Şimdi Ara

SAMSUNG J2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefonum artık vadesini doldurdu. Çalışmıyor. j2'ye baktık biz sizin fikirleriniz neler?



  • j2 mi j2 2016 mı ? 2 farklı modeli var.2016 olan bir nebze kurtarır sizi. Rami 1.5 gb.Bir de nekadara alacaksınız telefonu .O fiyata göre belki bir şeyler önerebiliriz.
  • crywolf34 kullanıcısına yanıt
    600 mü 700 lira mı neymiş bilmiyorum. Açıkcası 22 yaşındayım ve kendim telefon almak istiyorum. ucuza whatsapp kaldıran telefon modelleri biliyor musunuz? İlginiz için çok teşekkür ederim :)
  • J2 yaşlı amca telefonu ram düşük dahili hafıza düşük, onun yerine 16gb hafızalı 2gb ram li relefonlara bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crywolf34 kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hoş bir telefonmuş, yorumları da gayet güzel :)
  • Hocam j2 yi eski bir telefon olarak biliyorum 1.5gb ram sadece arama içinse uygundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahaha :D ben çok internet sevdalısı bir insanım. Telefonlar günümüz teknolojisi sayesinde neredeyse bilgisayar hissiyatı verebiliyor; portatifliği falan derken film izleyebiliyoruz, gazete okuyabiliyoruz, internetle aklımıza ne kadar çok şey gelebilirse yapıyoruz. Şu an bana göre bilgisayarlar, bir araç değil bambaşka bir istihdam alanı ve eğlence aracı oldu. Bu eğlence ise kendi kendisinin içinde başka bir iş sahası yarattı. Şu an telefondan pek bir beklentim yok sadece ayakta tutsun :) artık sms'e para dayanmıyor, durmadan konuşamıyoruz da o evreleri atlattık allaha şükür fakat internet su gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elbirkivanc

    ahahaha :D ben çok internet sevdalısı bir insanım. Telefonlar günümüz teknolojisi sayesinde neredeyse bilgisayar hissiyatı verebiliyor; portatifliği falan derken film izleyebiliyoruz, gazete okuyabiliyoruz, internetle aklımıza ne kadar çok şey gelebilirse yapıyoruz. Şu an bana göre bilgisayarlar, bir araç değil bambaşka bir istihdam alanı ve eğlence aracı oldu. Bu eğlence ise kendi kendisinin içinde başka bir iş sahası yarattı. Şu an telefondan pek bir beklentim yok sadece ayakta tutsun :) artık sms'e para dayanmıyor, durmadan konuşamıyoruz da o evreleri atlattık allaha şükür fakat internet su gibi.

    Hocam 50tl daha koyabilirseniz asus zenfone 5 iyidir fiyatına göre özellikleri diger telefonlara göre biraz daha iyidir diyebilirim internet hızı falan gayet iyidir kullanışlı telefondur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 29 Eylül 2016; 22:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok teşekkürler :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.