Şimdi Ara

Mikrofondan alınan verileri anlık olarak hoparlörden duyma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows da ilgili mikrofon ayarlarından bu aygıtı dinle seçeneğini aktif hale getirirsen dinleyebilirsin.
  • Başlık biraz ilginç olabilir dostlar, bunun kusura bakmayın. Şöyle bir sorum olucaktı, bir proje gereği farklı yerlerde konumlanacak 4 adet mikrofondan gelen veriyi aynı anda tek hoparlörden çıkış olarak almam gerekiyor. Bunun için tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Arduino, rapberry veya farklı bir mikro işlemci, mini bilgisayara kit eklenerek de olabilir, olabiliyorsa harici bir ses kartı yoluyla da olabilir. Ona göre bir maliyet çıkarıp hareket edeceğim. Bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim.



  • 4 tane mikrofondan aynı anda sesi almam gerekiyor, yani misal bilgisayar kullanacak olursam aynı anda devrede olan ve tüm bu sesleri tek bir hoparlörden bana verecek bir sistem kurmam gerekmekte, bunu nasıl yapabilirim?
  • Bunun icin oncelikle 4 inputtan ayni anda gelen sesi process edebilecek bir ses karti lazim. Onu arastirmalisin.
    Anakarttaki entegre processor bunu yapamaz.
    http://www.howtogeek.com/61037/how-to-record-from-multiple-audio-devices-simultaneously/
  • Eyvallah dostum, o zaman şöyle bişi alsamhttp://www.electromiles.com/behringer-umc404-4x4-usb-midas-mikrofon-preamfi-ses-karti işimi görür gibi duruyor. 4 giriş, 4 çıkış diyor ama xlr girişler hakkında bir bilgim yok malesef, bu bildiğimiz 3.5mm jack gibi bişi değil, netten xlr girişlere de bakıyorum bunun neresine giriyor çözemedim. Ön taraftaki 4 giriştir diye düşünmüştüm başta, ama görünümleri çok saçma geldi bana.
  • e ne var ki bunda ön tarafta 4 tane xlr f giriş var, elindeki mikrofonlar 3.5mm ise şöyle bir adaptör alıp kullanacaksın

    https://www.amazon.com/Campro-Stereo-3-5mm-Female-Adaptor/dp/B00CODJFIE

    müzik sistemleri amfi vs. satan yerlerde kiralama şansın da olur bu tür şeyleri, konferanslar paneller vs. o kadar şeyde herkes satın alıp kullanmıyor malum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.