Şimdi Ara

Bir Ormancının ward rolü nasıl olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mainim orman ve takımımın ward fonksiyonunda rolüm en iyi şekilde nasıl olmalı ?



  • Öncelikle yazdığın biraz karışık olmuş o yüzden pek anlaşılmıyor.

    Ormancı olarak eğer karşıda bana cj gelebilecek riskli bi pick yoksa direk totem veren orman esyasını alıyorum , onun dışında erken oyunda ziynetlerimi hangi laneye yakınsam o tarafın çalısına atmaya çalışırım ki wardın lanede verdiği rahatlık çok ayrı bi olay , gank atmasam bile o lane için nefes alınmalık bi boşluk yaratabiliyorsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her base attığında 75 altınını pembe totem için ayır.
  • karşı jungle'ı takip ederek ona göre totemlerini kullan , ct jungle gibi bir durum söz konusu olduğunda mid ve bot ile iletişimi koparma , nehirde görüşü sağla en başta , o yengeçler çok değerli , hareket hızı olsun , görüşü olsun. Mutlaka almalısın onları , bunun çok incelikleri vs. var fakat başlıca bunları diyebilirim , diğerlerini zamanla tecrübeyle yavaş yavaş öğrenirsin
  • Bunun ezbere bir mantığı yok. Ancak olması gereken laneler kendilerine yakın çalılara, jungle da nehrin ortalarına ve rakip jungle çıkışlarına vision vermelidir. Bunun dışında vision verirken önceliğin rakip jungle rotasyonunu tahmin edip o bölgeye ward atmak önemlidir. Yani rakip jungle olsam şuanda nereye gank atardım diye düşünüp o tarafı wardlamak ciddi manada avantaj kazandırır.

    Ben %90 bot tarafındaki camplardan başlarım. 4 camp aldıktan sonra toplane gank atarım, gank atacak pozisyon yoksa üçlü çalıya ward atıp nehirdeki böceği keserim. Bundan sonrada mide yakın campları alır gank yerse direk oraya yönelirim. Bu sayede mid ve toplane salak değilse ilk 5 dk kill vermezler. Base attıktan sonrada koridorların pushlama durumuna göre bir rotasyon çizerim, gank atmayacağım bölgeye kesinlikle ward bırakırım. Temiz bir başlangıç oluyor.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    1.ward olarak ziynet pembe mi kullanıyordun
    2.Hangi şampiyon ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammed009

    1.ward olarak ziynet pembe mi kullanıyordun
    2.Hangi şampiyon ?

    Genelde ward veren jungle itemi alıyorum + ziynet olarak ward alıyorum + her döndüğümde varsa gold pink alıyorum.

    Hero olarak elise-gragas-graves-khazix-leesin oynuyorum. Frontline sağlamam yeterli gelecek bir komp varsa çok nadiren trundle-poppy-zac alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.