Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0841C1267 -- 8 Kasım 2019; 19:49:12 >



  • Ürünü almanızın üzerinden 30 gün geçmediyse Amazon ile iletişime geçin eğer geçtiyse Corsair Türkiye ile. Yardımcı olmasalar bile yönlendirme yapacaklarını düşünüyorum.
  • Merhaba,

    K65 klavyenizi USB 2.0 portunda mı kullanıyorsunuz yoksa USB 3.0 portunda mı? Eğer USB 3.0 portunda kullanıyorsanız ve 2 USB girişi de takılıysa sadece 1 tanesi takılıyken deneyin.

    Bunu yaparken de lütfen bilgisayarınızdaki diğer portları da deneyelim. Bu şekilde eğer sorun devam ederse problem klavyede demektir. ancak sorun kesilirse problem anakartın USB portlarında olabilir.

    Sorunun klavyeden olduğu kesinleşince isterseniz Amazon üzerinden ürünü satın almış olduğunuz firmayla iletişime geçin isterseniz Aşağıdaki adresten Corsair'e direk olarak bir RMA ticket açın.

    https://corsair.secure.force.com/home/home.jsp

    Donanımhaber kullanıcılarının daha önceden yazmış olduğu bu RMA klavuzunu da bilgilenme amaçlı inceleyebilirsiniz.

    forum.donanimhaber.com/m_110833956/f_//tm.htm




  • hocam bende bu tarz bi klavye bakınıyorum bu aralar mumpad olmayan mekanik tam aradığım tarzda klavye nasıl memnun kaldınızmı birde tuş boyutu nasıl
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0841C1267 -- 8 Kasım 2019; 19:49:23 >
  • hocam yükseklik olarak değilde normal tuş büyüklüğü olarak standart klavyeler ile aynımı bana biraz küçükmüş gibi geldide ondan sordum kıl tüy problem değil hava tuttunmu uçar giderler :) kaç gündür klavye bakınıyorum 400tl ye kadar en beğendiğim klavye bu oldu şekil vs. rgb falan zaten istemiyodum dikkatimi dağıtıyor oyun oynarken bide oda hep ışık oluyor sanki benim için yapmışlar klavyeyi mouse siparişi vermiştim amazondan onun gelmesini bekliyorum o gelince bende bi tane alırım sanırım bu klavyeden.

    bu arada elektrik olayı ne oldu birde nasıl anladın elektrik kaçırdığını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 26 Ekim 2016; 18:16:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    hocam yükseklik olarak değilde normal tuş büyüklüğü olarak standart klavyeler ile aynımı bana biraz küçükmüş gibi geldide ondan sordum kıl tüy problem değil hava tuttunmu uçar giderler :) kaç gündür klavye bakınıyorum 400tl ye kadar en beğendiğim klavye bu oldu şekil vs. rgb falan zaten istemiyodum dikkatimi dağıtıyor oyun oynarken bide oda hep ışık oluyor sanki benim için yapmışlar klavyeyi mouse siparişi vermiştim amazondan onun gelmesini bekliyorum o gelince bende bi tane alırım sanırım bu klavyeden.

    bu arada elektrik olayı ne oldu birde nasıl anladın elektrik kaçırdığını
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0841C1267 -- 8 Kasım 2019; 19:49:34 >
  • sonrasında ölçtün sanırım elektriği?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.