Şimdi Ara

Bruma 911 in kötü çocuk olması lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamın dün attığı golün varyasyonunu en son leventten köprü gişelerine giden bir porsche de görmüştüm..bakmayın tecrübesiz diyenlere çok akıllı çocuk aslında,baktı hakemler sarı kartı çıkarmıyor,az biraz tribünlerin ve gökhanın üstüne gitmeye başladı. Biraz daha body olarak güçlendiğinde daha da iyi olacak..dün podolskiyi,jong u aradık,bruma nında lucas gibi işini iyi yapıp gerektiğinde rakiple ve hakemle münakaşaya girmesi lazım büyük maçlarda..malesef kaptanımız selçuk un için geçmiş adamın..brumada o potansiyel var,ilerde daha hızlı ve gaddar olacak gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bruma fizik olarak değişime zor uğrar gibi duruyor, Jesus Navas tipinde fiziği var.

    Bence fiziksel olarak değilde oyun görüşü olarak olgunlaştıkça çok daha fazla can yakar...Temposuz ve durağan ligimizde bu tarz adamlar zaten etkili olur.

    Allah'tan kiralamışız belli oranda gelişim ve özgüven kazanmış, bizde kalsaydı şamar oğlanı olacaktı. Yerliler çok üstüne gidiyordu...Hatta taraftar bile bir dönem fazlaca üstüne gitmişti.

    Bruma şuan özgüvenli ve sürekli deniyor arıyor, bu hevesini kaybetmemesi adına herkes arkasında olmalı...

    Takım biraz ona ayak uydurursa çok başarılı sezon geçirir.
  • Golu inanılmazdı.

    Top sürmesi zaten harika ama birinin çıkıp acilen; "Kardeşim bu topa burada vuracaksın, burada pas atacaksın" demesi gerekiyor burada. Bazen öyle güzel pozisyonlarda orta açmıyor deli oluyor. Ters ayakta olsa bile, dünya çapında bir futbolcu olmak istiyorsa bunları yapması lazım. Bazen pas konusunda ikilemde kalıyor. Bu da olmamalı. Pas vereceksin, vermeyeceksen yürü git topla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.