Şimdi Ara

SAMSUNG HW-J450 Soundbarı Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG HW-J450/TK modelinin fiyatı teknosada 800 TL'den 400 TL'ye düşmüş görünüyor. Hepsiburada vs gibi yerlerde 600 TL görünüyor. Bu modeli nasıl bilirsiniz? LG SH3B ile fiyatı aynı. Hangisini tavsiye edersiniz?

    http://www.teknosa.com/urunler/110100967/samsung-hw-j450tk-300w-21-soundbar-ev-sinema-siste

    Evde son ses açamıyorum. Net ve kaliteli ses gelmesi kafi benim için. Baslar çok önemli değil. Öyleçok yüksek bas seven birisi değilim.

    Televizyona bağlayıp televizyonun 20W hoparlörülerinden daha kaliteli ses lacağım, bilgisayardan veya telefondan direkt bluetooh ile bağlanıp müzik dinleyebileceğim bir sistem arıyorum.

    Ayrıca SAMSUNG HW-F450 modeli var. Arada 2 kat fiyat farkı var? İki model arasındaki farkı bilen var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Ekim 2016; 14:26:58 >







  • fikri olan?
  • Arkadaşım konuyu açalı bayağı bir süre olmuş ama bende kendi yorumumu yazayım belki ihtiyacı olan birisne yarar. Haftasonu hiç aklımda yokken vatan dan bu ürünü aldık. İşk girdiğimde ben ev ses sistemleri olarak bakmaya başladım ama oradaki görevli bu ürünü gösterdi. batı ataşehir deki vatan büyük olmasına rağmen gerçekten çok güzel bir ses veriyordu. aklım kaydı bir anda ve alalım dedik. eve geldik kurulumunu kendim yaptım. gerçekten çok basit bir kurulumu var. tv m vestel 42fa7200. gerçekten o yavan sesten sonra çağ atlamış gibiydim. hdmi arc girişini kullanıyorum. tv yi kapattığımda soundbarda otomatik olarak kapanıyor ama açılmıyor. benim tv nin wifi bluetooth smartshare gibi hiçbir özelliği yok. sadece widi. ama telefondan mirror yoluyla film izlerken artık filmler daha çok keyif veriyor. max 20 de sesi açabiliyorum. ama tizler ve basslar çok iyi. şu ana kadar iyi ki almışım dediğim bir ürün. sende umarım almışındır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.