Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.208
Cevap
134
Favori
842.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Hocam bayilerde hazır araç yok. Bayileri arasanız belki gelecek araclardan bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil759 H kullanıcısına yanıt
    Doğuşun şu politikası sinirlerimi bozuyor, bir sürü yeri aradım her yer aynı lakayıtlıkla cevap veriyor, ilgilenen yok doğru düzgün, parayla rezil oluyoruz resmen. BMW'nin gözünü seveyim hizmet muamele açısından. Yine de araçtan vazgeçen, elde araç olduğu bilinen bir bayi vs. olursa haberdar ederseniz sevinirim.
  • Kapora verip bekleyen varmı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok. hatta ilk gelecek olanlarda satıldı... zaten izmir bayisine topu topu 3 arac gelecekmiş gelecek araç sayısının azlığını sen hesapla.

    olmayan araç için konuşup duruyoruz. 2 haftadır. doğuş sırf kafa karıştırmak için yaptı bu hamleyi. bu fiyat bandında c-d segmenti araba düşünen herkes
    focus-golf-astra vs.vs. herkesin kafa karıştı a3 beklentisi ve merakı oluştu. golf alacaklar vaz geçip a3 alsa doğuş bişey kaybetmez, servisten para kazanıldığı düşünülürse.
    ama opel ve ford gibi markaların bi hamle yapması lazım... a3'ten haberi olan bi cok kişi beklemede.


    not:başka bi konuyada yazılmıştır.
  • deepbreathe_ D kullanıcısına yanıt
    Ben varim hocam. Arac buyuk ihtimalle kasimin ikinci haftasi gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepbreathe_ D kullanıcısına yanıt
    Var, aracin kasim ilk haftasi gelmesi beklendigi soylendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Vallahi millet krizse gider alır. Tabiki durum keriz yerine konma olayı. Bunlar kan emiciler . Adam 90 diyor birde 1.40 tan kredi veriyor. Yok artık dedim. Ama iyi tarafıda var. Aracı görmeye gidemedim orjinal fotolarını da kimse forma atmadı. Baktım inceledim . İyi yani alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Hocam size ve araci almak isteyenlere tavsiyem önce genel mudurlugu arayin. Yoldaki araclarin hangi bayilere gidecegini ogrenin. Daha sonra o bayileri tek tek arayip sorun. Boşta araç olmasa bile vazgeçen, kredisi onaylanmayan vs. olabiliyor. Belki o şekilde bulabilirsiniz.

    Daha şimdiden araci bazi kurnazlar 90 bine satiyor. Ben bu aracı alanların kesinlikle zarar etmeyeceğini düşünüyorum. Golflerin, meganelarin 100 bine satildigi ortamda bu arac bence fiyatini hakediyor. Benim icin aracin tek kotu yani koltuklari ama o kadar da olur.
    1.2 tsi ilk ciktiginda da millet ayni tepkileri vermisti ama sonra kabul gordu. Bu motor kagit uzerinde 1.2den daha verimli ve kisa surede insanlar alisacaktir.
    1.0 arabaya binilir mi yeaa diyenlere de sadece gulup gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tartışılması gereken konu neden bu kadar az sipariş alıp kapattılar. Madem satmak için çıkarıyorsun bu arabayı talepte var neden satmiyorsun. Arz olmayınca fiyat yükseltip satmaya mi çalışacak ama o zaman kim alacak. Millet fiyatı uygun diye alıyor zaten. Çıkar istendiği kadar ortalık audi dolsun ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ynsbrc Y kullanıcısına yanıt
    Al-satçılar beşer altışar tane almış satış temsilcisinin söylediğine göre.
  • 1.0'larda bu kadar kampanya yapılmasının sebebi ne acaba... Diğer 1.4 ve 1.2 tfsi motorlu a3'leri kaçtan veriyorlar, fiyat alan oldumu? Belki diğerlerinde de iyi indirimler vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 23 Ekim 2016; 17:13:53 >
  • Evet arkadaşlar dün benim de a3 1.0 tfsi sportback test etme ve kısa süre de olsa inceleme imkanım oldu. Daha önce de yazdığım gibi 2016 1.2 golfümü satıp bu araca geçmeyi planlıyorum.
    Teknik özellikleri yazılmış zaten o kısma girmiyorum. Teste gitmeden önce burayı da baştan sona okumuştum, kafamda düşünce oluşması açısından.
    1-İlk olarak koltuklardan başlamak istiyorum, koltuklar gerçekten feci. Burdan okurken koltuk işte ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyordum ama gördükten sonra anladım. Şimdiki golfüm değil, 99 golfüm de bile kat kat kötü hem görüntüsü hem kumaşı.
    2-Göğsün içine girip çıkan multimedya ekranı çok havalı duruyor. Ama ekran yukarda olduğu için klima tuşlarının olduğu kısım çok boş geldi gözüme. Ekranın dokunmatik olmadığını da burdaki mesajlardan okuyunca şok oldum desem yeridir :(
    3- Golfte üç kollu altı kesik spor direksiyon mevcut, fakat a3te yine 3 kollu olmasına rağmen altı düz değil, tamamen yuvarlak bir direksiyon ve biraz daha küçük gibi geldi bana. Altı kesik direksiyon sport donanımda mevcut dedi satış temsilcisi.
    4-Lafı çok uzatmadan sürüş ve performans kısmına geçeyim. Hava sıcak olduğu için klima açık kullandım aracı.Bence genel olarak yeterli 140-160 a kadar rahat ivmeleniyor.Kısa süreli kullanımda 1.2 den farkını hissedemedim,rüzgar sesi golften daha az geldi bana. Yol tutuşu da bir tık daha iyi gibi., daha önce bahsedildiği gibi stronic gaza tepki süresi var 1 saniye civarında. Ama ani hızlanmak istediğinizde vites küçültüp toparlanması gayet iyi.

    Zaten kafam karışık olarak gittiğim bayiden daha karışık bir şekilde ayrıldım.
    Golfe göre artıları xenon, audi olması, otomatik sevmesem de rahatlık sonuçta.
    Eksileri hız sabitleyici yok(serviste 1500 e takılıyor diyenler olmuştu, az bir para değil bence), koltukları daha kötü. ve göğse girip çıkan ekranı olsa da golfün iç görünüşü ve ışıklandırması çok daha hoş.






  • Bu araba al-satçıların elinde patlayacak. Kimse bir dönem 85 bin olduğunu bildiği bir arabaya 90-95 bin vermez. Ayılsa da, bayılsa da psikolojik olarak veremez. Kampanyalı ürünlerde kampanya bitip fiyat eskiye döndüğünde, olması gerekenden daha fazla talep kaybı yaşar. Millet, enayi miyim başkasının sıfırını 85' e aldığı arabaya 95 vereyim diye kendini piyasadan çeker.

    Bu vesileyle al-satçı tayfa en az 1 sene piyasadaki diğer araçları rahat bırakacak çok şükür.
  • Zeperfs'te 1.0 tsi Golf test edilmiş. A3'te de benzer sonuçlar gelir. 1.0 motor için gayet tatminkar bence.
    http://www.zeperfs.com/en/fiche6328-vw-golf-vii-1-0-tsi-dsg.htm
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    hocam 2016 golf u satıp bu aracı alırsanız çok zarar edersiniz. şu anki aracınızdan şikayetiniz yoksa en az 3-4 sene daha kullanmalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stasi kullanıcısına yanıt
    Ben bu araçtan almadım ama hiç sizin gibi düşünmüyorum. Premium c segmentinde Mercedes A, Volvo V40, Bmw 1 bunların hepsi EN AZ 15.000 TL daha pahalı A3'e göre.

    Bu fiyata en mantıklı araç bu şu an. Bütçeniz daha yüksekse E sınıfında Bmw 5 serisi çok uygun fiyatlı. Compact SUV'lerde otomatik Suzuki Vitara aynı şekilde 70.000 TL. Bu araçlar bence fırsat araçları.
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Araçtan hiç bir şikayetim yok, tam aksine çok memnunum. Yukardaki test yazısında da belirttiğim gibi bazı yönleri a3ten iyi. Kampanyayı değerlendirmek ve audiye geçmek için düşünüyorum.
    niye çok zarar edeyim onu anlamış değilim ama, golfü aldığımın 1-2 bin altına verebiliyorum en kötü. Audiyi de 4-5 ucuza aldığımızı düşünürsek karlı görünüyor :)
    Malum sitedeki ilanlar 90 bu araç için :)
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim, fırsatı kaçırdık burukluğu yakın zamanda az da olsa etkili olur. Bir de stokların alsatçılar yüzünden çabuk bittiğini bile bile, gidip kampanyayı kaçırmasına sebep olanlara para kazandırmama düşüncesinde olabilir insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis kac km de bir ayrica ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bayanlar, kaçırdığınız bir nokta var.

    Artık uçağa biniyoruz, uzun yolculuklarımız, otoban seyahatlerimiz çok azaldı.

    İndiğimiz yerde de havalimanı transferden araç kiralayıp geziyoruz.

    Hele benim yaşam güzergahım çok kısıtlı. Benim gibi yaşayan milyonlarca insan var.

    Bu ihtiyaçlara da 1.0 gibi motorlar yeterli cevabı verir bence.

    9 saniyede 0-100'ü var. 11 saniye olan arabayla 5 kere Bodrum'a gidip geldim.

    84 bin lira Premium C segmenti için komik bir para, elbette arabanın dünya kadar eksisi ve eksiği olacak ama fiyata göre düşünmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.