Şimdi Ara

ERDOĞAN: BİR AİLEDE 2-3 ARAÇ VAR BU İSRAF (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki bir ailenin 2-3 dairesi olsa idi buna israf derler miydi? Demezlerdi çünkü hamsi beyinli yandaşlar inşaat işinden kazanıyor.
  • Bunu söyleyen bunu da söyledi.

    330 bin tl mercedes bir araba sizce lüks müdür?
  • 2 arac var birini yeni aldik kulustur bisi paramiz olsaydi almazdik sirf is yapmak icin aldik az biraz para gecsin elimize diye ikisinide korka korka kullaniyoruz bi yerlerden kisarak oduyoruz masraflarini bu adam neyin kafasini yasiyor. Yandaslarina diyor herhalde 3 adet merso s ler v.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi; 1000 odalı sarayından ve artırdı yastık altındaki dolarları bozdurun diye. Acaba millette değil dolar ekmek alacak para kaldı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim diğer 2 arabam nerede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bakın komik değil. Kimde varsa üç araba çıkartıp vursun lan masaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın zaten kendinde var 2 3 tane araba. Bırak da 4 5 kişilik bir ailede 2 tane araba olsun.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Senin şu sacmalamalarina bitiyorum. Acayip eglendiriyorsun beni. Yazdığım mesaja bakmadan sallayıp sallayıp duruyorsun. Bir tane bile istisnası olmadı bu durumun bugüne kadar Bugüne kadar her tartismamizda sen rezil oldun. Cevap veremedigin birkaç tane mesaj bile duruyor hala. Herkese açıkça profilime bakmaya davet ediyorum. senle girdigim her tartışmada gömdüm seni. İsteyen mesajlarima bakıp durumu görebilir. Ama ona rağmen büyük bir piskinlikle ve konuyla alakasız soylemlerinle tam tersi gibi gostermeye calisiyorsun. Algı yönetimi desteklediğin insanların silahı gerçi, yadirgamamak gerek. Tam bir düşük zeka ürünü. Devam et kullanmaya , sana çok yakışıyor

    Gelelim mesajda sacmaladigin yerleri çatır çatır suratına vurmaya. Sana bu konuda yazdığım mesajla ekşinin ne alakası var ? Bu arada benim de alakam yok. Niye hayal ürünü şeyler söylüyorsun arkadaşım ? Psikolojik sorunların mı var ? Şizofren falan misin ? Tanımadığın bir insana "Ekşi filozofu olmayın" gibi kesin hükümlü bir cümleyi nasıl kurabiliyorsun ? Eğer bir gram delikanlılık varsa içinde ekşiyle ilgili en ufak bir baglantimin delilini koy ortaya, senden ozur dileyeyim . Ama böyle bir bağlantı koyamazsan karşılığında sen de benden ozur dile. Çok mütevazı bir anlasma teklifi sundum sana, görelim delikanliligini

    Kimmiş benim arkadaşlarım , kankilerim ? Sözcü nerden çıktı da konuya ilistirdin ? Her aklına geleni mesaja ilistiriyorsun. Mantık, zeka, akıl hak getire. Ben ki koyu sağ goruslu bir adamım, sozcuyle zerre ilgim olamaz. Sozcuyle alakası olanları nasıl oldu da benim kankim yaptın bilmiyorum ama yine hayal aleminden gelen hikayeler sanırım. Acilen psikoloğa gorunmelisin.

    Gelelim son sacmalamana, Suriyeliler konusuna... Konudan bahsedip " her zaman ki gibi amacına ulaşamamış oldunuz.." diye sonlandirmissin . "Siz" dediğin insanlar kim ? Ben sana tek başıma mesaj yazdım, niye başkalarına getiriyordu lafi ve de onlarla beni aynı kefeye koyuyorsun? Bu kadar hayal urunu de fazla ama yani. Ama büyük yetenek valla tebrik ederim. Ben bir mesaja bu kadar saçmalık sigdirmaya calissam kendimden tiksinir , gonderemem o mesajı. Sen bayağı yuzsuzlesmissin bu konuda

    Belki zekana ağır gelmiştir diye bundan önceki 3 paragrafı ozetliyorum ; ekşiyle, sozcuyle ve Suriyeliler ilgili konuyla zerre alakam yok, delikanliysan bağlantılarımı koy buraya. Ha koyamazsan su cirkefliginden vazgeç artık. Ağır saçmalıyorsun. Delikanlılık elden gidiyor bak haberin olsun [sm=evillol.gif

    Son olarak; daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. Noktalama işaretleri denen bir icat var. Kullandığın zaman söylediklerin kargacik burgacik olmaktan cikiveriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cangunner kullanıcısına yanıt
    Benim de 3 arabam birden yok. Cumhurbaşkanının açıklamasını duyduktan sonra 3 arabamın çalındığına dair suç duyurusunda bulundum. Varlıklarından bile haberim yoktu. Allah razı olsun ondan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske 3 tane arabam olsa ama 1 tane bile yok bizde
  • La bebe senle ne gerek duyacağım yazışmaya umursamıyorum seni işte sana akıl mı vereceğim bu yaştan sonra boşu boşuna yazıyorsun bu mesajı yazmak için harcadığın zamanı git annene babana ya da kardeşin varsa ona ayır daha bir değerin artar ailenin gözünde yazık la su yazdıklarına iki üç tane beğeni alacaksın da siyaset kralı mı olacaksın diye umuyorsun kendini yazık gençliğini harcama bilgisayar ekranı karşısında azıcık sosyalleş insanlar içine katıl çok bilmek bir işe yaramıyor karşındaki insanla iki cümle konusamadiktan sonra.. Ha adliye de ben katip yazıcı mazıcı olacağım diyorsan klavye ni geliştir im yaparken lâzım olur sana..

    Düzenleme seni eklemeyi unutmuşum o kadar umursamıyorum işte anla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Aralık 2016; 19:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Hocam doğma büyüme istanbuldayım 20 yıldır otobüslerdeyiz (ciddi ciddi bebeklikte bile paso otobüslerdeydik). Öyle bağımlılık yaptıki artık günde 7 vesayet yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akinci

    Bunlar ne söyleyeceklerini şaşırmışlar biz de neye inanacağımızı şaşırdık.
    Erdoğan diyor ki:
    "Artık Türkiye birey olarak zenginleşiyor. Bugünkü Türkiye 14 yıl önceki Türkiye'den 3 kat daha zengindir. Kim ne derse desin. Halep oradaysa arşın burada. Bugün herhangi bir vatandaşımızın otomobil alma imkanı geçmişe göre 3 kat daha fazladır. Sadece otomobil almak kolaylaşmadı, otomobil kullanmak da kolaylaştı. Şu anda 24 bin kilometre bölünmüş yolumuz var" ifadelerini kullandı.

    Yıldırım diyor ki:
    "Türkiye büyüyor. Türkiye ile birlikte şehirler de büyüyor. Bugünün Türkiye'si dünyanın 20 ekonomisinin içinde. Artık uluslararası piyasalarda birçok alanda ülkemizin önemi artmaya devam ediyor. Sadece büyümüyoruz, etrafımızdaki mazlum ve mağdur milyonlarca kardeşimize de kucak açıp, destek oluyoruz. Türkiye'de otomotiv sektörü yıllar geçtikçe büyümeye devam ediyor. 2002'de Türkiye'de 8,5 milyon araç vardı. Şimdi 21 milyon, neredeyse 3 katına yaklaşmış. Bu büyümeyi, refahı gösteriyor. Bu rakam piyasanın ne kadar canlı olduğunu açıkça ortaya koyuyor" diye konuştu.
    http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogandan-doviz-cagrisi-yast-40294781





    Siyasetinlerinin hepsi yalan. Artık şunlara inanan varsa, lütfen gidip IQ seviyesini ölçsün. Büyük ihtimalle 100 üzerinden , 40ı geçmez. Başta bunlara az da olsa inanasım vardı. O da gitti.
    Ne refahı, ne zenginleşmesi, ne sektörü,... Verginin vergisini alma sektörü dersek daha doğru olacak.
    Aldığım araba ibiza. Türkiye'ye girişi 27 bin tl. Öte ve KDV ile birlikte 52 bin tl. Bir de kredi ile almışsınız benim gibi, 1 araba bankaya, bir araba da devlete hediye ediyorsunuz,ili taraf da öpüyor sizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 3 Aralık 2016; 20:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tanesi milyon liraları bulan 8-9 tane doğalgazlı arabam var. Genelde evime yakın yerlerde bırakıyor şöförüm beni. Evime kadar niye bırakmıyor inan bunu hala sorgulamadık. Velhasıl kelam çok zenginim, çokkk..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde kaç tane araba var diyecek delikanlı bir gazeteci yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha benim 2. Arabam varmış



    Gerçi Nemo araba sayılmaz ama



    Nerede benim araba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    He gardaş he. Verecek cevabın olmayınca ne güzel kivirmissin öyle. Hayal aleminde üretmeye de devam etmişsin. 24 yaşındayım. İlk üniversitemi bitirmek nasip olmadı, 2. ye başladım. İkisine de sayısal 5000.'si olarak girdim. Saydirdigim derslerle beraber 2 senede bitiriyorum inşallah bu üniversiteyi. Simdiden 2 hocadan akademisyenlik teklifi aldim. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Az sonra özel dersim başlayacak. Gecen sene bi tanidigimdan çalıştıkları ortamı görebilmek için yanlarina gitmek istedim. Direkt iş teklif etti. Bir fabrikanın üretim verimini artirma çalışmalarında rol aldım. İlk haftasında fabrika sahibi kalite kontrol mudurlugu teklif etti. Daha da sayarim ve hepsini ispata hazırım. Daha once defalarca kayseriye cagirdim seni, yine çağırıyorum. Gel hepsini tek tek ispatlayayim. Sonra da sen kendini anlat, görelim bakalım çalın neymiş Daha öncesinde sen asgari ücretli çalışan goremiyorum diyordun, gel yönettiği fabrikadan 150 tane adam cikarayim tek kalemde demiştim. O zaman da yememisti. Şimdi de yemiyor. Hiçbir zaman da yemeyecek. Hayatın boyunca yapabildigin tek sey forum koselerinde çaresizce aktrolluk yapmak olacak. Ben de denk geldikçe seni bozum bozum bozacagim. Bu mesajla birlikte bu konuda 2 mesajımı oldu sana. Biraz delikanlı ol ve söylediklerime "erkek" gibi "kivirmadan" cevap ver. Hodri meydan . Kartlarimi çok açık oynuyorum. Aynı cesareti senden de bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi de arabalar çerez parası bile değil ki?




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamin dediğini yap, yaptigini yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin bahçesine baktım araç falan yok, kim çaldı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.