Şimdi Ara

superonline verdikleri tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'daki yeni evimizde siteye özel fiber-turkcell+ ilk 3 ay ucretsiz kurulum bedava kağıdını gördüm.Babam daha öncesinde turk telekom 24mb 35 gb 60tl tarifesini kabul edip imzalamis.Zarzor ikna ederek kurulum gerceklesmedigi icin arayip iptal ettirdim.Daha sonrasinda superonlineyi aradik babam uydu istemedigini soyledi 25 mb 75gb 4gb turkcell internet 56 tl tarifesi önerdiler.Bizde kabul ettik ancak sitelerindeki kampanyalara baktigimda boyle bir tarife goremedim.Siteye özel tarife mi bu ve oyleyse ayni fiyata daha yuksek akkli tarifeye gecebilir miydik? Birde kafama takilan sey pazartesi kuruluma gelecekler ben kablolu baglanti istiyordum ancak odam yukari katta(dubleks)oldugu icin asagi katta cekim kuvveti ne olur? Modemi asagiya koysalar bu sefer ben wifi kullansam benim cekim kuvvetim ne olur ? Online oyun oynayan birisiyim eger kablosuz sıkıntı olur derseniz artik alttan uzun kablo getiricem.Biraz uzun oldu ama cevaplayanlar icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hellpassenger12 H kullanıcısına yanıt
    Artık ynei evlerde her oda da internet için bağlantı sağlanabiliyor. Eviniz dubleks olduğu için kablosuz da sıkıntı çekersiniz. Modemin konumu çok önemli. Eğer 3 ya da 2 çubuk çekerse ping süresi artabilir. Bazen internet de de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Size önerim, Repeater cihazı kullanmanız. Repeater cihazı da kablosuz modemi iyi bir şekilde görmek zorunda. Yoksa yine bağlantı da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Örneğin internet hızını repeater üzerinden tam olarak kullanamayabilirsiniz. En iyi çözüm tabiki de kablolu çözümdür. Kabloda sinyal kaybı neredeyse 0 a yakın olduğu için, bağlantı da kaybınız da olmayacaktır.

    Ben olsam şunu yapardım. Repeater alırdım. (1 ya da duruma göre 2 tane) Sağlam bir bağlantı kurardım. Eğer fazla masraf yapmak istemiyorsanız Xiaomi Mi Repeater aliexpress.com da satılıyor. Ya da Inca marka repeaterlar da alabilirsiniz. Biraz daha seviyeyi arttırmak isterseniz fiyatı da yükseltmeniz gerekmekte.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.