Şimdi Ara

Supermarket açmak için ne yapmak gerekir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 200 metrekare dükkanımın önden ve arkadan giriş-çıkışı var. Depo var ama bize ait değil ihtiyaç halinde kiralayabilirim.
    Dükkanla ilgili farklı düşüncelerim içersinde süpermarket açmak var. Bu dükkana Bim,A101,UCZ,GRİ tarzı market açmak için belge gerekli midir ?
    Ne kadar sermaye gerekir? İsim hakkı parası istiyorlar mı? şin kısası bu konularda toyum nedir ne değildir bu işler nasıl olur bilgilenmek istiyorum,teşekkürler.



  • Piyasalar durgun ilerde ne olacağı belli değil bir belirsizlik var istikrar yok. Ohal bitip normalleşme olmadan market açmanızı tavsiye etmem. Ülkede yarın ne olacağı belli değil.

    Benimde yatırım planlarım var ohalin bitmesini ülkenin normalleşmesini bekliyorum yatırım yapmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ml_csd_ds M kullanıcısına yanıt
    Bu durum aklıma gelmemişti haklısınız teşekkür ederim.
  • Ben gıda toptancısıyım.Yani marketlerde olan herşeyi markete satıyorum.Şuanda marketlerin durumu gerçekten çok kötü.Ben 150 noktaya uğruyorum bunların 15 tanesi anca iyi iş yapıyor.Kalan kısmıda çat-pat.Bence biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.Piyasa çok kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senyour

    Ben gıda toptancısıyım.Yani marketlerde olan herşeyi markete satıyorum.Şuanda marketlerin durumu gerçekten çok kötü.Ben 150 noktaya uğruyorum bunların 15 tanesi anca iyi iş yapıyor.Kalan kısmıda çat-pat.Bence biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.Piyasa çok kötü.

    Haklsınız hocam piyasa köt üama bu piyasanın düzelmesini beklersek daha çok bekleriz gibime geliyor Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Hocam market isi gercekten sikintili. Bizim aile senelerdir bu meslegi yapar. Su siralar isler cok kotu. Anca kendini yurutoyor. Size tavsiyem, ya cafe vb tarzda bir yer icin kiraya verin, ya da ugrasabilirim derseniz kendiniz boyle bir ise girisin. Market sektorunde stok takibi yapabilmek adina ve tabii cesitlilik fazla oldugu icin yazarkasa kullanilir ve bu da vergi odemek demek. Gunumuzde cafelerde veya restorantlarda fis asla kesilmez nerden baksaniz %20 fazladan kar var.



    Marketten para kazanabilmek icin buyuk yerlere satis yapmaniz lazim. Ki bu yerlerde de para tahsilati yapmak epey guctur. Tecrube yoksa batirirlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.