Şimdi Ara

B sınıfı otomatik 0 araç alımı hk. (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar mevcutta 2009 benzinli otomatik fiesta kullanan kız kardeşimin aracını bugün itibariyle satmış bulunuyoruz. Birkaç günde bayileri gezdim aşağıdaki gibi bir tablo mevcut. Tavsiyeleriniz nelerdir? Not: aşağıdaki notlar Gaziantep ili için geçerlidir.

    - Ford fiesta titanium paket ancak aralık 2. yarısı diyorlar 59 civarı dediler.
    - Seat ibiza kasım ayında gelir dediler ancak malzeme çok kötü geldi.
    - Seat leon ellerinde hazırda var, bütçeyi biraz aşıyor.
    - Peugeot 208 active paket turuncu rengi 53k allure teflon gibi pürüzlü kahverengi rengi 63k diyor. 63k bütçeyi aşıyor.
    - Citroen c3 yeni kasa gelecek diye uygundur diye baktık cool paketini 53k ya veriyorlar fiyat performans iyi gibi ancak ekran yok araçta.
    -Toyota yaris style paketine 60k diyor özellikler falanda iyi cam tavanla 61.5k son diyorlar. Ancak ön görünümünü beğenmedik.
    - Vw polo hazırda bir tane nar kırmızısı comfortline vardı ön arka park sensörü ve hız sabitleyici opsiyonlu ancak başka hiçbir donanımı olmayan araca pazarlıklı 60.5k fazla geldi açıkcası.
    Başka tavsiye vs. var mı? Şu an c3 veya 208 full arasındayız.

    Arkadaşlar 208 almıştık güya, indirimi iptal edince firma (peugeot sahibi 1. çevreden akraba gerektiğini aracı teslim alacağımız gün hatırladılar..) citroen c4 cactus aldık. Teşekkürler cevaplarınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko1984 -- 26 Ekim 2016; 23:35:34 >







  • Hocam fiesta titanium 1,6 mı 1,0 mı
    leon ne kadar fiyat dediler
    208 eat tam otomatik ise tavsiye ederim
  • bende sizin aradığınız aralıkta bi araç arıyorum, bulursanız benide bilgilendirir misiniz? :)
  • 2017 nisaan micra bekleyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    vaktiniz varsa kasım ayında yeni c3 gelecek. Araç acilse 208 active eat6 tam otomatik var. 57 civarı fiyati olması lazım bir araştırın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbiza'yı o kadar hor görme hocam, 1.0 Tsi Style Paket 55 civarı bırakan başka bir marka yok diye biliyorum. Bu İkisi arasından yeni olmasından dolayı 208 diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ Şıh Hazretleri Hor görmüyorum ne kadar ekmek o kadar köfte :).
    @Mo_Cuishle hocam 208 aldım diğer baktığım tüm araçlardan malzeme kalitesi olarak bir üst sınıftı. Yarın akşam aracı teslim alırız öbürsü gün fotoğraf paylaşırım inşallah.
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun. Hangi donanımı ne kadara aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, iridyum gri (bu arada bu mat boya kaplama gibi duruyor pürüzlü değişik bir boya aracın havasını değiştiriyor tavsiye ederim.) allure + cam tavan + güvenlik paketi ( otomatik fren vs.) + birşey daha vardı hatırlayamadım sanki :) toplam 62k ya bitti. Yarın net bilgi vereyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko1984 -- 25 Ekim 2016; 22:38:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciko1984

    Teşekkürler, iridyum gri (bu arada bu mat boya kaplama gibi duruyor pürüzlü değişik bir boya aracın havasını değiştiriyor tavsiye ederim.) allure + cam tavan + güvenlik paketi ( otomatik fren vs.) + birşey daha vardı hatırlayamadım sanki :) toplam 62k ya bitti. Yarın net bilgi vereyim.

    hatırlayamadığınız şey otomatik park galiba araç etg5 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, araç tam otomatik 110 bg eat6. Test sürüşüne de çıktık test aracı ile 1.2 motor olmasına rağmen araç güzel gidiyor, hafif stabilize yolda cam tavan trim sesi vs. dinledim birşey yoktu tabi zaman gösterir bakalım.
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda konu açtıktan sonra en hızlı araç alan siz oldunuz galiba normalde burda insanın kafası karışır düşünülen model 2 iken 5 olur hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biraz öyle oldu, çok düşününce kafa daha çok karışıyor birde kardeşim aracı çok beğenince bitirdik, bana kalsa gönlüm bir parça leondaydı ama malzeme kalitesi sarmadı açıkçası. Zaman olsa c3 ve fiesta sağlam rakiplerdi. Kısmet :) Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
  • Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanılsın.
  • Güle güle kullanın en mantıklı karar verilmiş.
  • güle güle kullanın fakat ben olsam o kadar parayı 208 e bağlamazdım. aracın doğru dürüst yorumu yok olan yorumlarda kötü. incelemelerde de keza öyle. örneğin aracı kullanmadım ama ekranı kendim kullandım ekranı çok kötü. çin malı basmatik ekran.

    208 yerine yaris cvt çok daha güzel bir tercih olurdu. ya da polo.
  • Hayırlı olsun hocam. Araç incelemelerinizi bekliyorum. Biz de otomatik hb bir araç bakıyoruz. Şimdilik ikinci ellere göz gezdiriyorum. Bütçem 35.000
    Fakat 2017 yaz aylarında bütçe 45.000 olabilir ve sıfır bakabilirim.
  • Arkadaşlar, rezalet denebilecek bir durum oldu, bugün sigorta için proforma istedim, adamlar arayıp sizde 1. derece akrabada peugeot sahibi var mı dediler, yok dediğimde (bu arada bu dediklerim 45k para vermiş kalanı kart çektirmeye yola çıkacağımız halimiz.) ya peugeot dediğimiz fiyata böyle iniyordu, o olmazsa 3k zararımız olur ya fiyat ya iptal veya satışçının üzerine alıp bana noterden vereceklerdi, bunuda kabul etmedik doğal olarak. Hayal kırıklığı ile c3 e tekrar bakmaya gidip 65k ya c4 cactus shine + cam tavan full aracı aldık. Tabi aldık dememe bakmayın bugün olanlardan sonra aracı teslim almadan birşey demiyorum :)
  • Hayırlı olsun c4 güzel araç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.