Şimdi Ara

55 bin tl ye otomatik arac tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar elinde 2004 megane 2 dizel var. Satip otomatik arac alacam. 2011 civic elagance otomatik 55 civari bide corallla var. Acaba hangisini alsam veya baska oneride olabilir. Tavsiyeleriniz onemli benim icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İ30 ve ceed o fiyatlara bulunabilir dizel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla detay belirtmeniz tavsiyelerin sağlığı açısından daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halukbaba

    Arkadaslar elinde 2004 megane 2 dizel var. Satip otomatik arac alacam. 2011 civic elagance otomatik 55 civari bide corallla var. Acaba hangisini alsam veya baska oneride olabilir. Tavsiyeleriniz onemli benim icin..

    Aynı paraya ekmeği yenilmiş 2011model model 100 bini geçmiş civic alacağıma 5-10 bin km de 3-5 aylık egea alır geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 daha koyun cam tavan dizel otomatik Kia ceed alın en azından konforlu ve güçlü aracınız olur. Yada civic ve corollayı test edip daha sonra ceed e binin aradaki farkı görmek için daha iyi olur
  • Hocam ceed ne acidan tavsiye ediyosunuz otomatik degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bahsettiğiniz fiyat ikinci el araçlar için hiç de az sayılmayacak bir miktar. Benim tavsiyem mümkün olduğu kadar yeni model ve düşük km olacaktır. İsmine kanıp Civic alacağım diye yüksek kilometrelere razı olmayın. Kia Ceed oldukça iyi bir seçenek mesela. Alacağınız aracı mutlaka kullanıp test edin, tasarımına bayıldığınız bir araç kullanım açısından sizi tatmin etmeyebilir. En önemli konu da gerçek kullanıcı yorumları bulmanız olacaktır. Forumlar yorum bulmak için güzel kaynak ancak bilen bilmeyen herkes yorum yapabiliyor maalesef. İkinci el ve sıfır km pek çok otomobilin gerçek kullanıcı yorumlarına BURADAN ulaşabilirsiniz. Listelerden tıklayarak istediğiniz modeli seçebilirsiniz. arayışınızda kolay gelsin.




  • Tesekkurler dostum. Civic ortalama kilometre 2011. Kasa 65.000 bir kactane buldum. Dediginiz gibi az bi para degil o yuzden ince eleyip sık dokumaya calisiyorum. Yani araci alinca bi 5 yil gotursun diyorum. Fakat kimse coralladan bahsetmemis pek. Acaba coralla tutulmuyormu yoeumlar hep ceed uzerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halukbaba

    Tesekkurler dostum. Civic ortalama kilometre 2011. Kasa 65.000 bir kactane buldum. Dediginiz gibi az bi para degil o yuzden ince eleyip sık dokumaya calisiyorum. Yani araci alinca bi 5 yil gotursun diyorum. Fakat kimse coralladan bahsetmemis pek. Acaba coralla tutulmuyormu yoeumlar hep ceed uzerine.

    Corolla şuan C sınıfı Sedan lideri. Tutulmaması diye bir durum yok. Alacak kişinin beklentilerine göre değişen bir durumu var. Artı yönleri ve eksi yönleri belli. O paraya temiz Corolla bulunabiliyorsa ve alıcının beklentilerini de karşılıyorsa mantıklı bir tercih olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.