Şimdi Ara

Türkiye içerisinde XBOX ürünü almayın-aldırmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum;

    Xbox dünya çapında tüm yan aparat (kol kinect vs.) ürünlerine 1 yıl garanti veriyor. Fakat ülkemizde her ürün 2 yıl garantili olmak zorunda. Aral ithalat'ın getirtmiş olduğu Xbox kolunu alıp pc'de kullanmaktaydım, bataryalı paketiydi. Bataryasında sıkıntı çıkınca Aral'ı aradım ve Microsoft Türkiye'ye göndermemi istediler. Microsoft'u arayıp söyledim onlarsa "biz sadece ilk 1 yıl garantisine bakıyoruz son 1 yıl aral bakıyor" dedi. Garanti belgesinde de zaten microsoft'un adı dahi geçmiyor aral kaşesi var 2 yıl boyunca aral bakmak zorunda yani. Arala 2 kere üst üste yolladığım halde okadar mesaj telefon trafiği olduğu halde "Xbox ürünlerine artık bakmıyoruz" cevabı aldım. Ürünüm olduğu gibi geri geldi iki defasındada. Şubat ayından itibaren teknik desteği bıraktık diye cevap veriyorlar fakat hala xbox ürünlerini ithal ediyorlar ve Xbox One S (beyaz) konsolu ve aparatlarını ithal eden firma kendileri ve hergün onlarca insan mağdur oluyor. Hakem heyeti falanda çözemiyor çünkü istanbul gibi yerde oturuyorsanız 5 seneden önce hakem heyetinden sonuç gelmiyor.

    Bu yüzden xbox one ile ilgili birşey alacak arkadaş varsa amazon almanya yada amerika şubelerinden alsınlar lütfen şu kanundışı ürün satan dolandırıcılardan değil.







  • son rekabet kurulundan yedikleri cezadan sonra akıllanmış olmalarını dilerdim. malesef ülkemizde aral gibi gereksiz ve umarsız bir tekel oyun firması hakim.


    eyyy gökler duyun sesimi yok mu daha iyi bir şirket koskoca Türkiye'de ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.