Şimdi Ara

Superonline'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda TT müşterisiyim. 12 ay taahhüt yaptım 1 aydır kullanıyorum (6gb 8mbit). Superonline a geçmek istiyorum. Taahhüt bozulacak, ne kadar ceza gelir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Taahhütsüz paket fiyatından ödediğin faturayı çıkart aradaki fark cezan oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep Rex kullanıcısına yanıt
    Modem felan almadıysan pek bir ücret gelmez en fazla 30-40 TL gelir.
  • Anladım 120tl ye kadar karşılanıyor sanırım. Teşekkürler.. Superonline kullanıcısı iseniz geçmemi tavsiye eder misiniz? Ev telefonunu da taşımak istedim ama altyapınız yalın interneti desteklemediği için telefonunuzu taşıyamıyoruz dedi superonline.. Sıkıntı olur mu böyle biri TT biri superonline.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 26 Eylül 2016; 20:03:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep Rex basıma geleni anlatıyım sen karar ver gecip gecmiceğine
    superonline geldi banada 2 yıl tahaatütler beraber hem numara hem internet tasıcam die gectim internet gecmiş telefon gecmemeiş haberde vermiyolar 3 4 ay boyunca telekomdan fatura gelmeye devam etti bnde kalan borçtur faln die ödedim sonradan dank etti aradım süperonline dediki biz basvurduk reddettiler numara tasıma ee dedim bana neden haber verilmiyor ben para ödüyorum hala ee tmm dediler bi dha basvurular gene reddetiler 4 5 kere böyle devam etti bu olay en son ben dedim süperonlineye hattı iptal ediom öyle olurmu dediler olur iptal ettim hattı 2 3 ay intenret kullandım 1 ay önce kesildi aradım dediler hattınız olmadıgı için internet veremioruz yeni hat baglıcak telekom ama gelgelelim telekom süperonlineyi siklemio 5 6 kere basvurdular benim adıma her seferinde numaraya ulaşamıoruz diip reddetleri bunları ben 1 aydır hala mal gibi telekom gelip hat baglıcak internet kullanıcam die bekliorum
    kararını sen ver bi sorun oldumu yandın yani




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.