Şimdi Ara

İyi Fiora Oyuncuları Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Öncelikle bu heroyla kasılınca çok fazla can yakiliyor. Oyun taşiyorsun ama asil olay kasmakta. Kasmak için önceligimiz çok minyon kesmek. Evet sorunum burda başlayor.

    Soloda oynayinca rakiplere yaklaşamiyorum. Yasuo geliyor mesela. Karşilikli minyon kesmeye çalişiyoruz. Arada Q ile gidip vurup kaçiyorum. Sonra adam Hasaki diyip rüzgar yolluyor. Gelip yanima yaridan fazla can aliyor. Kaçıyorum bende. Ne kadar yaklaşirsam yaklasayim çoğu yasuo böyle yapti. Gang gelince kill'i aliyorum orasi ayri ama jungle beceriksizse,gelmiyorsa hiçbir sey yapamiyorum. Maça 0-3-0 diye başliyorum bildiğin. Sonra feeder diyorlar.


    Darius vardi bir kerede. Adamın kendi etafinda dönmesi sorin degil ama kendine çekmesi yüzünden yaklaşamiyorum. Bir sürü minyon kaybediyorum.

    Jax'a karşi oynadim en son. Dedim ki agresif olayim. Girer girmez korkusuzca vurdum,minyonlarimi aldim. Jax minyona gelince yine vurdum. Adami uzaklaştirdim. Sonra q ile bir üstüme atladi. Yemin ederim sürekli vurduğumda gittiği candan daha fazlası gitti bende. Sonra kaçtim tabii.
    Sorunum bu. Fiorayi kastirmak için ne yapabilirim. Ayrica w skilini kullanmak çok zor geliyor bana. Ama bu heroyla oynamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Jax fiora icin en kolay rakip su anda e atip ustune geldiginde w basip kes cidden cok basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Adama w basarken ya da e basarken o da e'ye basinca hasar almiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yediği reworkdan sonra bende Fiora oynamayı çok istiyorum her ne kadar beceremesemde.Ama yinede fikir vermesi açısından birşeyler söyleyeyim.

    Fiora ile takasa girmek istiyorsan W yü çok iyi kullanman lazım.

    Bunun içinde her heronun mekaniklerini ve karşındaki oyuncunun nerede ne yapacağını bilmen lazım.

    Yasuo'dan hortum yiyorum diyorsun ama uzaktan atılan hortumu yeme şansın çok çok düşük.Olduda hortumu biriktirdi E+Q yapmaya geliyor burada W nu bekletip atman çok zor olmasa gerek zaten combosunu bitirdiği içinde Q ile zayıf noktasına vurup yarı canını alman söz konusu olabilir.

    Darius biraz daha zordur.Her ne kadar Q sundan kaçmak kolay olsada kendine çekmesi biraz sıkıntı zira hızlı bir skill animasyonu var anında atıyor ama CD si senin W un kadar vardır.

    Malesef o konuda nasıl bir strateji yapabilirsin bilmiyorum Darius bilen bir arkadaşın varsa karşılıklı oyun atın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 24 Ekim 2016; 13:03:55 >




  • W kullanmak zor değil.
    Yamulmuyorsam Fiora arkası dönük olsa bile W hasar engellemeye devam ediyor.

    Fiora ile karşılıklı takaslara girmek çok kolay aslında. Karabalta çıkmanı tavsiye ederim. Q ile vurkaç yaptığında anlık olarak kazandığın hız sayesinde aniden geri çekilebilirsin. Ayrıca Q kullanırken 2. E yi rakibe isabet ettirmeye çalış. Zayıf yana saldırı yaptığında birde üstüne kritik vurursan takastan üstün çıkman kaçınılmaz.

    imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 24 Ekim 2016; 13:11:44 >
  • ilk eşya tiamat alıyorum ben ondan sonra kara balta ayakkabı karşı takıma göre alıyorum ilk 3 lvlde çoğu şampiyona karşı üstünsün 6 lvlde ise parçalarsın kabiliyet olarak savaş şevki al lane'de adamı q aa e tiamat aa ile dürt bol bol pasifin oyun sonu %15 gerçek hasar vurmanı sağlıyor w nu en doğru anda kullanmaya çalış ıynadıkca hangi rakibe karşı ne zaman kullanman gerektiğini öğrenirsin zaten.
    karşı takımda janna alistar gibi sana iş yaptırmayacak şampiyonlar varsa sadece split yap zaten rahat rahat 2v1 yapabiliyorsun

    @BEYLER :( imzandaki shen'in repliği mi
  • Fiora laning açısından hiçte zorlanan bir hero değil, bence nasıl oynaman gerektiğini bilmiyosun.

    Öncelikle w kullanmayı öğrenmek zorundasın, w kullanamıyorsan fiora oynamanın bir mantığı kalmıyor. İkinci olarak pasifini kullanman gerekiyor. D1-cha yüksekliğinde bir eloda oynadığını sanmıyorum, üstünlük kuramayacağın kadar iyi bir rakip gelmeyecektir karşına.

    Build olarak sana tiamat başlamanı öneririm. Push avantajını ele alırsın, sürekli pushlayıp geri çıkar veya roam atarsın bu sayede geriye düşmezsin. Bunun yanı sıra karşında sürekli kesebileceğin bir rakip varsa direk bc alabilirsin, mobilty ve cdr avantajı verir skillsetiyle gayet uyumlu oluyor. Son olarakta spell olarak exhaust alırsan daha rahat edersin, alışana kadar tpsiz oynayabilirsin. Fiora takımı ne kadar geriye düşürürse düşürsün dk 35den sonra kimsenin tutamayacağı bir hero haline geliyor.
  • Yazdıklarından anladığım kadarıyla w yeteneğini iyi kullanamıyorsun ben hiç bi zaman fiora yasuo matchupında geri düştüğümü ya da zorlandığımı hatırlamıyorum karşılıklı takasa girdiğinde geri çıkma ihtimalin çok düşük dariusa karşı da e sini yedikten sonra q su için w kullanıp çıkabilirsin olayın içinden ama dariusa karşı lane biraz daha zor geri durmak zorundasin. Bir de şöyle bişey var fioranın olayı aa iptalleri onları iyi yaparsan güzel hasar çıkartıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

    Adama w basarken ya da e basarken o da e'ye basinca hasar almiyor.

    w zaten 80 90 an falza dmg vurmazki işlevsel bi skilldir adam e basakrne üstüne q yle gidip w yap adam cc yer r'ye basıp rahat rahat kesersin hocam sen wyle dürmeteye flan çalışıyon galba :D
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    350-400 ad kere geldiğinde ulti %50 filan gerçek hasar vuruyor.Ölünce de yarı candan fazla can çoğaltıyor.
    Ama ben kendi görüşümü söylüyim.Teke teknsavaşlarda çok etkili ama kalabalık yerlerde ben çok zorlanıyorum.Zayıf noktalara vurulmuyo.Ulti attığınız adama dalmıyo takım.Sizde saldırmaya kalksanız karşı takımın arasında kalıyosunuz.Ben fiorayla orta oyunda ve eğer kasılamamışsa gem oyunda çok zorlanıyorum.Ama early de q ve pasif sayesinde menzilli şampiyonlar gibi kolay dürtüyo ve rahat Farm yapıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuonun lanede bi counteri olmadığı için ezilmen normal.
    Darius ve jax fio için basit bir match up aslinda.
    W zamanini iyi ayarlamak lazim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    R bastiktan sonra etrafinda dönup 4 tarafina vurmaya çalişinca adam beni hallediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

    R bastiktan sonra etrafinda dönup 4 tarafina vurmaya çalişinca adam beni hallediyor.

    kara balta ve cooldown ayakkabısı alırsan ve q fullersen q nun bekleme süresi 2 saniye oluyor yani ultiyi açıp çok rahat 4 bi yanına vurabilirsin q ile.
  • Shen'in repliği değil ama Shen'i tanımlayan bir cümle.

    Aslında demek istenilen, rakipten tek yediğinizde neden ulti atmadın Shen diye ağlamayın demek istiyor.
    Shen kurbanların çaresizliğini değil, dengeyi korumak için vardır :)
  • stream izlemeni öneririm çok büyük katkısı olacaktır.
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Q vuruş etkilerini tetikliyor ama kritik vuramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oozed kullanıcısına yanıt
    q attıktan sonra herhangi bir hareket komutu vermezsen anında 1 aa daha atar
  • W kullanmak konusunda kendini geliştir. Zorlanıyorsa da başka herolar oyna.

    Fiora ilk değiştiğinde baya oynamaya çalışmıştım(eski halini hiç oynamadım), rankedda falan alıyordum, skorum falan iyi oluyordu hep ama hasarım az oluyordu beğenmiyordum oynayışımı. Sonra ben de bıraktım oynamayı, olmuyorsa zorlamaya gerek yok dedim. Sonra geçen gün eğlencesine bi kaç el seçtim, sanki 40 yıldır fiora oynuyormuşcasına taşıdım. Yani heronun sende biraz pişmesi lazım zamana bırak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun yazıcam müsait bi zamanımda yazmazsam mentionlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben q ile krit sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.