyuz oluyorum. bu kadar kötü gitmemeli her şey takımlarda. amacımız zaten şuan ki hocalarla yarışmak. anasını satayım bakıyorsun Jurgen Klopp kovuluyor hemen
  •  Oyunun yapay zekası !

    Şu rezalete bakar mısın ya. geçen senenin şampiyonunun değeri 34,5,Gs 41 FB 56 sanırım.

    bu kadar düşük olamaz
  • Merhaba genel olarak söylediklerinize katılıyorum benim kariyerimde de Beşiktaş Tamer Tuna ile anlaştı şenor çorlu dediğiniz Fenerbahçe'nin alt yapı hocası sanırım oyun mekaniği kulüp için simge olan isimleri ön plana çıkarma üzerine kurulu ayrıca everton her kariyerimde sürekli hoca değiştiriyor ve genelde hep van gaal ile anlaşıyor. Genel olarak hak veriyorum sizlere hele Türkiye ligi tam rezalet.



    Kadro değer konusunda bi anlaşmazlığımız var ama kadro değeri olan takımların şampiyonluğuna göre hesaplanmaz piyasa değerine göre hesaplanır Manchester orta sıralarda olduğu halde kadro değeri yüksektir mesela Fenerbahçe'nin yüksek olmasının nedeni mevcut oyuncuların piyasası hak kesa Galatasaray da öyle. Fenerbahöede mesele kjaer skertel lens ve robin Van persie oyun mekaniğine göre oldukça yüksek değerli oyuncular
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekte

    FB değer : 161

    BJK değer : 127

    GS değer : 111

    değer olayı önemsiz demek istediğim. geçen sene şampiyon olmuş takım bu sene de iyi gidiyor bu kadar kötü olmamalı bir önceki şampiyon.
  • 17de ne zaman TR Ligi oynasam hep nedense Bursaspor ilk 3'e oynuyor burada bir yapay zeka hatası mevcut. Bursanın takım uyumu hatsafhada. Tavsiye ederim her sene ilk3 garanti :)
  • O değil de bi BJK kariyerine başladım. İlk maç İnönüde GS maçı. 33000 deplasman seyircisi geldi şok oldum. Böyle saçmalık mı olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donald Trump

    O değil de bi BJK kariyerine başladım. İlk maç İnönüde GS maçı. 33000 deplasman seyircisi geldi şok oldum. Böyle saçmalık mı olur?

    yanlış bakmışındır kanka :D mümkün değil :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Donald Trump

    O değil de bi BJK kariyerine başladım. İlk maç İnönüde GS maçı. 33000 deplasman seyircisi geldi şok oldum. Böyle saçmalık mı olur?

    yanlış bakmışındır kanka :D mümkün değil :D

    Maçtan önce bu haber gelince dedim bug oldu heralde 33k seyirci gelmez yani.

     Oyunun yapay zekası !

    Ama geldi.

     Oyunun yapay zekası !
     Oyunun yapay zekası !

    Fabri antrenmanda 8-10 ay sakatlanmıştı onu da ekleyeyim.




  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    resmen rezalet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.