Şimdi Ara

Yasin banko oynamali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eren cok hakreketsiz defansin kucaginda kaldigi icin alan boslaltmiyor bu yuzden kanatlarimiz gercek kanat olmali bruma gibi yasin gibi olamali. Yasin her ne kadar kanser de etse sonuca calimla bireysel yeteneklerle gidebilen bir oyuncu aksi taktirde rakip takim brumaya onlem aliyor ve cok kisir bir takim oluyoruz.

    Podolski gibi sinan gibi gole yonelik kanatlar burak gibi bir forvet ile oynayabilir cunku burak tarzi oyuncular surekli capraz kosularla veya surekli haraketli olduklarindan podolski sinan gibi oyunculara sut acisi yaratiyorlar

    Suan oyle bir oyuncumuz olmadigindan podolski ancak 2.forvet olarak oynayabilir.

    Ereninde gezmesi lazim teknik direktorun bu konuda onu uyarmasi lazim defansin kucaginda kaliyor defansin dengesini hic bozmuyor cok statik bir oyuncu

    Kimse gormuyor ama erenin bu durumu da bizi kisir bir takim yapiyor Ya erenin haraketli oynamasi lazim Ya da iki bruma miz olmasi lazim elimizde de bruma tipine en yakin oyuncu yasin oldugundan yasin banko oynamali.Aksi taktirde bu takim cok kisir kalir.

    Bir baska merak ettigim konu josuede bizim gormedigimiz ne var her seferinde hocanin en guvendigi isim oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Jouse gireceğini Yasin girsin bundan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer hoca josue, poldi, sinan ve cavandayı oynatmamış olsa ve yine yenilsek kim bilir nasıl söverdiniz. Şimdi görmüşsünüzdür işe yarayan yasin o yüzden yasin oynuyor.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

    eğer hoca josue, poldi, sinan ve cavandayı oynatmamış olsa ve yine yenilsek kim bilir nasıl söverdiniz. Şimdi görmüşsünüzdür işe yarayan yasin o yüzden yasin oynuyor.

    Oynatmis olsa belki yenilmicektik nerden biliyorsun?hoca bunlari oynatti yenildik.ne yani elestirmicez mi? Gecen haftaki takimi degistirdi iyi mi etti kotu mu etti?gecen hafta ilk 30 dakika sezonun en iyi topunu oynamistik trabzona karsi o oyunu kendi sahamizda oynasaydik ilk yari 3 olurdu trabzon cok kotu takim.

    Ayrica bu takimda sag bek hamit oynamali.en azindan ayagi iyi ve orta acmayi biliyor kimi koyarsan koy golu yiyoruz bari orta acmayi bilen bir adamla yiyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan gümüş üzerinde dursun hoca ama bu josue büyük hayal kırıklığı oldu bence kanatta iş yapmıyor 10 numarada oynayamıyor formsuz sneijderi bile kesemiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    hocam her hafta eleştiri "yasin kazması yerine sinan veya poldi oynamalı" veya "sabri neden hala oynuyor cavanda varken riekerink sinirimi bozma" şeklinde değilmiydi. Ben bunlara yönelik yazdım. Yasin oynasa maç ne olurdu bilemem ama ben bu maçı ne olursa olsun kazanamayacağımızı düşünüyorum.
  • O iş Yasin'de değil Sabri'de.. Eğer Cavanda yerine Sabri oynasaydı Poldi daha rahat olabilirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    O iş Yasin'de değil Sabri'de.. Eğer Cavanda yerine Sabri oynasaydı Poldi daha rahat olabilirdi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas ligin en iyi hava hakimiyetine sahip forveti bizde su an.



    Sabri denem vasifsizin ilk 11e banko yazilmasi lazim.

    Evet berbat ve 5. Sinif bir topcu ama orta kesebiliyor en azindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin değil Sabri banko oynamalı. Cavanda son 20 yılın en kötü beki olabilir. Hatta daha fazlası bile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi kurtarırsa sinan veya yasinin formu kurtarır onu bunu bilmem suan onlar dışında umut vercek kimseyi görmüyorum "kulübede"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir hafta biri kötü oynayınca hemen diğer oyuncuyu istiyorsunuz ama o da daha önce kötü oynamıştı zaten Her oyuncunun artıları ve eksileri var maalesef.

    Yasin'in hiçbir olumlu hareket yapmadan bitirdiği maçlar hatırlıyorum. Poldi ve Sinan'a gelirsek de genel olarak topu ayağına isteyen, ayağına gelince oynayan adamlar. Bu ikisi skora etki edebilirler ama oyuna katkısı düşüktür. Josue deseniz tam bir hayal kırıklığı oldu benim açımdan. Daha iyi bir performans beklerdim ondan genel olarak. Ancak sezon başından beri ne zaman maça çıksa hiçbir varlık gösteremedi. Devre arası postalansın nereden kiraladıysak.

    Eren ve Bruma'nın yanına fiziksel olarak iyi durumda olan Poldi'yi tercih ederim Sinan ve Yasin yerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin değil Sinan Gümüş oynamalı. Adamı hapsettiler kulübeye yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Gümüş kiralık gönderilmeli. Bruma'ya nasıl kiralık gitmek yaradıysa Sinan'da gitmeli ts maçında ayakları titriyordu resmen böyle yedek bile olamaz.
  • Aynen beyler sabri banko oynamali.Ayrica eren hiç pres yapmiyor umut bulut u devre arasi alip onu da banko oynatmaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin in sıkıntısı sağ kanat oynayamıyor, rahat etsin diye sol kanata geçince bu sefer bruma nın performansı yarı yarıya düşüyor sağ kanatta
    elimizdeki tek sağ kanat sinan o kafada bitirmiş bazı şeyleri yazın, devre arası kiraya gönderilsin en temizi, josue en fazla 442 sağ kanatı olur 4231 433 de sağ kanat olamaz daha 2.denemesinde bunu anlaması lazımdı jor un gerçi forvet arkasıda sneijderin ölüsünden iyi değil
    cavanda belki temposuyla hareketlilik getirir dedik ama tahmin ettiğimiz gibi çöp, poldi de temposunu yükseltene kadar sağ kanat şehit.
  • 40 yıl düşünsem Gs'lıların sabri banko oynamalı diyeceği aklımın ucundan geçmezdi, hayat çok garip cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare ali lukunku
  • Bir arkadaşı herkes artılamış, yok Poldi Josue oynamamış olsaydı söverdiniz diye...

    Kardeşim Taraftar her zaman yıldız olanı ve ismi olanı oynasın ister, Poldi 2 gol atınca hazır sandı millet gerçi o maç bile ben hazır değilim diyordu fakat Jor bunu nasıl atladı onu anlamadım...

    Yasin maçın belli kısımlarında çok etkili fakat oyununu genele yayamadı, o sebeple herkes Poldi Sinan diyor. Hoca Yasin'le başlayıp, Poldi yada Sinan hamlesi yapması gerekiyordu.

    Maçı kazansa zaten konuşan olmazdı, Poldi şuan 90 dakika çıkartamaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.