Şimdi Ara

Vodafone Iphone 7 ve Iphone 7 Plus Sipariş Edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vodafone'dan online işlemlerden iphone 7 ve 7plus sipariş eden arkadaşlar onay mesajlarınız geldi mi? müşteri hizmetlerinden ne gibi bilgiler alabildiniz? ben 6-7 defa aradım ilk aradığımda yarın kargoya verilecek demişti bugün için, sonrakiler siparişiniz aktif gözüküyor size bilgilendirme yapılacak gibi otomatik cevaplar verdiler, farklı bilgiler alan ya da bilgisi olan arkadaşlar bu başlık altında paylaşabilir mi?



  • aynı durum. vodafone forumlarında da tartışıyoruz ama bir gelişme yok. sıkıntı var ve iletmiyorlar bence.
  • Bence de öle delirttiler sabahtan beri, 1 haftayı aşkın bi süre sipariş için uğraştım, bayiden ayırttım ama hep 32 gb gelmiş pluslarda, o yüzden sipariş verim fakat çileden çıkardılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    Bence de öle delirttiler sabahtan beri, 1 haftayı aşkın bi süre sipariş için uğraştım, bayiden ayırttım ama hep 32 gb gelmiş pluslarda, o yüzden sipariş verim fakat çileden çıkardılar.
    bakalım ne çıkacak...bugün de geçti artık.
  • Arkadaslar ankarada abartmiyorum en az 20 yeri aramisimdir,arti calistigim yerin karsisinda vodafone bayisi var ve bagli bulundugu grubun 30-40 tane vodafone bayisi var bu sirketin koordinatoru ile gorustum bizim depomuza i7 de sikinti yok 128 falan da geldi ancak plus modelinde sadece 32 likler geldigini soyledi ve pluslarin yuksek hafizalilari ne zaman gelecek bilmiyorum dedi.7 siparis edenlerin telefonlari 1-2 gune teslim edilir diye dusunuyorum ama plusta 32 harici hafiza siparis edenler en az 1 ay bekler diye dusunuyorum dedi.ben siparis vermedim netten burada bayiye adimi yazdirmistim plus 128 icin ama bende alamadim.vodafone bu olayda cuvalladi resmen.

    Turkcell ve tt nin plus 128 lik dagittigini soyledim pek ihtimal vermedi ama oyle bisey varsa gercekten cuvallamis vodafone dedi koordinatorde durum bu.

    Benim gibi vodafonedan bekleyenlere gecmis olsun




  • Koskoca vodafone böle yaptı ya daha da ne diyim her yer 32 gb plus var aramadık yer bırakmadım çevre iller dahil
  • Online siparisleri tempo sirketi mi ne dagitiyor aramak lazim... Hala netten satiyorlar.
  • Vodafone kargoya verilmedi dedi ama arayalım bakalım 7/24 müşteri hizmet var mı temponun? Bide ilk aradığımda adam ne diyo biliyomusunuz, kargoyu nasıl takip edebiliyorum hangi kargo diyorum kargom nerededen diyo hangi kargl diyorum kargom nerede sitesinden tc girin çıkar diyo sinirlendim tmm tmm kapat dedim kapadım, ancak 4. Arayışımda mng kargo ismini öğrendim onlarda isimden bakıyolar yok bişi diyolar, tam olarak kanser bi durum şu yaşadığımız zaten pahalı alıyoruz zaten geç geliyor bide böle yetersiz adamlarla uğraşıyoruz, iki kelimeyi anlayamayan otomatik cevaplardan başka bişi söleyemeyen adamlar, sorularıma cevap alabilmek için iki üç kez sormam ve bebeğe anlatır gibi anlatmam gerekti :)
  • Valla tempo taahhutnamede yaziyor, vodafone kendi yollamiyorsa bunlarla calsiyordur diye dusundum ama...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockyy

    Valla tempo taahhutnamede yaziyor, vodafone kendi yollamiyorsa bunlarla calsiyordur diye dusundum ama...
    bir bilgi alabilen var mı?
  • Vodafone forumunda hiç cevap yok, ben ara ara belki diye kargoları arıyorum, mng ve aras. Vodafone forumda birisi telefon eve geldi ama ben dışarıdaydım hangi kargoya gitti noldu bilmiyorum takip numarası da yok diyolar. Bize onay mesajı bile gelmedi hala :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    Vodafone forumunda hiç cevap yok, ben ara ara belki diye kargoları arıyorum, mng ve aras. Vodafone forumda birisi telefon eve geldi ama ben dışarıdaydım hangi kargoya gitti noldu bilmiyorum takip numarası da yok diyolar. Bize onay mesajı bile gelmedi hala :(
    hocam normal 7'leri kargolamışlar, mng ile kargoluyorlar. sıkıntı olan plus'lar, forum, twitter, facebook hiç haberleri yok durumdan. tarife değişiyor kargolama aşamasından önce, mesaj geliyor diye biliyorum.
  • Ben mat plus 256 sipariş verdim o zaman ayvayı yedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    Ben mat plus 256 sipariş verdim o zaman ayvayı yedim :)
    hocam onun satış da durmuş, vallahi uzun sürebilir :) gerçi benim de mat 128 plus ama hala satmalarına rağmen stokta olduğunu sanmıyorum. şu mng kargosunu alanlardan bir öğrenebilsek kimin kargoladığını...
  • Aylık arada 10 tl var diye bide çok fazla foto film oluyo telefonda ondan 256seçtim delirttiler, ama sakinim şu an beklicem sonuçta iki güne bir değiştirmicez, bide ilk iphone olacak benim için ondan fazla sabırsızım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    Aylık arada 10 tl var diye bide çok fazla foto film oluyo telefonda ondan 256seçtim delirttiler, ama sakinim şu an beklicem sonuçta iki güne bir değiştirmicez, bide ilk iphone olacak benim için ondan fazla sabırsızım.
    valla hocam inşallah herkesinki bir an önce ulaşır, ama ben pek ümitli değilim. bilgileri de yok çünkü şu gün gelecek deseler tamam, o da yok. sürekli bugün, yarın, onaylanınca falan bir şeyler sallıyorlar...
  • 3. Dünya ülkesi olunca normal kaktırıp geçicekler 32leri ilk aşamada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    3. Dünya ülkesi olunca normal kaktırıp geçicekler 32leri ilk aşamada.
    sanmıyorum hocam bu vodafone'un basiretsizliği, stok diğer tüm büyük firmalara gelmiş hem apple hem turkcell vs. türk telekom bile 32'den büyükleri satıyor/sattı şubelerinde. vodafone beceriksiz olan :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 15 Ekim 2016; 14:28:38 >
  • Direk hattı taşıyınca alabileceğimi bilsem hattı taşırım ama vodafoneda 6.000 puanım var sıkıntısız alabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XadiR

    Direk hattı taşıyınca alabileceğimi bilsem hattı taşırım ama vodafoneda 6.000 puanım var sıkıntısız alabiliyorum.
    hocam "sıkıntısız" kısmı pek olmadı :)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.