Şimdi Ara

BMW 320 ED vs C180 AMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,

    BMW 320i ED Sedan Luxury Plus 150000 TL

    C180 AMG 165000 TL

    Hangisini önerirsiniz uzun yıllar kullanmak için bakıyorum, sıfır olarak düşünüyorum, iki aracıda daha önce kullanmadım. Ayrıca başka önerileriniz olursa da duymak isterim.

    Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden



  • Bmw 3.20ied 40th year edition öneririm hocam.
  • 320i EfficientDynamics 40. Yıl Serisi akar,15.000 lira cepte kalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesi,iç mekan dış görünüşü iyi olsun diyorsan c
    Ama 320ied 170 hp hele 40. Yıl ise tam f/p aracı. Bmw üretimini durdurcak mı ne tam bilmiyorum öyle birşey olursa adamlar kendi kafasına sıkar. En çok tutulan arabası 320i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180nin motoru cöp her türlü 320i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu iki aracın arasındaydım bütçe düşürerek başka bir araç aldım ama hala aklım bu ikisi arasında.

    Mercedes gerçekten iç malzeme kalitesi bakımından önde. Ayrıca AMG değil de Fascination gibi bir paket alabilirsiniz. AMG nin zaten sert olan arabayı iyice sertleştirdiğini söylüyorlar.

    Yakıt farkları var mıdır? hemen hemen benzer yakacaklarını düşünüyorum ama 3.20ied biraz daha fazla olabilir
  • Bmw eski kasa. C serisi yeni bmw nin tek artisi 15 beygir fazla olusu. İki aracida test edin c180 performansli yeterli gelirse ki bence gelecektir yeni yuzlu araca binmek daha iyidir. Yeni c serisi sifirdan tasarlanirken sasisi c63 amg modeli baz alinarak tasarlandi bu yuzden cok iyi frenlere sahip dengeli ust duzey yol tutusu olan bir arac oluverdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw diyorum. Ama simdiden diyim beyaz yada siyah almayinda ne renk alirsaniz alin. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracıda test ettim sürdüm.
    Konfor, iç kalite,yalıtım diyorsan 'C'
    Sürüş zevki, Performans diyorsan '320İ'
  • Yanlı yorum olur benimki bende 320i 40.yıl var nedendir bilmiyorum ama C bana cezbedici gelmiyor dış görüntü olarak, bmw daha agresif duruyor bana göre o yüzden benim tercihim bmw yana oldu, ama ikiside üzmez, motor ve şanzıman olarak bmw öndedir ama o net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 serisi normal c serisi amg paket olsaydı aynı fiyat bandında o zaman c serisini tercih ederdim
    Fakat 40 th year paketiyle o kadar uygun fiyata m görünüm alınabiliyorken ben c serisi düşünmezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisi amg paketsiz maalesef arka tarafı çok çirkin.Luxury plus Bmw daha mantıklı.Ama siz amg alacaksanız Bmw de karşılığı m paket yada daha dolu 40th yıl oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 29 Eylül 2016; 10:00:58 >
  • Luxury bmw de dakota deri harici pek ozellik yok. Koltuk ayarlari manuel, hk yok, arka perde yok. Yeni luxuryler boyle geliyormus. Eski uretim araclarda bunlar var. 40. Yil paketi uygun fiyatli varsa alin. Donanim cok iyi. Ben bu ikisi arasindan c180amg i tercih ettim. C180 icin Motoru cop falan diyen olmus. Sertligini elestirsen tamam derim. Standart muzik sistemini eleştirene de eyvallah. Tasarim bile gorecelidir ona da tamam. Motoru cop dersen kullanmadan bilmeden salliyosundur. Iki aracta son derece iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım ve malzeme kalitesi için C180 alırdım, Performans için 320i ed alırdım. Aralarında 1 saniye fark var auto-data sitesindeki verilere göre, performans anlamında aralarında çok büyük bir uçurum yok, ama bmw nin şanzımanı ve motoru daha iyi, daha canlıdır.

    w205 C serisi daha yeni bir araç f30 u her köşe başında görüyorsun yüzü eskidi sıradan geliyor artık, bunuda göz önünde bulundur.

    Şahsen M paket olmayan bmw almazdım, hiç güzel görünmüyorlar. Ben bu iki seçenek arasında kalsaydım c180 amg alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2016; 11:30:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcay

    Luxury bmw de dakota deri harici pek ozellik yok. Koltuk ayarlari manuel, hk yok, arka perde yok. Yeni luxuryler boyle geliyormus. Eski uretim araclarda bunlar var. 40. Yil paketi uygun fiyatli varsa alin. Donanim cok iyi. Ben bu ikisi arasindan c180amg i tercih ettim. C180 icin Motoru cop falan diyen olmus. Sertligini elestirsen tamam derim. Standart muzik sistemini eleştirene de eyvallah. Tasarim bile gorecelidir ona da tamam. Motoru cop dersen kullanmadan bilmeden salliyosundur. Iki aracta son derece iyi.

    40.yıl pakette bunlar var mı ? C180 de ses sisteminin standart olmadığı nasıl anlaşılır ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    40. Yil pakette hk var, elektrikli koltuk var, arka perdeden emin degilim ama yok, buyuk ekran var, m paket guzel duruyor ayrica. Mercedeste burmester varsa hoparlarlerin uzerinde yaziyor, ayrica hoparlor kapaklari metal kaplama ve cok şık duruyor. Mercedes dusunursen biraz opsiyon ekle diyecegim ama fiyat biraz yukselir. Burmesterle beraber on ve yan camlar ses yalitimli oluyor. Sertligi ayarlanabilen suspansiyon var. Benim keske bunlarda olsaydi dedigin opsiyonlar bu ikisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcay A kullanıcısına yanıt
    Burmester disinda bmw deki gibi hifi ses sistemi oluyor mu ? Arkadasin 2013 c200 amg ye bindim kapida yazi vs yoktu fakat sesi cok iyi geldi.Berrak,net ve basslarda iyiydi.Gerci symbol,linea dan sonra iyi gelmiste olabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla hifi yok. Ses berrak ama cok yuksek degil. Basslar ciliz. Konfugratorden opsiyonlarin kac para olduguna bakin. Butcenize uygunsa burmester ve yalitimli camlar iyi secenek olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luxury yerine 320ied 40. yıl paket öneririm. Geçtiğimiz ay teslim aldım bende 2 bin km oldu yaklaşık gayet memnunum. C180 AMG ye göre + ları ;

    + Dakota spor baldır destekli ve yanal destekleri ayarlanabilen deri koltuklar
    + harman/kardon ses sistemi
    + Navigasyon ve büyük NBT ekran. Gelişmi idrive ve parmağınızla yazı/rakam girişi yapabildiğiniz touchpad. NBT nin özellikleri ayrıyetten çok fazla onları yazarsam şimdi konu uzar..
    + Connected Drive sistemi (Cep telefonundan klima açma,araç kapılarını açıp kitleme,selektör korna vb. araca konum gönderme,aracın konumunu bulma)
    + Gelişmiş gösterge paneli ve frenleme fonksiyonlu cruise control.
    + Çok daha net bir şanzıman ZF8 ve çok daha performanslı bir motor. Arada 14 hp var ama o 14 hp şanzımanın sayesinde 30-40 hp gibi hissettiriyor.
    + Daha başarılı sürüş ve daha net direksiyon tepkileri.
    + Sunroof olduğu için tepenizden trim sesleri gelmemesi (c180 cam tavan ve belli bir süre sonra çatır çutur ses yapıyor bozuk yolda)
    + 2. el piyasası daha iyi durumda. Değer kaybı C180 e göre daha az ve c180 çok yakında makyaj da yiyecek. F30 makyajlandı.. 2018 de kasa değişimi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Eylül 2016; 22:42:18 >




  • ? 40. yıl paket 320ied ne kadara aldınız acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.