Şimdi Ara

Şimdi kime oy vereceğiz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
929
Cevap
6
Favori
27.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugüne kadar hep Chp'ye oy vermiş biri olarak aşırı solcuların gerizekalı terörist sevici hareketlerinden dolayı beni soldan soğuttular. sağ partilerin duruşu da iyi değil. şu an gerçekten kararsızım. yeni bir umut lazım artık. bu partilerle daha olmaz gibi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum ki MHP şu saatten sonra adam olmaz.Ve yine üzülerek söylüyorum ki bir sonraki seçimde(tabi o zamana kadar seçim kalırsa) MHP mecliste yer almayacak.Keşke böyle olmasaydı ama MHP nin başında kendi kendiyle çelişen birı var.MHP nin başında MHP nin iktidar olmak gibi bir amacı yoktur diyen biri var.MHP nin başında ülkücüğü bitiren bir adam var.MHP de artık vatan millet kavramı yok.MHP nin başında sadece kendi ölümüne kadar yalnız kalmamak için zaman geçirmek isteyen biri var.Ölümünden sonra yerine onun gibi iktidarsız birini bırakacak bir şahsiyet var maalesef.MHP nin başına ülkücüğü tekrar canlandıracak,vatan millet bilincini insanlara aşılayacak,Atatürk ilke ve inkilaplarindan ayrılmayan, aynı zamanda halkının da yanında olan bir lider gelmediği sürece hiç bir zaman iflah olmayacak ve yok olup gidecek.
    Maalesef MHP benim de oyumu kaybetti.
    1 saatte başbakan değiştiren iktidar partisi,MHP nin genel başkanının değişmesine izin vermedi.Bunlar böyle şahsiyetler işte.80 milyon nüfuslu ülkenin kaderiyle çok iyi oynadılar.Oynamaya da devam edecekler.MHP nin genel başkanı değişseydi iktidar olmasına ramak kalacağını o kadar iyi biliyolardı ki paçaları tutuştu bir şekilde engel oldular.Ne diyelim herkesin bir hesap günü var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boşver hocam insanlara laf anlatmaya uğraşma.Millet at gözlüğü takmış günlük hayatını öyle yaşıyor,onlara göre herşey güllük gülistanlık.
    MHP yi alt partin yaparak sindir ve oyunu düşür.
    HDP yi tutukla sindir ve oyunu düşür.
    CHP nasılsa çoğunluğun müslüman olduğu ülkede bize tehdit oluşturamaz %25 de kalır kendi halinde takılsın de.
    Diğer partiler zaten barajı aşamaz.
    Hooopp halk yine bize muhtaç kaldı.Güzel sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baraj altı partilere.

    Koca ülkede siyasi görüşler 4 gruba ayrıldı ve her grupta birer tekel yaratıldı. Bu kırılmadıkça kayda değer bir mesafe kat edemeyiz ülkece.

    Çok fazla insan oy verdiği partiyi tam olarak beğenmiyor lakin alternatif mi var diyor, baraj sistemi kalkmadıkça kendinize yakın gördüğünüz tekele beğenmeseniz de oy vermek durumunda bırakılıyorsunuz, bırakılacaksınız.

    Alternatif var, bırakın artık oyum boşa mı gitsin fikirlerini, beğenmediğiniz partiye sırf ideolojinize yakın diye oy vermeyin, zorunda değilsiniz.

    Bu durumu çok kişi benimserse:

    İyi ihtimalle baraj kalkar ve daha demokratik bir ortama kavuşuruz. 4 partinin de alternatifleri ciddiye alınmaya başlar, kendini düzelten partiler mecliste kalır, düzeltmeyenlerin yerine başka parti girer. Hem belki mecliste 5. 6. partiyi de görürüz, koca ülkede fikirler sadece 4 kulvarda değil ya?

    Daha kötü ihtimalle baraj kalkmasa bile 4 parti de kayda değer oy kaybedince, belki kendilerine çeki düzen verme ihtiyacı hissederler.

    İktidar muhalefet fark etmez, hepsinin yeri ve oyu garanti gibi şuan, kendi yerini garanti gören yeterince verimli çalışmıyor ne yazık ki.

    Meclisteki 4 partiden birini tutup diğerlerine saldırmaktan vazgeçin, eminim çok kişi aslında memnun değil partisinden. İktidar muhalefet fark etmez, meclisteki bütün partiler düzgün çalışırsa görebiliriz daha güzel günleri.

    Saygılarımla...




  • Tabikide Hepar'a oy vericem eskiden MHP ye or veriyordum biraz objektif bakalım 12 yılda gerçekten halkı sömürerek ayakta kalmaya çalışan bir iktidar var kaşık ile verip kepçe ile alıyorlar tamam bazı yaptıklarını inkar edemeyiz ama milleti sömürerek 5 alıp 1 yapılıyor gelelim CHP'ye evet bizlerde Atatürk'ü seviyoruz ama CHP kendi rayından ve ilkelerinden çıkmış bir parti Atatürk'ün kurduğu parti bu parti değil nerede vatan haini var CHP orada arkalarında duruyor böyle muhalefet olmaz MHP ise gerçekten şimdi yavru muhalefet konumunda ve malesef parti olarak ilkelerinden vazgeçmeye başladı baktılarki tek başlarına bir yere varamıyolar AKP'nin safına geçip ne kopartırsak kar gözüyle başkanlık sistemini getirip koltuk kapma sevdasına düştüler bu şekilde bu üç partiyede oy verilmez tabuları yıkıp yeni bir yol çizmemiz gerek ve bu iş için en iyi parti şuan için HEPAR görünüyor en azında. Bu parti başa gelirse hem milliyetçi hem Atatürk'çü bir parti olarak bir çok sorunu düzeltebilir bazı parti yandaşları arkadaşlarım bana kızabilirler şimdi onlar kendilerine bir sorsunlar lüyfen bugün tek başına CHP veya MHP tek başına iktidara geldiği zaman bu iki partinin başındaki genel başkanları ülkenin sorunlarını çözebelicek kapasiteye sahiplermi biri Mersin'e güney doğuda bilen ve en büyük hayalim başbakan olmak diyen bir insan merdiven olayını ve mitingde cumhur başkanının annesini lafa karıştırmasını saymıyorum bile diyeri son seçimlerde en büyük gaflara imza atmış hatta ülkeyi yönetemeyecek partileri sayarken içine kendi partisinin adını bile koyup ne konuştuğundan bi haber olan bir insan bu üç partide ülkeyi yönetebilecek konumda değiller yeni bir yol seçin arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AK PARTY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 3 Aralık 2016; 7:35:33 >
  • Makamını koltuğunu değilde ülkesini vatandaşını düşünen adalete bilime teknolojiye ihracata önem veren çağdaş kültürlü milliyetçi ayrıca lüks ve saraylara mültecilere vatandaşın vergisini harcamayan bir parti olursa oy veririm. Ama yok öyle bir parti yok öyle bir insan Atatürk ile birlikte öldü maalesef ben bu saatten sonra kimseye oy vermem. Not: artık MHPye de oy vermem bu süreçten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih mehmet maçoglu gibi biri başkanlıga aday olsada ilk defa boş oy vermesem adamla bizzat yüz yüze tanıştım bu kadar alçak gönüllü bu kadar düşünceli bir insan olamaz makam arabasını satıp ulaşımı ücretsiz yapmıştı kendiside işe belediye otobüsüyle gidip geliyordu şimdilerde orta karar 2.el bir araba almış onla gidip geliyor ama yine arada belediye otobüsünde rastlama şansınız var kendisine bende bilmiyordum halamlardan ögrendim su faturaları 3 ayda bir 22 liradan az geliyormuş devlet arizilerinde ekim yapıp çıkan mahsulu ekilip toplanmasında çalışan işçilere ve ihtiyaç sahiplerine dagıtılıyormuş artanda paketlenip satılıyormuş gelen parada belediye hazinesine gidiyormuş birde şimdi halk meclisi kuruyorlarmış herkezin fikri alınıyormuş şu kış bitsin bi yaz gelsinde tekrar gideyim özledim valla kısa bir süreliginede olsa türkiyeden kopmayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp vekillerinin elinden tutup cezaevinden çıkarırsınız işte ne güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu durumda bile ak parti tek başına iktidar olacaktır abi kendimizi kandırmaktan vazgeçelim artık. Fen ve bilime önem veren gelişmekte olan bir milletten Arap götü yalayan dini imanı para olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanan maymundan hiç bir farkı olmayan cahil embesil avel bir toplum haline geldik. Din tüccarları ve yardakçıları her tarafımızda. Yetiştirdiğimiz nesil kendi kendini yok edecek kadar cahil ve yobaz. Bu saatten sonra evlenip çocuk yapmak gibi bir hataya düşmeyin sakın onu yakmayın hiç değilse. Bırakın komple yok olalım biz kaybettik arkadaşlar kabullenin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sizin gibilerin kime oy verdiğinin önemli olmaması. Forumda çoğunluk gözükebilirsiniz ama gerçekte bir avuçsunuz.
    Her seçimde Akape RTE gidecek diye umutlanıp zırıldayıp kendinizi kandırıyosunuz ama sonunda avucunu yalayan siz oluyosunuz.En çok yaklaştığınız 7 haziranda bile elinize yüzünüze bulaştırdınız.Muhalefet bu kadar çöp ile doluyken Tayyip Erdoğan Ölene kadar başkan bunu bilin.Sizde ah dolar yükseldi,makarna yükseldi,Ötv yükseldi,sigara yükseldi diye zırıldarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Na* düşer 30 lara. Burda herkes senin gibi kimin algısını yönetmeye çalışıyorsun olm sen.

    Clinton kazanacak diyen tiplerle sen aynı haltsınız.

    Seni senin yandaşların bile dikkate almaz neymiş 30a kadar düşecekmiş :P

    Bu arada oyum Akp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 3 Aralık 2016; 7:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oozed kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı kafadayız kardeşim bu senin yorumuna benzer baya yorum attım ben de ve şuan bu kadar benzer fikirlerimiz olmasına şaşmış durumdayım. Artını verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

    MHP ye veriyordum ama MHP AKP arasında bir fark kalamadığı için CHP ye vereceğim

    Algı operasyonu yapıyorsun diyenler 1 sene önceki konularımı incelesin

    Bizde chp ye veriyorduk ama artık bıktık her seçimde akp den fark yedikleri için alay konusu oldukları ve 14 yıldır akp yi oradan indirecek hiçbir sey yapmadıkları için kesinlikle ailecek chp yi eledik. Bahceli ölmeden mhp yede vermeyiz. Akp benim için zaten yok. Hdpyi düşünmem bile. En iyisi bağımsız aday olayım. kendime vereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda cogu kisi yorumlariyla savundugu partiyi savunmayip trolluyor gordugum kadariyla. Eger yanlis dusunuyosam, dh yi kismen aydin bi ortam varsayan benim icin cok uzucu. Aslinda sabah aksam forumda fikir alisverisi yapip bazen de gercek alisverisler yaptiginiz insanin zir be zir cahil ve kör olmasi ne kadar da aci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş aş haydar bas
    Saka saka tabiki akp ye vericem
    Chp pkk ya oy verecek degilim
    Vaktiyle samatyada 3 saat ilaç sirasi bekleyip ilqc alamadigim gunler
    Ayrıca kk yi basbakan olarak dusununce bi gulme geliyo tovbe tovbe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehehhe
    Hastayim sunlara yav
    İlkokuldan kastiniz nedir
    Halbuki akp doneminde her okula spor salonu
    Her sehire uni
    Ve dunya uzerinde yapmaya ceraret edilemeyen hizmetler yapildi
    Hade akp dusmanisiniz tamam saygi duyarım
    Ama kafinizi kumdan cikariniz zira tûm vucudunuz gozukuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman buda benden gelsin

    Seriat gelecek dertler bitecek

    Seni baskan yaptiracagiz Rabbimin izniyle Koca Reis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatımda akp kadar şanslı bi parti görmedim 15 sene olmuş adam gibi muhalefet yapacak biri çıkamamış adamlar habire eleştiriyor gel öneri ver diyolar öneri yok nasıl yapalım diye soruyolar ben bilmem devlet sensin sen bulacaksın diyor bulunca yine eleştiriyor kusura bakmayında sadece kitap okuyarak anasaya maddelerini ezberleyerek siyasetçi olunmaz biraz yenilikçi olmak lazım..

    Böyle devam ederse de Akp 40 yıl daha iktidar olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru senin gibileri soyup sogana cevirmeli karsiliksiz varini yogunu alip 3-5 asfalt atip ah verdigin paranin karsiligi diye yuzune tukurmeli yonetici dedigin bole olur.Bahsettigim adam 80 darbesi gormus yeri gelmis elektrik yemis yeri gelmis hapiste yatmis bir adam ayni zamanda tum bunlara ragmen yuksekogrenim gorup laborant olmus bir adam 2009da chp den yerel secimleri kazanıp sırf chp nin temmuzda ki çözüm süreci ile ilgili anayasa tutumu nedeniyle istifa edip barış ve demokrasi partisine geçmiştir yönetici vasıflarını sorgulaması gereken kişi bence sizsiniz yönetici dedigin yönettigi adam için ölebilmeli insanıyla iç içe olmalı uçaktan saraydan ordan burdan halkına emirler yagdırmamalı ve halkının sırtından geçinmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.