Şimdi Ara

ASUS ROG GL502VT-FY034T (GTX970M) Kullanıcı Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.043
Cevap
13
Favori
34.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chrome'da titreme sorunu bende de vardı. Tema yüklemek sorunu çözüyor ama keşke temasız da bir çözüm yolu olsa. Şu temayıkurdum güzel görünüyor. :)
  • Pc deki ıvır zıvır programları kaldırdım. Kesinlikle tavsiye ederim, daha stabil hale geliyor. Aklımda kalanları yazayım; mcfee,içinden çıkan pdf programı(ismini hatırlayamadım), asus live uptade, asus webstorage, wildtangetve gibi birkaç program daha.. Yine kullanmadığım onedrive ı da kapattım, tavsiye ederim:)
  • Forumda sıkıntı var sanırım, mesajı düzenle çıkmıyor, flood olacak ama kusura bakmayın.

    Aşağıdaki soğutucuyu sipariş ettim, gelince bir değerlendirme yaparım inşallah parasının karşılığını veren bir ürün olur.

    Cooler Master R9-NBC-INEV-GP Notepal Infinite EVO Notebook Soğutucu Stand

    http://www.hepsiburada.com/cooler-master-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo-notebook-sogutucu-stand-p-BS40702?magaza=Hepsiburada&id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun&

    Sırada geldi canavara, inşallah en kısa zamanda alabilirim, bizim pcleri bambaşka bir hale getireceğini düşünüyorum. Ayrıca sağolsun arkadaş sormuş asus servisine, bizim pc lerde NVMe desteği varmış, normal ssdlerden kat kat daha performanlı olur diye okudum.

    Samsung MZ-V6E250BW SSD 960 Evo NVMe M.2 250 GB

    https://www.amazon.de/Samsung-MZ-V6E250BW-3-200MB-sequentielle-Schreibgeschwindigkeit/dp/B01M211K53/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480719238&sr=8-1&keywords=samsung+960+evo




  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Cooler Master'da karar kıldınız demek :) Ama başka bir modeli olmuş bu sefer
    Üstteki mesajda kaldırdığınız programları söylemiştiniz. Mcaffe ileride isteyince tekrar kurabilecek misiniz ? Çünkü ücretsiz olarak gelen bir virüs programı.Tabi bir avast a göre daha çok kastığını düşünüyorum ben de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgun17


    quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL


    quote:

    Orijinalden alıntı: COJR3

    Ya arkadaşlar. CS GO da orta ve düşük özelliklerde 100 ile 180 FPS arası alıyorum. Oyunda akıcı değil hiç. Eski lenovo y510p de 240FPS çok rahat alıyordum.

    Xbox DVRı kapattım hala böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum (Project Cars denedim o biraz daha iyi gibi)

    bende bitane daha laptop var onda 940m var.İlk baş 60-70 fps alıyordum sonra bir sürü uğraştım ayar driver vs şuan 150 civarı alıyorum.Sizdede driver vs başka kaynaklanan sorun olabilir

    Yaptığınız ayarlar nedir hocam?
    Paylaşırsanız, buradaki diğer arkadaşlar da aynı performansı alsınlar


    xbox-oyun dvr kapalı olmalı
    nvdia sürücü güncel olmalı

    bunlar yapılı haldeyken hala düşükse nvdiadan csgoyu optimize edip denesin arkadaşlar.
    ve fps limitinizi kontrol etmeyi unutmayın konsola fps_max 300 yazmanız garanti yol olur..




  • Orta ayarlarda iki buçuk saattir falan Witcher 2 oynuyorum, sıcaklık 50lerdeydi.
    Oyundan çıkalı 5-6 dakika oldu, 40a düştü ve giderek soğuyor.

    Nasıl değerler?
  • Bi de şöyle bişey sormak istiyorum;

    Windows 10 versiyon 1607ye update yapacak ama saatlerdir "Preparing to install updates 27%" yazıyor. Saatlerdir böyle, 28 bile olmadı. Manuel olarak mı yapmam gerekiyor bu updateyi? Veya iptal edebilir miyim??
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    12 den akşam 20 ye kadar sürmüştü hocam benim güncellemeler ilk aldığım gün yapmıştım
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim açıkcası çok uzunca soğutucu araştırdım baktım Net birşey yok notebook tan notebook a göre değişiyor ve performanslar üç aşağı beş yukarı aynı. Bende dedim bari dizaynı şık olsun bunu seçtim.



    Mcfee sevdiğim ve yararlı olduğuna inandığım bir program değil hocam microsoftun sağladığı essetialı yeterli buluyorum.
  • Ben de gereksiz çoğu uygulamayı kaldırdım bilgisayardan. Daha iyi oluyor böyle. Soğutucuya şu an gerek duymuyorum ama yüksek performanslı bir oyun denemedim henüz, deneyince belki lazım olur. Alan arkadaş deneyimlerini yazarsa güzel olur bizler de alırız. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgun17

    Sizin kargoya vermenize gerek yok hocam. Servis kaydı oluşturup, adres bilginizi girdikten sonra, onlar UPS kurye ile evinizden ücretsiz aldırıyorlar

    Hocam,

    Bazı kaynaklarda tek 1 pixel için işlem yapılmayabileceği yazıyor. Şimdi benim sadece 1 pikselim ölü diye Asus monitörümü değişmez mi?
  • Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarı 4200 liradan ayın 16 sında aldım, içindeki hdd yi garanti kapsamında çıkarıp 480 gb sandisk ulra II taktım. İşim ile ilgili bir durumdan dolayı bu bilgisayarı satıp vr ready bilgisayar alıcam. İlgilenen arkadaşlar pm atarsa çok sevinirim. Benim laptopta hiçbir sorun yoktur bu arada, ışık süzmesi olayı farkedemeyeceginiz küçücük bir yerde var sadece.
    4200 den aldım 550 lira ssd ye para verdim lütfen düzgün tekliflerle gelin 2 haftalık tertemiz bir bilgisayar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekta64 -- 3 Aralık 2016; 16:10:10 >
  • COJR3 kullanıcısına yanıt
    Işık sızması bile çok daha küçük bir sorun olarak kabul ediliyor. Bunun için dahi ekranı değiştirebiliyorlarsa, ölü piksel için hayli hayli değiştirirler bence. 1 ya da 10 tane olması önemli değil
  • Pes 2013 deneyen oldu mu yine ayarlarda ekran kartı kötü diyor yüksek performanslı olanı seçtim yine olmadı pes 2017 de böyle bir sorun yok
  • hepsiburada kadar kötü,rezil bir firma görmedim bu yaşıma kadar,persembe sabah 10 da aradım garanti belgesinde kaşe,imza için en geç 48 saat içinde cevap verilecek dendi o 2 gün içerisinde de en az 7 8 kere aramama rağmen bugün itibariyle ne bir cevap var ne bir dönen 60 saat oldu bu kadar basit bir konuda bile ilgilenen kimse yok ürünü sattıktan sonra kimse ilgilenmiyor sizinle,en son aradığımda ağzıma geleni söyledim pazartesi servisten arıza raporunu alıp ürünü iade ediyorum arkadaşlar aldığım ilk günden beri serviste bilgisayar daha hiç kullanamadım,bunları da tüketici mahkemesine şikayet etcem süreyi geçirdikleri için internetten alışveriş yapmamam gerektiğini bir kere daha öğrendim giderim 300 lira fazla veririm vatandan filan alırım 1000 kat daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemre123 -- 3 Aralık 2016; 17:52:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunemre123

    hepsiburada kadar kötü,rezil bir firma görmedim bu yaşıma kadar,persembe sabah 10 da aradım garanti belgesinde kaşe,imza için en geç 48 saat içinde cevap verilecek dendi o 2 gün içerisinde de en az 7 8 kere aramama rağmen bugün itibariyle ne bir cevap var ne bir dönen 60 saat oldu bu kadar basit bir konuda bile ilgilenen kimse yok ürünü sattıktan sonra kimse ilgilenmiyor sizinle,en son aradığımda ağzıma geleni söyledim pazartesi servisten arıza raporunu alıp ürünü iade ediyorum arkadaşlar aldığım ilk günden beri serviste bilgisayar daha hiç kullanamadım,bunları da tüketici mahkemesine şikayet etcem süreyi geçirdikleri için internetten alışveriş yapmamam gerektiğini bir kere daha öğrendim giderim 300 lira fazla veririm vatandan filan alırım 1000 kat daha iyi.

    Hepsiburada son birkaç yıldır gerçekten çok rezillikler yaşatıyor. Ürün sattıktan sonra hiçbir şekilde uğraşmıyorlar sizinle. Aynı gün kargo yazan ürün alıyoruz 1 hafta geçiyor kargolamıyorlar. Siparişi iptal ettim o zaman kargoladılar. :) Hakkınızı arayın mutlaka yanlarına kalmasın bu hepsiburada iyice cıvıttı.




  • Doom vulkan en yüksek ayarlar ortalama 75 fps.
  • Arkadaslar bir lol deneyim dedim sarjda her sey normal 180 fps civari. Fakat pilde oynarken deliriyor 30-60fps arasi ping 1000lere firliyor sarja takinca aninda duzeliyor. Nedeni nedir bilen var mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Litheart

    Arkadaslar bir lol deneyim dedim sarjda her sey normal 180 fps civari. Fakat pilde oynarken deliriyor 30-60fps arasi ping 1000lere firliyor sarja takinca aninda duzeliyor. Nedeni nedir bilen var mi ?

    Şarjdan çıkartınca güç ayarları değişiyor çoğu laptopta bu şekilde oluyor. Onun bir ayarı vardı ama şu an hatırlayamıyorum. Nvidia Geforce Experience indirin, orada vardı bunun ayarı sanırım. Ama zaten şarja takmadan oyun oynamayın bence. :)
  • Bu arada laptop çantası alan ya da düşünen var mı? Şöyle spor model sırt çantası şeklinde ama koruyucu olan bir çanta öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.