Şimdi Ara

Lig muhabbetinden sıkılan tek ben miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeter,kimse kimseyi silver,gold,dia 5 diye aşağılamasın.Oyunu eğlenmek için oynayalım,birbirimizi ezmek için değil.Bende yaptım böyle bir şey,o yüzden kalbinizi kırdıysam özür dilerim

    Birbirimize imalı imalı laf sokmayalım,nefret kusmayalım.Forumu daha güzel bir yer haline getirelim,çeşitli stratejiler paylaşmak ve bunları yorumlamak için kullanalım forumu.Evet post kastığım zamanlar oldu ama oradaki sayı şu an hiç bir şey ifade etmiyor benim için,adminlerden tek ricam o sayıyı sıfırlamaları.

    Mutlu olmak varken neden birbirimizi mutsuz etmeye uğraşalım ki ?



  • Haklısın sonuna kadar katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig muhabbeti yapmadım hiç ama bana değil sanırım o kısım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlattin pagryze

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    lig muhabbetini yapıcaksın tabi kardeşim , silver gold adam gelip sana 50 satır yazı yazıp ayar vermeye kalkarsa yüzüne yüzüne vurucaksın
    gold silver bronz arkadaşları ekliyorum forumdan 3-5 maç atıyorum hakettiğini düşündüğü yerlere çıksınlar diye , kendi halimizde az buçuk birşeyler bildiğimiz bir şeyde insanlara nacizane bir faydamız dokunsun , sohbet muhabbet olsun diye , bazıları lig atlıyor küme atlıyor. Bazıları da ekliyor selam veriyor , selamı aldığım gibi siliyorlar. Herif gelmiş gold. Diyor lig çıkalım beraber atalım , tamam eyvallah. Giriyorum silver yada gold hesaba ekliyorum , Adama forumdan konuşmuştuk diyince siliyor. Ulan senin elon belli rankeda girebileceğin aralık belli tutupta master 150 lp hesap mı getireyim , tutup dia hesap mı getireyim , ne istiyorsunuz kardeşim. Ya sen forumdan konuştuğun muhabbet kurduğun biri low biri dahi olsa , o adamla ayıp olmasın diye 1 maç girersin , kazanamıyoruz hocam ya diyip normal atarsın yada atmazsın tek giriyim daha iyi oluyor dersin , dimi ?
    Çok fazla polemiğe giren bir insan değilim , herkese elimden geldiğince yardım etmeye de çalışırım , ama bu egoist , oyunda kendini bir halt sanan , forumda destan yazan low elo kesim olduğu sürece de burda tartışma bitmez. Düşük liglerdeki düzgün arkadaşları tenzih ederim , olay lig muhabbeti değil. olay kendini birşey sanma muhabbeti. Dia plat challenger falan olsa da bu değişmez. Bir insan ne olursa olsun kendini beğenmişlik muhabbeti yapması yanlış ben bilirim ayağına yatması yanlış olay sadece bu.

    Çıkamıyorum ligten feeder nooblar geliyor ayağına yatıp da forumda ağlayan , ama bütün bunlara rağmen ders vermeye çalışan elementlere de burdan söylüyorum siz hakettiğiniz yerden bile yüksektesiniz

    Edit : Kusura bakma hocam piyango sana çıktı da bir yere yazmam lazımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 22 Ekim 2016; 14:01:43 >




  • Hala post kasıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chall olduktan sonra lig muhabbetini başlatan sendin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol de en çok iki şeyden nefret ederim ;

    1-lig ayrımı yapanlardan
    2-bronzlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğağağağa bronz
  • Öncelikle beyler agresif bir şey yazmayın konu anında uçuyor. Uçmasını istemem bir kaç satır bir şey karalıyorum heba olmasın.

    Bu forum güzel bir yer haline gelemez burası kesin. Yaş aralığı, kafa yapısı belli. Yönetim de bir değişik.

    Lig muhabbeti. Silver ve bronz oyuncular sadece okusun çıksın. Bizim cahilimiz çok kötü çünkü. Cahil olduğunu kabul etmez. Bilmediğini bilmiyor adam.

    Forum paylaşım alanı. Eski iki rehberim, bir de okumayı seven varsa yazdığım hikayem var. Takip ettiğim bir thresh rehberi vardı mesela. Az da olsa yararlı şeyler var. Ama genel olarak çöp.

    Fazlasıyla duyar kastım, gözlerim doldu.




  • dhde çilingir olmayan mı var ?
  • Lig ayrimi muhabbeti tabii ki olur. Ben mesela eskisi kadar fazla oynamiyorum, yazinda oynayamadim suan euw d5 takiliyorum xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama yazıcam cevabımı, rez alın beyler. Çok şaşıracaksınız :D


    Hemen uçurmayın konuyu veya mesajımı, cidden düzgün yazıcam . Ki zaten anormal yazan biz değildik de neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize, bizeee :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U Mad BRO

    Bize, bizeee :D



    Her ne kadar bir "ateşkes" gibi bir konu açmış olsa da bana son derece samimiyetsiz geldi açıkçası, nedense zerre inanasım yok.
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Bunlarla ilgili çok güzel bi söz var " lahanayı yerken kırt kırt, sapına gelince meee". en olmadı gürcell beyin de dediği gibi şikayet eder geçeriz ( bu kadar uzatmayız tartışmayı en azından)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IreliaCarriesU yu özlüyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohhh mama... rez...

    AVUKAT MODE ON----

    @PagRyze Bence yeni bir hesap aç kendine, bunu da süresiz çizdir. Özür dilediğin ve değişmek istediğin kişiliği o hesaba aktar. Kimsenin ligiyle vb dalga geçmeden, post kasmadan forumda fikir alışverişi yaparsan hiçkimse de sana düşman olmaz.

    AVUKAT MODE OFF---

    Anti PagRyze tayfası, bence bitirin düşmanlığınızı. Her ne kadar haklı olduğunuzu savunsanız da, hakkınızı arasanız da, onun yaptığının aynısını yapıyoruz vb. deseniz de dışardan gözüken iki tarafında birbiriyle atışması. Ve bu atışmanın şuan itibariyle görünen tarafı sadece sizin atıştığınız bu yüzden modlar mesajlarınızı siliyorlar ya da konularınızı uçuruyorlar. İnsan gibi özür dilemiş, bu hayatta herkes hata yapıyor önemli olan hataları nasıl kullanacağındır. Bunu başarabilen de üstün insan statüsüne bir adım daha yaklaşır zaten, "Hata yapmak normaldir, aynı hayatı ikinci defa tekrarlamak salaklıktır." Bu yüzden ben pagryze'ın düzeleceğine inanıyorum sizin de artık ona sataşmayı bırakacağınızı umuyorum. Hem yeni hesap açarsa post kasmamış olduğu için ve hiçbirşey yapmazsa hala atışmaya devam ettiğiniz takdirde, malesef kurallar gerekçesiyle ceza alan siz olabilirsiniz. Zaten üç-beş kişi kaldı forumda. Bırakın da hepimiz bir olalım, tekrar eski günlerine döndürelim forumu. Aramıza giren gereksiz trolleri ve forumu tek amacı kirletmek için kullanan üyeleri de yönetim aracılığı ile sildirelim. DH tekrar eski günlerine dönsün. Çok mu şey istiyorum? Belki de çok.. Evet ama.. Şuan bu değişimi başlatacak olanlar sizlersiniz.




  • Gurcell mod yapıcam dedi buda böyle konu açmış anca ergen takipçilerini kandırırsın sincap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.